Muslimske bander laver bevæbnede flydende checkpoints

Lokalavisen.dk skriver fejlagtigt “Bevæbnede indvandrere, kørende i tre biler, legede færdselspoliti, i nat i Aarhus.”

Det lyder jo ret uskyldigt at de spiller færdselspoliti, men der er intet færdselspoliti over at tre muslimske indvandrerbiler standser en bil med to personer, hvorefter der først kommer en muslim op på siden af bilen med en pistol i hånden, derefter kommer der en til med en pistol i hånden og spørger dem, hvem de er og hvad de laver der. Den ene af dem kigger ind i bilen og siger, at det ikke er dem, de er efter. Derefter kører de igen.

Det vi ser her er et eksempel på muslimske militser der begynder at sprede terror nu også overfor bilister. I forvejen er folk i Århus bange for at gå ud om aftenen til fods visse steder. Nu skal de også til at være det for at køre bil om aftenen.

Metoden minder meget om Islamisk Stats militsers brug af det der kaldes “flydende checkpoints-taktik” – altså biler der kører rundt og tjekker tilfældige biler og hvis de virker mistænkelige får dem til at stoppe og hvis de ikke kan gøre rede for det, de bliver spurgt om, er både dommer og bøddel til stede på én gang.

Vi ser mere og mere journalister arbejde som en slags damage control. Hver gang muslimer gør noget, så minimerer man problemet, så det virker ligegyldigt eller acceptabelt. Eller pakker tingene så meget ind i ord, at folk opgiver at læse resten.

Men dette er en meget alvorlig ting og en forvarsel om hvordan det bliver i Danmark, hvis politikerne ikke skrider ind overfor de virkeligt håndfaste problemer, som de tilløbende muslimer laver i Danmark, istedet for først og fremmest at tage fat i de omvandrende cirkustelte.

Regering og politi tag jer sammen, ellers gør befolkningen det for jer. Det ulmer, det ulmer meget.

Læs journalistisk damage-control artiklen her:
http://www.lokalavisen.dk/indvandrere-med-pistoler-kontrollerer-trafikken-hvem-er-du-hvorfor-er-du-her-/20171012/artikler/171019824/1009

One comment

  1. jette laustsen true

    Folk skulle læse romanen af George Orwell ( igen ), General Napoleon – Animal farm ! Stakkels, undertrykte bondegårdsdyr er vrede over dårlige forhold. Samler sig i grupper og bringer landmanden i knæ. De griske dyr tager magten – alle skal være “lige” og gode ved hinanden. Lyder godt; dog ulmer det – hakkeorden. Nogle slås, kæmper, flår ihjel – og det ender i Tyranni. Alle vil have magt, men “nogle er mere end andre”. Når de “stakkels Flygtninge” kommer her, modtages de med pænhed, penge, gode boligforhold – “sødsuppen” er der nok af. Når de har fået en lillefinger, ja så er det let at tage hele hånden ! Det gør de. “Herrefolket” skal vise, at efter Islams-Koranens bud, at de nu kan nedbryde vort land, vor “vantro”. Let nok at vise tænder, når vor regering er veg, politiet ikke er en myndighed, “venligboere” taler deres sag.militæret ikke eksisterende. Grænser er åbne for indsmugling af våben, farlige kemikalier, kriminelle. Herrefolket er godt i gang. Men “det må ikke være” – knivstikkeri, overfald, indbrud, lovløshed, beskyttelsespenge er ikke noget, medierne lægger på forsiderne, ej heller politikerne. Det store EU-projekt : Velfærd, trivsel, accept,mv på tværs af grænser, tro er og har været en illusion ! Det ønsker de ikke at erkende. Hellere berolige ved stramninger, håndbremser, værktøjskasser, bandepakker ! VANVID. Vor Regering handler ansvarsløst og forskrækket. “kammeraterne” i EU holder sammen – jo flere i flok, jo længere går det nok ! Vore Myndigheder, der skal beskytte vort land, vor lov og ret svigter ! Ja, det ulmer, ulmer meget – advarslerne har varet længe : Smøg ærmerne op og tag hænderne op af lommerne !