Islamkritikere – den nye tids jøder

Den tyske vicekansler og udenrigsminister og dermed Merkels næstkommanderende, viser i nedenstående video sit totalitære jeg, da han er konfronteret med modstandere af islam og den massive indvandring til Tyskland.

Han vil have anti-migrations demonstranter fængslet og kalder dem det laveste pak og at migranterne har mere til fælles med Tyskland end de har. Manden er jo totalt forrykt

Tyske politikere har ikke forandret sig meget siden 40’erne, Nu er det bare islam-kritikere istedet for jøder!

Islamkritikere har vidst det længe, vi bliver uden sidestykke udsat for en dæmonisering og en hetz fra Europas top, EU.
Ganske som i 30’erne og 40’ernes Tyskland får folk deres ejendom ødelagt, biler bliver smadret, huse får graffiti, modstandere af “den rigtige mening” bliver dræbt eller forsøgt dræbt, banket ned på gader og stræder.

Sådan har det været længe, men nu tilføjer Tysklands udenrigsminister det sidste der skal til, for at sammenligne islamkritikerne som vores tids jøder – nemlig at han vil fængsle politiske modstandere. Han hylder endda princippet om, at flygtningene har mere ret til at være i Tyskland end islamkritikerne.
Her er han helt i tråd med Hitler, der ønskede, at det tyske folk havde en mere aggressiv religion end den kristne. Han ønskede at den tyske befolkning havde den muslimske tro, så ville de være bedre soldater.

Tyskland har dermed rigtigt vist farve. De multikulrede viser nu for fuld blus at de er den nye tids nazister.

Den tyske vicekansler og udenrigsminister og dermed Merkels næstkommanderende, viser her i denne video sit totalitære jeg, da han er konfronteret med modstandere af islam og den massive indvandring til Tyskland. Han vil have anti-migrations demonstranter fængslet og kalder dem det laveste pak og at migranterne har mere til fælles med Tyskland end de har. Manden er jo totalt forrykt. Se videoen her: