Kvinder krænket på Roskilde festival

Flere og flere kvinder oplever at blive krænket og seksuelt forulempet på Roskilde festivallen. Der er simpelthen stadig mindre og mindre respekt for det feminine køn for hvert år der går. Er der nogen der stadig er i tvivl om hvordan det er kommet dertil?

Mange kvinder kan ikke længere føle sig frie og sig selv, når de f.eks. tager på festival og gerne vil være glade feststemte festivalgæster, er der nogen der overhovedet kan være i tvivl om hvordan det er kommet dertil? Forhåbentlig ikke.
For det må da stå lysende klart, ihvertfald for de af os der er over 40, at denne kvindefornedrende holdning ikke er kommet af sig selv, men bragt hertil af en formørket had-kultur, som islam er. Som ikke har respekt for kvinder der ikke er tildækkede og som foragter ikke-muslimer.
Dette har efterhånden gennemsyret hele vores samfund og kommer ud i fuld lue til begivenheder som feks. festivaller og karnevaller.

Vi der er over 40 oplevede sjældent denne foragt for kvinder og stødte vi ind i den blev den ofte meget hurtigt sat på plads af fornuftige unge mænd, som ikke ville finde sig i denne holdning. Man blev latterliggjort og hånet, hvis man kom med sjofle tilråb eller forfulgte kvinder og ragede på dem, ja man endte som regel med at få tæsk.

Idag er sagen en anden. Idag regerer islams soldater og ikke mange tør stå op imod dens formørkede livssyn.

Det kan simpelthen ikke passe, at vi som samfund skal gå tilbage i udvikling pgra noget som er så åbentlyst forkert og menneskeligt tilbagestående.

Det er på høje tid – meget højt – at kalde en spade for en spade og så se at få smidt islam på porten og få genoprettet det ordentlige kvindesyn vi som et som et af de få steder i verden har kunnet være stolte af at have.


http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-06-25-kvinder-kraenket-paa-roskilde-festival-jeg-bliver-noedt-til-at-sparke-ham-ud

One comment