TV2’s forsideblogger synes at have været i elevpraktik hos Goebbels (trods sin unge alder)

31-årige Mirco Reimer-Elster

Efter igennem længere tid at have fulgt TV2’s debattør Mirco Reimer-Elster (Ph.D. ved Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze) som flittigt skriver blogindlæg på forsiden af TV2, kan det konstateres at det er mere end sandsynligt at han må være betalt for at løbe som en terrier efter Donald Trump og konstant bide ham i fødderne.

Han skriver næsten ikke om andet end Donald Trump – og kun negativt forståes. Han gør et nærmest Goebbelsk arbejde, for det er da påfaldende, at en debattør som får forsideplads med alle sine indlæg, bruger det meste af sin tid på at fordreje og vinkle sine artikler negativt om en bestemt person, hvis det ikke er fordi han har fået besked på det og temmelig sikkert må blive betalt for det.

At han er Ph.D. ved Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze bekræfter kun mistanken yderligere. Dette kan kun være et bestillingsarbejde fra EU om at forsøge at underminere USA’s amerikanske præsident overfor befolkningen, ved at forsøge at sætte ham i et rigtigt dårligt lys, idet Donald Trump er noget af en torn i øjet på hele EU parnasset, som ikke ønsker at han værner om sit land USA og ikke ønsker at det kommer på fode igen efter 8 år med den samfundsnedbrydende politik som Obama førte. Dette vil nemlig true EU’s ønske om at blive en større magtfaktor end USA og derfor huer det bestemt ikke EU baronerne, at de har fået en præsident, der gør America great again.

Mon ikke TV2’s læsere har gennemskuet Mirco Reimer-Elster’s hensigt med sine mange blogindlæg om Trump. Det er efterhånden så tykt at man kan skære igennem det.
Det positive er dog at ved den massive og unancerede og ofte uretfærdige kritik får det den stik-modsatte effekt. Folk begynder selv at søge alternative medier og nyhedsblogs og opdager dermed den massive manipulerende propaganda der kører i de danske medier. Og det i sig selv er et stort skridt fremad.

Her kan eksperten i amerikanske studier Mirco ses udtale sig om det forestående amerikanske valg sidste år – det endte med at blive en pinlig affære for ham, men TV2 gled efterfølgende let henover fadæsen og lader ham fortsat spille ekspert på deres forside.

Klik på billedet for at se videoen:

Dette står at læse under videoen fra TV2 som kan ses ved at klikke på billedet:
Mirco Reimer-Elster er 30 år og er uddannet cand.mag. i amerikanske studier. Ifølge ham er det afgjort: Donald Trump er færdig.

One comment

  1. Poul Berg

    Pas på med hvad I siger om ham.
    Han er tvillingbror til den lille fede i Nordkorea, og de vil det samme med Amerika.
    Tag jer i agt.