WAKE UP CALL – AKTION

Modige folk er stået tidligt op for at kunne servere bønneopkaldet for borgmesteren og biskoppen på det rigtige tidspunkt, nemlig kl. 5 om morgenen

Stop Islamiseringen af Danmark foretog wake up call til Roskildes borgmester Joy Mogensen samt biskop i Roskilde Stift Peter Fischer Møller.

Der blev brugt det muslimske bønnekald til morgenvækningen, som foregik kl. 5 om morgenen på borgmesterens adresse. Bønnekaldet blev brugt, fordi begge personer har taget første spadestik med store smil til den nye moske med minareter, der ud i fremtiden kan bruges til at kalde til bøn så hele Roskilde kan høre det.
De siger godt nok at den ikke kommer til det, men folketinget har lige afvist et forslag fra DF der skulle gøre det forbudt at bruge bønneopkald i Danmark.
Så derfor er det kun et spørgsmål om tid før minareterne bliver brugt til det de er beregnet til: at udspy muslimske bønner.

Vi takker de modige borgere der deltog i aktionen.

NB: Roskilde Dagblad ringede til biskoppen. Han havde intet hørt, sagde han til dagbladet. Han må have sovet med ørepropper.
SIAD lover så, at han får lov til at høre bønneopkaldet, idet vi får fat i nogle større højttalere og så besøger vi ham igen.

Vi mødes til demonstrationen i Roskilde på lørdag kl. 13 ude foran moskeen på Allehelgensgade til kamp mod den muslimske kulturimperialisme. Kom og vær med til at vise din utilfredshed med moskebyggeriet.

TV2Lorry har bragt vores aktion på deres side og i TV2.

De blander det selvfølgelig med en eller anden tilfældig facebook-kommentar. Det kan vi ikke rigtig lave om på, men får forklaret at SIAD ikke har noget med det at gøre.
https://www.tv2lorry.dk/artikel/moske-byggeri-borgmester-truet-og-vaekket-med-boennekald

http://sn.dk/Roskilde/Borgmester-og-biskop-kaldt-til-morgenboen-af-moskemodstandere/artikel/669331

Aktionen er hurtigt rygtes til udlandet og her skriver Pamela Geller om aktionen:

http://pamelageller.com/2017/07/denmark-minarets-mayor.html/

One comment

  1. Pingback: Særdeles vellykket aktion og demonstration mod minaret-moske i Roskilde | Stop Islamiseringen Af Danmark