Bandbulle til biskoppen i Roskilde

Følgende er sendt til biskop Peter Fischer-Møller efter SIADs aktion:

Det var forfærdeligt at se dig med et stort smil og med hånden på samme skovl tage et skadestik til endnu en moske her i landet, denne gang i Roskilde, sammen med en muslim. Ifølge Kristendommen er islam vranglære og vantro. Hvordan kan du sidde det overhørig?

Til biskop Peter Fischer-Møller

Jeg har med væmmelse og chok konstateret, at også du som præst i Folkekirken går fremmede religioners ærinde. Har du glemt dit præsteløfte og den Augsburgske Trosbekendelse?

Det var forfærdeligt at se dig med et stort smil og med hånden på samme skovl tage et skadestik til endnu en moske her i landet, denne gang i Roskilde, sammen med en muslim. Ifølge Kristendommen er islam vranglære og vantro. Hvordan kan du sidde det overhørig?

Jeg er bekendt med at SIAD, Stop islamiseringen af Danmark, har lavet en demonstration mod dig og din gudstjeneste under nadveren for nyligt, ligesom disse brave folk også har forsøgt at vække dig i mere end én forstand ved at lade den islamiske brølen op fra en minaret lyde foran din bolig. Er det sådan larm 5 gange dagligt du ønsker og accepterer i dette land?
Ej det sker ikke, vil du nok sige, men sådan har man sagt om islams indtrængen de sidste 40 år her i landet. De var jo bare 1½ % og havde nærmest ingen moskeer tilbage i starten af halvfjerdserne.
Nu er de så 13% ifølge Danmarks Statistik, og de er langt flere, da de folk med dansk statsborgerskab ikke tælles med. Giver disse uigendrivelige tal dig ikke noget at tænke over?

Faktisk har jeg min tvivl om dit kendskab til koranen og islam, for du er vel da ikke en skabsmuslim på vej til at konvertere. Nej så grelt er det nok ikke fat med dig, men så er du ret fakta resistent, selvom man dårligt kan åbne en radioavis, TV avis eller et trykt medie uden at konfronteres med alt den farlige kriminalitet og terror, som disse mennesker udøver ikke bare i Danmark. Hvordan kan du sidde disse oplysninger overhørig?

Under 2. verdenskrig og besættelsen af Danmark var der nogle få, der tog sagen i egen hånd, fordi politikerne ikke gjorde det, og sådan opfatter jeg SIAD. De er for mig frihedskæmpere, og jeg er nødt til at sige, at du faktisk er en form for medløber og landsforræder, fordi du sådan er med til at udbrede islam her i landet og lade den vokse sig større og større med flere og flere moske byggerier. Det er ikke din opgave som præst i Den danske Folkekirke. Det var så rigeligt med den heldigvis pensionerede Keld Holm i Århus, men du og alt for mange af Folkekirkens præster er alt for positive og medløbende over for islam. Det er nok en af årsagerne til, at folk melder sig ud på stribe – jeg har også taget konsekvensen og meldt mig ud.

Nu har du så meldt SIADs folk til politiet for forstyrrelse af din gudstjeneste. Dette kan højst give en mindre bøde, og hvad opnår du så ved det? Du opnår, at endnu flere danskere melder sig ud af Folkekirken. I øvrigt var det lattervækkende med din reaktion og dine udtalelser i kirken – jeg har set en video med episoden.

Jeg er ganske ude af stand til at forstå dine handlinger og må sige, at jeg foragter dig.

