Facebook-chikane mod Anders Gravers fortsætter

4 dage efter at Anders Gravers’ 30 dages blokering af Facebook var ophørt, har han igen fået 30 dages blokering. Denne gang skulle anmelderne af Anders Gravers’ opslag næsten 2 år tilbage på hans profil, for at finde et såkaldt stødende opslag.

Det kan ganske enkelt ikke være rigtigt, at man kan gå så lang tid tilbage, hvor facebooks regler var anderledes og blødere, inden Zuckerberg fik snakket med Merkel i Tyskland, og så bruge det imod skribenten idag. Det der foregår nu, er politisk chikane af en leder af et politisk parti.

Anders Gravers opfordrer til, at man begynder at kommentere her på SIADs blog. Vi har fået lavet det sådan, at man kan bruge sin facebookprofil til at kommentere med, på en hvilken som helst artikel på SIADs blog.
Og ellers give Anders Gravers’ side et like:
https://www.facebook.com/AndersGraversPedersen/
Der vil Anders Gravers fortsætte sine statusopdateringer.

Her et screenshot af statusopslaget, der er knap 2 år gammelt, og som har resulteret i, at Anders Gravers nu er blevet blokeret 30 dage igen.

Her er en af artiklerne fra for 2 år siden som Anders reagerede på på facebook:
https://www.bt.dk/danmark/chokerede-flygtninge-fryser-i-teltlejr-vi-troede-danmark-var-et-rigt-land

7 comments

 1. Pingback: Set på facebook ang. facebook-censur | Stop Islamiseringen Af Danmark
 2. Nis Aachmann Weihrauch

  I Rusland har de en “Facebook”: VK.com. Dér kan man skrive som man vil uden indblanding fra muhamedanere og deres kollaboratører. Læg en link på FB tll VK.com og skriv på vk det, du vil.

 3. Michael Unna

  I skal ikke blive så afhængige af Facebook, at der kan laves en sag ud af Deres cencur. Lad dem mærke det kan gå ud over dem selv. Facebook er et privat foretagende, og hvor lidt jeg end bryder mig om det- og hvor meget jeg end hader den blindhed man jounalistisk har haft overfor Merkels direkte opfordring til cencur overfor Mark Zuckerberg, så må jeg desværre medgive at Facebook som privat selvskab kan skalte og valte og cencurere eller blamere det de har lyst til. Var det en offentlig tjeneste var det noget andet. Jamen så brug da Uriasposten, SIAD- hjemmeside, eller Den Korte Avis- eller andre medier for at omgås cencuren- og boycot dem der censurere jer (har aldrig og vil aldrig bruge Facebook- også af andre årsager). God torsdag..når den kommer. mvh Michael Unna

 4. Sofus

  Med de mange tilrejsende har man nok mere ” Ynglings frihed ” end man har ytringsfrihed i DK. Er der nogen der kan hjælpe mig med at forstå hvorfor JØDERNE er så fyldt med HAD. DANSKEN……. har den lange ende af snoren, BRUG DEN.

 5. Martin Sommer

  Tog konsekvensen for fem år siden, og droppede Twitter, Facebook mfl., dog af andre grunde. Men hvor ville det være dejligt, hvis flere gad at boykotte de såkaldt sociale medier, og komme ud af deres skjul bag skærmen, og deltage i debatten/demokratiet ansigt til ansigt.

 6. Johannes Juhl

  Ja ytringsfriheden længe lever 🙂
  Det beskæftiger kun min opfattelse af Fjesbog ikke noget der er vær at beskæftige sig med.
  Rigtige mænd har andet og vigtigere ting at tage sig til-
  Og lad os så engang for alle få lukket den grænse, vi har slet ikke brug for muslimer og deres fanatisme i Danmark
  Danmark først.
  Danskere først.
  Danmark fri