NÅR TERRORANGREB IGEN RAMMER DANMARK

Svenske og danske politikere siger, at det vigtigste for at bekæmpe terrorisme er at vise at vi ikke er bange. Vi skal bare sidde på cafestolene og vente på at det bliver vores tur.
Denne person er ifølge deres logik en helt. Hun kom aldrig hjem.

Det er kun et spørgsmål om tid, før et terrorangreb igen rammer Danmark. Så husk, at det er politikernes skyld og især Lars Løkke Rasmussens skyld.

 
LLR og regeringen er kun dukker i et dukkespil. Dukkeførerne sidder nede i EU. De hylder international lov som en ny gud, og derfor vil danske politikere ikke tage det ansvar, de har overfor danskerne, alvorligt, som de burde, og smider istedet grimme kolde betonblokke rundt omkring i byerne og kræver, at skraldemænd låser deres biler .
 
LLR har flere gange sagt, at folk bare skal leve videre som sædvanligt, det er det bedste våben mod terror. Anti-terrorsikring er at sidde på en fortovscafe og nyde synet af bylivet og en café latte. Når man så bliver pløjet ned af en lastbil, så er man en helt, fordi man stod op for friheden.
 
Igen og igen siger LLR, at de folk der udfører terrorhandlingerne er sorte kræfter og at de har taget en af de store religioner som gidsel, i dette tilfælde islam, som han kalder fredens religion.
 
Hvis LLR og regeringen skal lave terrorsikring, er de nødt til at kende fjenden, hvilket er en af hovedteserne i krigsførsel. Men man nægter at se fjenden i øjnene og erkende hvor farlig fjenden er. Istedet angriber de værktøjet, istedet for det, der står bag.
 
Terror er kun et værktøj for islam, se her:
 
At angribe værktøjet vil svare til, at de allierede under 2. verdenskrig erklærede krig mod tyskernes taktik “blitzkrieg”. De erklærede selvfølgelig ikke krig mod blitzkrieg, men mod nazisterne og derfor vandt de krigen. Havde de sat alle kræfter ind for at bekæmpe blitzkrieg, havde de naturligvis tabt. Men det er det vores politikere nu gør. De erklærer krig mod terror, istedet for mod islam, som står bag terroren. Så kan der være nok så mange af dem, politikerne kalder “gode muslimer”, men det hjælper ikke, når der stadigvæk er muslimer, der tager deres koran alvorligt.
 
Så derfor politikere, det næste terrorangreb er jeres skyld.
De eneste vi undtager for skyld er DF.

3 comments

 1. Michael Unna

  Tillykke til DenDanskeForenings for dens 30 år fødselsdag (Ikke 20 år …vi bliver jo yngre og yngre og smukkere og smukkere :-)). God fredag og weekend. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Der er en demonstration imod den snigende islamisering på Bispebjerg torv på lørdag. Håber I deltager. (Kilde :DenDanskeForening- se hjemmeside). mvh Michael Unna

 3. Michael Unna

  Ja når man ikke forholder sig til problemet, men kun vil afhjæpe symptomer, og have folk til at lalle rundt, som om de var ligeglade (efter et terrorangreb), så er der retsmæssigt set kun selvtægt tilbage. Der lefles for problemet, som vi blandt andet sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. Men man vil ikke bekæmpe problemet, så kommer der selvfølgelig på et eller andet tidspunkt et terrorangreb.

  Man vil ikke lukke grænser, og man mener nogle forældede konventioner, som ikke forholder sig til problemet, skal være vigtigere end den befolkning man repressentere, og den frihed vores forfædre kæmpede hårdt for at behold, så er man jo folke og frihedsforæder. (Skulle nogle være i tvivl så er problemet selvfølgelig ISLAM…som den fordummende undertrykkende ondskabsfulde religion den er). God mandag. mvh Michael Unna