Ansvarsforflygtigelse og opdeling/opløsning af landet – ledende politikeres folkeforræderi


Dette er optaget mindre end 200 km. fra den danske grænse i Hamborg. Sådan kan man også snart begynde at dominere danskerne – ganske som vores politikere ønsker.

Dansk Folkeparti foreslog minaretforbud i januar i år. Grunden til forbuddet skulle være at der ikke kunne kaldes til bøn fra minareterne og at det var et islamisk symbol.

Det blev nedstemt af samtlige i folketinget pånær DF. De andre partier tog ikke stilling til hvad der rent demokrafisk kunne ske med deres afvisning af forslaget. De kørte det ned til at det var et spørgsmål om lokal planlov og at det skulle vedtages lokalt.

Derfor er samtlige partier pånær DF nu indirekte skyld i islamiseringen af vores land og skyld i at vi til sidst vil miste det, hvis vi ikke gør op med disse gale politikere.

Minareter og/eller bønneopkald kan aldrig være et spørgsmål om planlov eller om det er godt at ting vedtages lokalt. Folketingspolitikerne skulle meget gerne have det store overblik, det får de mere end løn nok for at have.

Ved at lægge det ud lokalt, vil det nemt kunne komme til at ske, at to kommuner, der ligger ved siden af hinanden, beslutter forskelligt, således at den ene tillader bønneopkald fra minaret, mens den anden ikke gør. Så vil der hurtigt blive stor utilfredshed hos de danskere, der lever op og ned af minareten, der udspyer bønner fra kl. 5 om morgenen og fremefter.

Denne inciterende lyd fra bønneopkaldet påvirker folk og er dermed med til at udøve social kontrol over de muslimer der bor i nærheden af moskeen. Derfor vil danskerne stille og roligt flytte ud af området, fordi moskeen og dens lære vil stå meget stærkere og blive en dominerende faktor i hvordan man opfører sig i området (sharia-områder).
Danskerne kunne så flytte til den anden kommune, hvor bønneopkald ikke er tilladt.

Derfor vil minaret og bønneopkald på sigt lave en opdeling af det danske samfund og derfor kan det aldrig, aldrig, aldrig blive en lokal opgave.
Ansvaret må derfor ligge 100% på folketinget som altså med nedstemning af DF’s forslag går ind for en opdeling af det danske samfund i muslimsk og ikke-muslimsk.

Moskeerne og minareterne har altid været magtfaktorer i islam og som Erdogan så poetisk udtrykker det:
“Moskeerne er vores kaserner
kuplerne vores hjelme,
minareterne vores bajonetter
og de troende vores soldater”

Moskeerne og minareterne er islams forpost for en islam-imperialisme. Man placerer en moske i et område, og når man så er blevet mange der, flytter nogle til et andet sted og opretter en moske der. T
il sidst kan der ligge en 10-12 moskeer i et område og når de så slår kræfterne sammen, bliver det dem der bestemmer i det område og dem der er uenige flytter væk.

Så islam kan sammenlignes med et edderkoppenet hvor moskeen er edderkoppen og den kan så trække i trådene og overvåge og styre sit område. Her er der så bare flere edderkopper der slår deres net sammen og på den måde får totalt kontrol over et område.

Dette er hovedgrunden til at islam har fået magt over mange lande i verden. Det er ikke pgra. at det er en kærlig religion, at den har fået magt, men pgra af en imperialistsik drivkraft i ideologien islam. Og så at den ikke holder sig tilbage for vold, hvis den finder det nødvendigt, for at fremme ideologien.

One comment

  1. Pingback: Særdeles vellykket aktion og demonstration mod minaret-moske i Roskilde | Stop Islamiseringen Af Danmark