Gæsteblogger: Radikal logik!

Det er desværre ofte kun i æventyr og drømme, at virkelighedens brune ællinger ender som hvide svaner, så svanemors frygt og bange anelser viser sig nok at være rigtige, uanset politisk tilhørsforhold.

“Den korte Avis” havde en god artikel om den radikales Sofie Carsten Nielsens jamren over “bandemedlemmer ved hendes sønners skole” for et par dage siden.
Sofie Carsten Nielsen er en af disse overstuderede velmenere, som aldrig har tjent sine penge selv, endsige selv har bidraget med noget til samfundskassen, men som hele livet har levet på en eller anden form for overførselsindkomst, og som bliver fornærmede når virkeligheden går dem på.
Men når virkeligheden er bandemedlemmer ved børnenes skole, så overser den radikale Sofie Carsten Nielsen, at hun selv er blandt de hovedskyldige i, at disse bandemedlemmer overhovedet befinder sig her i landet.
Det er så nemt at udvise stor godhed og hjælpsomhed og “pegen fingre”, når man kan nøjes med at gøre det på andres bekostning – og for andres penge.
Ingen har som de Radikale gjort sig til talsmænd og talskvinder for integrationens velsignelser. Det er tilsyneladende fuldstændig ligegyldigt om de allerede tilflyttede bliver integrerede eller ej, devisen fra de Radikale er konstant: “mere rummelighed” med endnu flere tilflyttere.
Og der er ufattelig nok stadig politikere der er så dumme, at de tror at disse såkaldte “flygtninge” vil blive en gevinst for landet.
Jeg tror at man allerede nu kan forudse, at på et eller andet tidspunkt i fremtiden, vil fru Carsten Nielsen opfinde en eller anden undskyldning, og flytte til et mere muslimfrit område i byen.

En anden af disse højtråbende velmenere fra samme parti var Zenia Stampe.
Jeg skriver var, for der er blevet så underlig tavst omkring Zenia Stampe efter hun blev mor. Har hun bemærket, eller måske endda været så heldig at opleve, integrationens velsignelser?

Morten Østergaard skriver på De Radikales egen webside:
“Vi kæmper for et grønnere, stærkere og mere rummeligt Danmark, hvor vores børn kan gøre drømme til virkelighed. Uanset hvor de bor. Og hvor vi giver alle børn vinger. Uanset hvilken baggrund de kommer fra.”

Man kan kun ryste på hovedet af alle disse tomme floskler. For hvorfor skal alle børn have vinger? Bilder Morten Østergaard sig ind at børn kan lære at flyve?
Er det ikke først når man kommer i himlen at der uddeles hvide vinger? Og i himlen er det vel egentlig også kun os kristne der modtager dens slags flyveredskaber?
De Radikale er udelukkende vås og vrøvl og indholdsløse utopier – i rigelige og endeløse mængder.

Vil du Danmark noget godt, så stem IKKE på De Radikale.

https://denkorteavis.dk/2017/den-radikale-sofie-carsten-nielsen-jamrer-over-bandemedlemmer-ved-hendes-soenners-skole-men-hun-loeber-fra-sit-eget-ansvar/

H. Jensen

2 comments

 1. Jette Laustsen

  ….fortsat : De tomme floskler har vi ikke brug for. Men sund fornuft og klar tale. Ærlig omsorg og aktiv handling. Men er det for
  farligt ? At sige ligeud, at islams ideologi er så meget anderledes og modsat vort demokrati, at vi ikke kan “rumme det”,
  bliver utrygge eller afmagtsfulde ? Vi mangler mænd,fædre,der tør stå frem og udtrykke egen mening om halalmad, om
  manglende danske julesange, danske traditioner, om visse ord, man ikke må sige i skolen – det politisk ukorrekte kan
  jo blive dårligt modtaget ! Ligeledes kvinder, mødre, der stiltiende lader de fremmedsprogede børn få mere opmærk-
  somhed i undervisningen.end danske. Og lader stå til, når så mange småpiger og unge går iklædt muslimske tørklæ-
  der eller burka. Vågn op til virkeligheden alle danske kvinder og mænd ! For vore børn,børnebørns skyld !
  I/vi ønsker vel ikke et islamiseret land ? Hænderne må op af lommerne, brug de “far-
  lige ord”, kald frihed for frihed, og danske love og regler for noget, vi alle skal overholde.
  Værn om vore frihedsværdier. Og undgå tågesnak eller andre intetsigende floskler !

 2. Jette Laustsen

  Skingre kvinder og tøffelhelte
  Hvorfor er det dog nødvendigt for så mange kvinder, specielt i politik, at tale og tale, snakke hurtigt, højt og skingert ?
  Hvorfor er så mange mænd blevet mere anstrengt tilbagelænede og samtidig tilsyneladende kvindelige eftersnakkere ?
  Eksempel, M.Østergård : “vi kæmper for et grønnere og mere rummeligt Danmark – vi skal give børn vinger” … hvad pokker er det han siger ? Sødladent og ukonkret.
  Når en Sofie Carsten Nielsen eller en Zenia Stampe reagerer mod de mange ungdomsgrupper, bandemedlemmer ved børnenes vuggestuer, børnehaver. Jamen, det er jo en realitet, at mange unge mænd i grupper hænger rundt omkring.
  Er det ikke en forskellighed selvsamme radikale og eorienterede higer efter ? De taler jo om rummelighed !