Danskere bliver ødelagt og festen fortsætter på Christiansborg

SIAD holder politikerne ansvarlige for hver eneste et af de liv der er blevet ødelagt pgra af deres manglende lyst til at stoppe volden mod danskerne. Istedet fortsætter de deres fest på Christiansborg og giver sig selv lønforhøjelse. Vi ser en kommende fremtid hvor de fleste af dem kommer i fængsel.

Vores politikere er skyldige i, ikke at leve op til deres ansvar om at beskytte den danske befolkning.

Her kommer endnu en voldtægtssag frem som vi hørte kort om tilbage i januar, men hvor gerningsmændende blot blev beskrevet som “unge fra Hobro”.

To syriske mænd har fået latterlig lave straffe, kun 4 år, for at ødelægge en piges liv. De lokkede pigen i et baghold ved at sige at hendes veninde sad på Torvet og græd.
Udåden skete i Hobro i januar og de har fået dommen i mandags i Aalborg.
De syriske mænd har anket dommen, så nu kommer den for Vestre Landsret.

Eftersom politikerne ikke vil gøre noget, har SIAD bestemt sig for at konfrontere udenlandske volds- og voldtægtsmænd, der har forgrebet sig på danskere.
Hvis nogen ved i hvilket fængsel de sidder i, vil vi gerne høre om det. Måske kunne vi sende dem en hilsen.

Vi vil bruge vores regionsgrupper til at møde op i retssalene hvor de tilløbende vold- og voldtægtsmænd får deres sager behandlet. Der skal tages billeder af dem, så danskere kan undgå dem. Ejer de pizzarier, slikbutikker eller kiosker, ukrudtsforretninger eller ådselskogerier, skal de gå en hård tid i møde.
Hvis politikerne ikke vil fortælle deres tilløbende gæster at de skal opføre sig ordentligt, så må befolkningen jo gøre det.

Anders Gravers
Formand for SIAD og SIOE


Læs om sagen her:
http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-06-20-unge-maend-lokkede-kvinde-i-baghold-og-voldtog-hende

2 comments

  1. Michael Unna

    Trist og forudsigelig udvikling, som allerede med Køln burde have sat foranstaltinger ind. Jeg må desværre opfordre Danskerne at organisere sig i grupper (selvhjælpsgrupper). Politikerne er enten ikke Deres ansvar bevidst eller de er blot nationale forrædere. Det er ved at være forsent at vende udviklingen politisk, da særtolkede konventioner fra subjektive embedsmænd åbenbart er vigtigere end den frihed vi har under den nationale beskyttelse, eller blot nationens sammenhængskraft. Udviklingen er ved at nå dertil. Vi kan dog med fordel samarbejde internationalt med ligesindede grupper som EDL- Alternative fur Deutchland-pegida- Front national etc. Trods alt God sommer. mvh Michael Unna

  2. Anonym

    Helt ærlig vågn op ..kære folketing kan i ikke se at verden er ved at gå under …stop dem som vil os ondt