Med venlig hilsen
Merethe Egeberg Holm

____________________________________________________________________
FAKTA OM BANDBULLE
Ordet bandbulle består af to ord. Begrebet band og det mærkværdige ord bulle. Band betyder kirkelig udelukkelse, bulle selve dokumentet hvori udelukkelsen forkyndes. 
Kilde: kristendom.dk

9 comments

 1. Michael Unna

  Sophie Scholl hed det ledende medlem af “Die Weisen Rosen” (entsdhuldigung).. God weekend. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Vil også godt her- med SIAD,s tilladelse forhåbentlig- ønske DenDanskeForening- tillykke med den 20 års fødselsdag. Hjertelig tak for det arbejde i gennem tiden har gjort for at oplyse, advare, og komme med løsninger til Danskerne. mvkh Michael Unna

 3. Michael Unna

  Det gør mig ondt at se en kendt tysk Islam-kritiker få 6 måneders fængsel for på fjæsen (facebook) at fremvise et kendt fotografi og stormuftien af Jerusalem give hinanden hånden. Stormuftien af Jerusalems – A Housiani var jo Hitlers protege, og ifølge Albert Speer- Hitlers chefarkitekt- udtrykte at Hitler dette “ulykken for os tyskere, er at vi har den falske religion. Muhammedanismens selvopofrelse, ville passe meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance” (måske en rest af forkærlighed fra 1 verdenskrig, hvor Tyskland var i forbund med det osmaniske rige- som hitler også udtrykte- hvem husker i dag den armenske massakre). Det piner mig ekstra at det er i Tyskland han har fået den dom. jeg elsker Tyskland for det land det udviklede sig til efter 2 verdenskrig. Det er Maria Scholls “Die weisen Rosen” fædre eller moderland (Hun ofrede sit liv for ytringsfriheden). mvh Michael Unna

 4. Michael Unna

  Nuvel Jesus blev jo nok også efterlyst da han ødelagde det for de handlende- med sin røverkulebanbulle…Lad os se teologisk -logisk på det.

  Men lad os da se kristendommens tilblivelse i islamisk perspektiv. Se lovmæssigt set ligner den islamiske religion jo til forveksling den farisæriske del af jødedommen…så spørgsmålet….og her bliver vi nok nødt til at udelade – Helligånden- da vi jo ser lidt anderledes jordnært logisk på det- kan man være Guds søn, hvis man er undfanget udenfor Guds lov????? Ifølge islam har Maria jo rent logisk set begået ..hor…eller voldtaget…hvis hun med 4 mandlige vidner kan bevise det…..det kan hun nok ikke, så med procedurehenvisning til f.eks -Cathrine Mulligan- i Iran, som anmeldte en voldtægt, men blev dømt (dødsdømt) for hor..blev stennet ihjel efter et års fængsel isoleret i Iran. Så ville Maria nok være blevet stennet ihjel. Ifølge Guds strenge lov i moseloven på farisæisk niveau….jeg taler ikke om alle retningerrne i Jødedommen, som er langt mere fleksibel og tolerant end Islam nogensinde har været, men om den strengeste Jødiske tolkning, som til forveksling ligner Islam,s sharia. Her kan man finde de drakoniske stenningsdødstraffe, som også optræder i Islam. I koranen drejer det sig “kun” om 80 piskeslag, men da Hadith (andenhåndskendskab til førerprofeten) anses som ligeså helligt, er der stenningsdødstraf. Se Jesus ville nok være at blive betragtet som en horeunge, og derfor nok også adopteret væk (nogle mener at den jødiske humane lægegruppering Esserene, tog sig af ham til han blev voksen), hvis han da islamisk set af æresmæssige årsager ikke blev dræbt (bastard horeunge), muligvis samme ofring som man gjorde til guden Molok i Mellemøsten dengang (Se bl.a Esajas). Læg venligst mærke til at Jesus i samtlige evangelier gør op med Jødedommen, som lovreligion. DVS han prøver at reformere den. Et godt eksembel er Markus evangeliet kap 2 imod slutningen- Sabbathen var streng lov. Dødsstraf for at bryde den kunne dømmes.- Altså Sabbathen (DVS- LOVEN) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for sabbathen (LOVENs) skyld. Det ender selvfølgelig jordnært med at han dødsdømmes for blasfemi (det er der mange i bl.a Pakistan der gør). Men for logisk at sætte det i perspektiv i henhold til Markus evangeliet, og lukas evg, som jo som det eneste evangelier fortæller om hans undfangelse og fødsel.
  -Hvis loven er til for guds skyld, så kan Jesus jo ikke være guds søn i jødisk farisæisk perspektiv, men ifølge kristendommen er alle dem som tror på gud og elsker gud, og sin næste SOM SIG SELV- vel alle kaldes gudsbørn…sønner og døtre…det er nemlig kærligheden der er Helligånden, som får Josef til at gifte sig med Maria alligevel, selvom han ved han ikke er Far til barnet- men alt det skal biskoppen selvfølgelig ikke bryde sit hoved med…thi det er han sikkert højt hævet over, om han foretrækker Barnabas lignende repressentanter og imamer, må han selvfølgelig selv gøre op med sin samvittighed over.

