Så forstår vi bedre, at der var 400 betjente til vores Muhammedtegningsfremvisning i 2015

“Den hvide enke” alias Sally Jones og nu med det islamiske navn Umm Hussain Britaniyah truede med terror mod islamkritikere fra SIAD


“Den hvide enke”, (oprindeligt navn Sally Jones men går nu under det islamiske navn Umm Hussain Britaniyah) tidl. punk-rock sanger og guitarist og tidl. gift med en af lederne af ISIS’ hacking brigade, opfordrede til terrorangreb på SIADs Muhammedtegningsfremvisning i København.

Nu græder hun og vil hjem til England, da ISIS’ sidste bastion falder i denne uge. Det skulle hun så have tænkt på inden hun sluttede sig til ISIS og lod sin nu 12-årige søn skyde tilfangetagne kurdere med pistol.

Læs mere om politiopbuddet til vores fremvisning her:
https://siaddk.wordpress.com/2015/09/27/muhammedtegningerne-fra-texas-paa-axeltorv-koebenhavn-d-26-sep-2015/

Jeg kan så se på det hele, at vi opererede musefælde for PET og aktionsstyrken. Det gør vi også gerne, bare de får knaldet terroristerne.

Glæder mig til at høre, at Den Hvide Enke, som er en af koalitionsstyrkernes mest eftersøgte terrorister, bliver dræbt i denne uge. Jeg vil åbne en flaske god champagne og skåle på youtube for hendes død. Satans til s..

http://www.bt.dk/udland/haanede-og-opfordrede-til-angreb-paa-danmark-nu-trygler-is-bruden-sally-om-at-komme

Anders Gravers

3 comments

  1. Michael Unna

    Ellers er jeg enig med Anders Graves. Hendes død vil være godt for verden og friheden, og en flakse champagne kunne godt ofres på det. mvh Michael Unna

  2. Michael Unna

    Må hun blive hellig martyr……og lad så nogle svin æde hendes døde krop….(som i Deadwood)…og udlæg det på youtube

  3. Martin Sommer

    Lad soen, og andre sympatisører, sejle i deres egen sø. De ligger som de har redt.