Biskoppen i Roskilde – en ulv i fåreklæder

Sådan praktiserer biskoppen Peter Fischer-Møller sit præsteløfte fra den Ausburgske Trosbekendelse, bekæmp kætterne og muhammedanerne: Ved at hjælpe muslimerne med at grave første spadestik til en moske.


SIAD har lige gennemført en aktion mod biskoppen i Roskilde, hvor der blev spillet bønnekald, se her
Nogle få kristne har taget ham i forsvar, men de kender jo heller ikke hele historien om biskoppen. Det gør vi nok heller ikke, men det vi ved, er nok til at få os til reagere.

Biskoppen stod, til trods for sit præsteløfte om at bekæmpe kætterne og muhammedanerne, og gravede ud til en muslimsk moske, som om føje år vil komme til at udspy bønnekald over Domkirke-byen Roskilde, stedet hvor vores stolte konger ligger begravet.

Den samme biskop har også udtalt, at vejen til Gud ikke nødvendigvis går igennem Jesus Kristus men at det også kan ske på anden vis, f.eks igennem andre religioner. Han har tilladt spiritisme hos sine præster, endda skrevet en indbydelse til Gislinge Kirke, hvor man havde arrangeret spiritisme, hvor man ikke kun skulle have clairvoyance med levende dyr men også med døde dyr. Alt sammen ikke ligefrem noget man forventer af en leder af en dansk domkirke.

Biskoppen har i en samtale med et af vores medlemmer sagt, at der ikke findes kristenforfølgelser i den muslimske verden. Vi kan ikke finde nogen undskyldning for den bemærkning. Manden har været missionær og ved selvfølgelig bedre. Ellers kan vi bede ham om at følge dette link: http://www.christianpost.com/author/compass-direct-news/

4 comments

 1. Michael Unna

  Bønnekald eller ej, er det forræderi overfor den religion, som Biskoppen skulle repressentere.

 2. Stig W. Petersen

  Der skal ikke være bønnekald fra den ny moske i Roskilde. Siads offentlige bønnekald bliver således det første og sidste.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Det ved du så ikke Stig!
   for ca 3 mdr. siden stillede DF et lovforslag om at forbyde minaretter og bønneopkald i DK, Lovforslaget blev stemt ned af samtlige partier på nær DF.Der af udleder vi at politikerne ønsker bønneopkaldene når de ikke vil lovgive imod det, det kræver bare et flertal i Roskilde byråd så har vi bønneopkaldet brægende ud over Roskilde by fra kl 5 om morgen fem gange om dagen alle årets dage

 3. Johannes Juhl

  Hej hvis i vil maile eller ringe til Peter Fischer_Møller så er hans tlf. nr, og mail adr. her.

  @ pfm@km.dk
  Tlf.: 46352004

  Jeg håber i gør flittig brug af det jeg har lovet ham at hvis han engang kommer her i nærheden så skal jeg personlig spille bedeopkald for ham 🙂