  SIAD har sat Deres liv på spil en gang- de var heldige- da de ville protestere over en officiel saudi arabisk (menneskerettighedsgruppe…ja ironisk joke fra virkeligheden) indblanding over nogle tegninger, tæt ved udenrigsministeriet.De bekæmper islam, som biskoppen åbenbart vil støtte. Det er selvfølgelig hans samvittighed, som må afgøre det faktum at han totalt bryder sin edserklæring som præst og biskop- uden at overdrive minder det slående om Judas indsats, men det er igen selvfølgelig hans samvittighed, og Folkekirken som helhed som skal afgøre den sag.

  Jeg vil opfordre til at man støtter folkekirken og melder sig ind, alene og kun fordi, sålænge den står inde i grundloven, sålænge kan vi undgå, at ret-troende muslimer får en indflydelse på valgdeltagelsen, da det ville være blasfemi for DEM at underskrive og understøtte valgene i Danmark, da Grundloven mhv paragraf 4 kundgør at Danmark er et kristent land. Til trods for forræderi blandt dem som skulle være hyrde for os andre. Håber man kan sige om nogle af dem- tilgiv dem, thi de ved ikke hvad de gør-i så tilfælde vil jeg ikke kommentere Deres IQ. Guds fred over alle. God søndag. mvkh Michael Unna

  • Michael Unna

   PS: igen. Teo-logisk. Vi er jo alle skabt i guds billede (ifølge Jøde og kristendommen) derfor er vi alle Guds børn…indirekte…nogle børn er bedre end andre børn 🙂 🙂 🙂 etc . Fulgte en diskussion imellem en præst og en jøde på tv engang. jeg TROR jøden var rabbiner. Prøvede at se logisk på det- Debatten var på et tidspunkt sådant: Præsten- I jøder tror jo ikke på at Jesus var guds søn- Jøden- Jo det tror jeg da gerne. Det er jeg da også…

   Kristendommen nedstammer jo fra Jødedommen (ligesom islam…desværre). Logikken i at sige at Helligånden er kærligheden til mennesker ligger jo logisk set i Josef tilgivelse af Maria,s graviditet….måske han på det tidspunkt var en gammel mand uden den nødvendige potens, og -eller hun var ung livlig. Voldtægt eller sidespring er i den sammenhæng ligegyldigt. Det vigtigste er at Jesus bliver til og gør op eller forsøger at reformere den mere regide del af Jødedommen.

   Senere er den mere metafysiske forklaring med jomfrufødsel kommet til. Sikkert i forhold til forklaring af omverdenen og for at tiltrække hedninger, som jo ikke var omskåret, men netop pga jødelovens reformation, så ånden og kærligheden til mennesket som individ kommer til sin ret, kunne kærligheden til menneskene udvikle sig, så friheden med medmenneskeligt samvittighed kunne udvikle- hospitaler, kampen imod slaveriet, kreativ medhjælp til medmennesker, menneskekærlige civilisationer.

   Alt det som islam ødelægger med sin kollektive undertrykkelse, og lovhellighed, hvor loven tilknyttes for guds skyld- uden fleksibilitet i dens fordummende verdensbillede. Resultatet kan ses historisk og samtidsmæssigt i virkeligheden. Virkeligheden på jorden er vidne på det. God søndag.
   mvh Michael Unna

 5. Keld

  Afsked den islam klovn
  Sys sku det var slemt nok m homo vielser men blir islam oss velkommen så mælder jeg mig ud af folkekirken