Brug din stemme som oprør idag!


Hver gang der er kommunalvalg, ser vi folk stemme på en anden måde end hvis det var folketingsvalg.
Stort set alle gamle partier er for indvandringen, som vi kender den idag, pånær DF, der landspolitisk dog begynder at ligne gammel-politikerne mere og mere. De har blødt op overfor EU og overfor muslimers ret til at være i Danmark.
Men der findes stadig gode, altså rigtig gode kræfter, gode DF-folk som vil af med muslimerne og med EU og med toppen i DF som lefler rigeligt med de føromtalte.

Så derfor, stem på lokale kræfter som I ved er imod islamiseringen, hvadenten de kommer fra DF, eller Nye Borgerlige eller Stram Kurs.

Personligt vil jeg anbefale, hvis man bor i København og Københavnsområdet, at stemme på Stram Kurs og dets formand Rasmus Paludan – de er den rene vare. Hvor de ikke stiller op Nye Borgerlige eller DF.

På tide at sende et signal at hverken dansk lokal eller dansk landspolitik har en kinamandschance ud i fremtiden, hvis islam kommer til. Derfor send politikerne et vink med en vognstang, at det er den muslimske indvandring samt EU, der er problemet og ikke ret meget andet, – alt andet kan vi løse bagefter.

Hvis jeg boede i Aalborg ville jeg stemme på Kristoffer Hjort Storm fra DF, som har de helt rigtige holdninger. I Jammerbugt vil det være John Bjerg fra Nye Borgerlige. I Frederikshavn Henning Lyk ligeledes fra Nye Borgerlige – han får min stemme i regionen, som han også er opstillet i. Michael Ellegaard hvis man bor i Odense området eller Trekantsområdet.
Hvor man ikke har disse kandidater at stemme på er Nye Borgerlige og DF derfor et rigtigt godt valg.

Enhver stemme der kan vristes fra gammel-partierne, er et signal om, at vi ikke vil mere EU og at vi ikke vil mere islam!

Anders Gravers

2 comments

  1. Sofus

    Husk nu at DANSKEN efter alt har den lange ende af snoren……..så brug den. I kan trække det gamle Danmark i land igen.
    Og så kan ALLE leve under ” Holger Danske Loven”. Danskerne har en dejlig røst……… lad os nu se en fornuftig STEMME.