Det hedder terror!


Igen prøver medier og politi at bagatellisere de muslimske angreb på danskere.

Én ting er løsnede hjulbolte, metalwires spændt over veje og cykelstier i hovedhøjde, træstammer og sten kastet ud fra motorvejsbroer – altsammen en del af jihad’en mod de vantro.
Vi kan endda sammenligne det med intifadaen mod israelerne på Vestbredden, for der må brandkøretøjer og ambulancer også vente på politibeskyttelse inden de kører ind i de muslimske områder.

Men ligemeget hvor meget medierne, politi og regering prøver at skjule det, så kommer det op til overfladen og som alt andet der bliver nedpresset, så bliver trykket meget voldsommere, når det endelig bliver sluppet ud.

I dette tilfælde er det en ung mand på 17 år, der tilfældigt befinder sig på gaden uden relationer til bandemiljøet og andre miljøer, hvor man kan være udsat. Han bliver uden grund nedskudt af to mand på en scooter. Skulle ikke undre mig, at der blev råbt allah uahkbar, men at medierne og politi igen holder det skjult.
En fredelig ung mand går på gaden og pludselig kommer der ræsende en scooter hvor bagsædepassageren åbner ild mod denne tilfældige person – det hedder terror og det er terror!

Anders Gravers

Klik på billedet og læs den manipulerende artikel fra TV2:

– Det er selvsagt uden modstykke en kujonagtig og vanvittig handling, at komme kørende på en scooter og så skyde på den første og bedste man tilfældigvis møder på stien, skriver Københavns Politi blandt andet i pressemeddelelsen.

One comment

  1. Poul Berg

    Jeg ser ofte de populære programmer med politijagt på trafikanter, og jeg hæfter mig ved, at når bilisterne har foretaget handlinger, der kunne have bragt andre i livsfare, får de i tillæg til den normale bøde en ekstra omkostning oveni, som man kalder bidrag til offerfonden.
    Det samme system burde indføres over for medierne, der ved deres undladelsessynder er med til at sætte andre mennesker i livsfare. Journalister og redaktører, tv-producenter og politikere samt politimestre, der hemmeligholder væsentlige oplysninger, skulle virkelig få det at mærke økonomisk, når de skjuler fakta. Bare det at holde det hemmeligt for alle, selv for de kommunale myndigheder, når der returnerer ISIS terrorister til samfundet, hvor de i stedet for fængsel eller deportation bliver tilbudt alle mulige socialiseringsøvelser, som selv myndighederne ved ikke gavner.
    Vi er omgivet af lalleglade løgnere langt ud over Det radikale Venstre. Det rigtige Venstre er også ved at blive “radikalt” med Søren Pind i front, og de konservative er også modvillige til at gribe om nælden.
    Hvorfor man absolut skal blive ved med at omtale synderne som radikale islamister, forstår jeg heller ikke. Den rette betegnelse må være muslimer. Bekæmpelsen af bander som Loyal to Familia og alle de andre er også rent til grin. Ved særlige lejligheder indsamler man en snes stykker med stort besvær, og derefter bliver de 19 løsladt dagen efter! Deres uniform siger dog enhver, at de er forbrydere – uden at være forbrydere kunne de ikke have opnået ret til at bære rygmærkerne. Retsvæsenet mener, at de skal have lov til at fortsætte deres væsen, til de har lemlæstet en eller anden – og endelig skal det helt klart kunne bevises, hvem der har udført handlingen. Alle de andre får lov at gå. Kan man ikke udpege en bestemt, får de alle lov at gå. Alle i gruppen burde dømmes kollektivt.