TERRORANGREB I SPANIEN

EU baronernes muslimske gæster takker værtslandene på modbydeligste vis. På tide at vi får taget et politisk opgør med vores politikere og derefter får muslimerne sendt hjem til middelalderen, hvor de kommer fra. De hører ikke hjemme i en civiliseret vestlig kultur i det 21. århundrede, de er en latent sikkerhedsrisiko.

Herunder videoen som danske medier ikke vil vise. Videoen er fra i går lige efter terrorangrebet, og viser den rå virkelighed affødt af EU baronernes gæster. Advarsel, man ser ofrene tæt på.

2 comments

  1. Michael Unna

    Hvad skal man sige? Det kommer jo ikke som en overraskelse. Glistrup forudsagde at, når en muslimsk befolkning, som tager Deres religion til sig især i forhold til deres syn på -vantro, når op på cirka 10 procent i forhold til den anden kultur, vil terroren starte. Det er erfaringsmæssigt videnskab.

    Måske lidt upassende- sort humor, men når nu man ønsker, fra den spanske venstrefløjs side, at skræmme turister væk, og fortælle de ikke er velkomne, må den pågældende terror vel ønskes velkomment. Eller hvad. Me casa no su casa? God weekend. mvh Michael Unna