Biskoppens vækkelse: WAKE-UP CALL til Biskoppen i Roskilde Stift

Biskop Peter Fischer-Møller lytter andægtigt til det muslimske bønnekald mens en kirke-medhjælper febrilsk prøver at finde ud af hvor de dæmoniske toner kommer fra

SIAD freedomfighters havde besluttet at spille det muslimske bønnekald for biskop Peter Fischer-Møller igår, da han afholdt gudstjeneste i Domkirken i Roskilde.

Frihedskæmperne spillede bønnekaldet 2 gange, bl.a. til nadveren og stillede kritiske spørgsmål til biskoppen, der blev meget vred, da han blev spurgt om han snart konverterede til islam.

Politiet blev tilkaldt, – 2 mandskabsvogne og 4 patruljebiler dukkede op og 2 politibetjente løb ind og tilbageholdte frihedskæmperne efter bønnekaldene.

Der var en masse turister i kirken, nogle af dem havde været lidt opskræmt og troede det var et terrorangreb, derfor det massive politiopbud.

SIADs frihedskæmpere er nu løsladt igen og sigtet efter loven om forstyrrelse af offentlig orden.
Advokat Rasmus Paludan ringede til politiet og orienterede dem om, at det var SIAD folk der havde udført vækkelsen. Advokatens samtale var måske medvirkende til den hurtige løsladelse.

Video af gårsdagens “Biskop-vækkelse” kommer i løbet af dagen.

BAGGRUND:
SIAD havde på national TV lovet, at biskoppen i Roskilde Stift ville få bønnekaldet at høre. Da vi gav borgmesteren et bønnekald d. 13. juli kl. 5 om morgenen, gav vi også biskoppen et bønnekald, men han påstod, han ikke hørte det. Han må bruge ørepropper, for det var højt.
SIAD holder sine løfter, så d. 11. aug. gennemførte vi et wakeup-call lidt senere på dagen, så vi var sikre på at biskoppen havde taget ørepropperne ud.

Vi er overbevist om, at biskoppen ikke har glemt sit præsteløfte, men at han bevidst bryder det, fordi han vil være venner med muslimerne.
Præsteløftet Den Augsburgske Trosbekendelse siger, at du skal bekæmpe kætterierne og muhammedanismen. Det gør biskoppen ikke ved iført gummistøvler og med et stort smil at tage første spadestik til moskebygningen sammen med borgmesteren. Det er et direkte brud på præsteløftet. Se billedegalleri fra sn.dk:
http://sn.dk/galleri/553170

Vi tror ikke at biskoppen ved hvor forfærdeligt et islamisk bønnekald lyder og det tror vi heller ikke at biskoppens såkaldte kristne selvtilfredse og velgode venner gør.
Samtidig er der nogle kirkegængere, der loyalt tropper op og hører på biskoppens prædikener. Vi tror ikke de ved, at et bønnekald lyder ligesom at trække en kat i halen tilført dæmonisk musik og vi tror heller ikke de ved, at biskoppen ved sit spadestik har givet grønt lys til, at det om føje tid kan gjalde ud over Roskilde 5 gange om dagen og dominere alt andet, inkl. kirkeklokkerne.
Biskoppen er med sin velsignelse af moskebyggeriet som en slange i kirken. De stolte danske konger der ligger i hellig jord i Roskilde Domkirke, vil vende sig over et sådan forræderi overfor kristendommen.

Vi valgte at spille bønnekaldet under nadveren, hvor kirkegængeren får tilgivelse for sine synder, så vi regner også med at vi får tilgivelse for at informere biskoppen og kirkegængerne om, hvad det er for et sort satanisk foretagende biskoppen med sit spadestik godkender.

Men vi håber så også at både biskop og kirkegængere efter at have hørt det frygtelige bønnekald vender tilbage til den kristne tro, for man kan ikke både være kristen og have islamsympati.

Vi takker de modige folk der risikerede evig fortabelse ved at spille bønnekaldet for biskoppen inde i kirken, men alligevel var parate til at ofre sig, for at prøve at få biskoppen tilbage på rette vej og overholde sit præsteløfte.
Så vores aktion var ment menneskekærlig for at få de vildledte tilbage på ret kurs.
————
Se også på PamelaGeller.com:
http://pamelageller.com/2017/08/denmark-bishop-call.html/

2 comments

  1. Pingback: Uriasposten » Blog Archive » Islam-venlig biskop konfronteres under gudstjeneste i Roskilde Domkirke: ‘Hvornår konverterer du?’ - Dengule.dk