Nyt politisk parti angrebet af autonome. Politikere, politi, pressen er tavse.

Billedet er ikke fra angrebet på Stram Kurs’, men Antifa Århus, der er ude på ballade.

I Danmark har vi møde- og ytringsfrihed sikret af vores grundlov. Og det er jo sundt og godt for et demokrati. Uden dette var der ingen nye politiske partier, der kunne agitere for sin sag, da de kunne blive mødt af voldelige modstandere.

Lars Løkkes forgænger i Venstres partilederstol Anders Fogh sagde, at vold og chikane af politikere skulle stoppes og at der ville blive grebet hårdt ind mod dette angreb på demokratiet.
Men tiden er gået og Lars Løkke har mere travlt med at beskytte den såkaldte religion islam,
end at beskytte politiske modstandere, der ønsker at stoppe fortrinsretten for denne religion/ideologi. Så små autonome hære farer rundt i Danmark og gør alt for at true politiske modstandere til at opgive eller stoppe deres aktivitet mod islamiseringen.

Sidst lykkedes det at terrorisere en Frihedens stemme til tavshed. Det var Anders Bruun, som har været udsat for fysisk vold og angreb og psykisk terror. Han måtte flygte fra lejlighed til lejlighed og måtte til sidst offentligt sige, at han gav op, og at han ikke mere vil skrive og dokumentere om det autonome miljø – for at få fred.

Nu ser vi så et politisk parti, som er ude at lave kampagne for deres politiske projekt Stram Kurs, blive trængt op i en krog og dødstruet og chikaneret på det groveste, da de i fredags stillede sig op på Nørreport station, hvor de havde sat deres kommende vælgere møde, så de kunne komme og stille spørgsmål.

Det varede ikke længe før et stort antal sort-klædte autonome dukkede op og trængte den lille flok politikere fra Stram Kurs op i et hjørne, hvor advokat Rasmus Paludan (formand for partiet Stram Kurs) måtte aktiviere sin overfaldsalarm, da det begyndte at blive faretruende.
Bl.a sagde de autonome til en deltager “du ved godt der er en udløbsdato på dig” Og til formanden for Stram Kurs Rasmus Paludan blev der sagt: “Det er utroligt du tør Rasmus, for du ved det får en ende.” Altså maskerede dødstrusler.

Politiet dukkede op. Det lagde ved den blotte tilstedeværelse en lille dæmper på de autonome, men de fortsatte med at ville trænge folkene fra Stram Kurs op i et hjørne, så de ikke kunne dele deres foldere ud. Rasmus Paludan spurgte politiet, hvorfor de ikke gjorde noget. En af politibetjentene svarede, at når man holdt demonstration, måtte man være parat til mod-ytringer. Rasmus Paludan fortalte betjenten, at dette ikke var en demonstration, men et politisk parti, der stille og roligt uddelte deres valgfoldere og at det var ren gadeuorden og forstyrrelse af den offentlige ro og orden, det de autonome lavede.

Først efter yderligere et kvarters chikane blev det til håndgemæng mellem de autonome og politiet, og de autonomes oldemor Susanne Dahl på 54 fik vredet armen rundt og arresteret midlertidigt af politiet. Det satte ro på gemytterne og de autonome forsvandt.
Det viser helt tydeligt, at Susanne Dahl var den person, der ledte angrebet på Stram Kurs’ fredelige folderuddeling.
Susanne Dahl har flere gange været anholdt og sigtet for gadeuorden mod anderledes tænkende.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at et nystartet politisk parti – i dette tilfælde Stram Kurs – voldeligt forsøges stoppet i deres kampagne hvor både politikere og vælgere bliver truet af de autonome.
Men det er blevet vilkårene i dagens Danmark og alle ved, at det er forbundet med stor risiko at stille sig op på gader og stræder og tale FOR Danmark og IMOD ufrihed som islam.

Ja alle ved det, selv politikerne, så det er nærliggende at tro, at de måske egentlig ikke har noget imod denne vold, chikane og dødstrusler, idet disse frihedens stemmer går midt imod regeringens førte politik.

Så er det måske meget belejligt for dem, at de ikke behøver at skulle argumentere imod disse stemmer, måske også fordi de ved det bliver svært, og at voldelige elementer på gader og stræder istedet kan terrorisere og stoppe disse mennesker, der ønsker et frit og trygt Danmark uden tolerance overfor intolerance, – før de overhovedet kommer igang.

Vi håber selvfølgelig ikke at det er tilfældet,
så kære Lars Løkke og resten af regeringen: Lev op til jeres ansvar som demokratiets beskyttere eller vent og se, om der ikke snart kommer et seriøst modsvar mod venstrefløjens terror mod møde- og ytringsfriheden.
Hvis man ikke kan få politikerne til at lytte efter – vi ved det jo i forvejen med islamiseringen – så må befolkningen jo beskytte de folk, som vi mener vil gøre noget for os, når I ikke vil give politiet besked på at gøre det.

Anders Gravers
Formand for SIAD

5 comments

  1. Pingback: Enhedslistens bagland mod højrefløjens ytringsfrihed - Dengule.dk
  2. Sofus

    Som det kan ses her er det SIAD der har de kloge med sig…………Susanne Dahl har dem der “ikke er rigtig kloge”. Det vil da ikke være så svært at udmanurere en sådan flok idioter. DANSKEN……..væk op, det er jer der har den lange ende af snoren, BRUG DEN .

  3. Bente Dahlmann

    Islam har god hjælp fra de autonome,men hvad tænker de på at de bliver belønnet hvis de andre får magt,næ får samme behandling som oz andre