Har I også undret jer over ….

SIAD har set den autonome og islamiske alliance i arbejdstøjet ved flere lejligheder. Bl.a holdt SIAD en demonstration mod en imam i Aalborg, der havde udtalt, at en god muslimsk kvinde var en omskåret kvinde. Der mødte Antifa fra Århus op og stod sammen med de 200 muslimer der råbte efter os. De råbte: “vi vil se Anders Gravers på krykker”. De vidste bare ikke at politiet havde fjernet deres køller fra den baggård, hvor de havde gemt dem, så deres slogan blev ikke rigtig til noget.


– at de voldelige, venstreorienterede fascister – hvoraf de fleste har tæt kontakt til Enhedslisten samt det voldelige miljø omkring Ungdomshuset i København – har så stor kærlighed til islam? Og at kærligheden er gengældt fra islam-ekstremisternes side?

Har I også undret jer over hvorfor disse danske fascister, som jo næsten alle er ateister, har interesse i at indgå alliance med en af verdens mest religiøse bevægelser?

Svaret er indlysende: De vil begge omdanne Danmark til den samfunds-ideologi, som de hver især kæmper for. Og de vil begge bruge den anden part som en ”nyttig idiot”.

Strategien er klassisk krigsførelse. Gå i ledtog med din traditionelle fjende mod et større fælles fjendebillede. Når denne store trussel er elimineret, så udryd den ”ven”, der kæmpede på din side. Så har du magten.

Men vore stakkels små venstrefløjs-fascister, der næsten alle er arbejdsløse, men dog har en praktisk og voldelig uddannelse som BZ´er, som de i disse tider bruger til at agere stormtropper mod de sagesløse få fædrelandskærlige danskere, der endnu tør demonstrere i gaderne, aner ikke, hvilke konsekvenser deres islam-alliance vil betyde for dem.

For den ven, som de nu er så glade for, har 1.400 års erfaring i at udrydde naive ”venner”, der intet kender til det historiske.

Journalist
Peter Qvistgaard

One comment

  1. Michael Unna

    Jo. Mit gæt er at sammenblandingen imellem offerrollen, og viljen til at bruge vold, har forført nogle af de mest naive idioter på Venstrefløjen. Revolution imod undertrykkelsen til fordel for en – usekulær diktatorreligion- . Man burde egentlig prædike om, hvad Karl Marx mente om religion. I ved Karl Marx er traditionelt Venstrefløjens store profet. Han mente religion er opium for folket (og en lang smøre), …mit gæt er at idiotnaivisterne på Venstrefløjen er blevet Dopet med facistisk folkeopium fra den- usekulære diktatorreligion-.
    Jeg mindes hvordan idioterne i Århus demonstrerede imod SIAD, da SIAD demonstrerede til fordel for Grøndlænderne der var blevet etnisk udrenset i Gellerup (Hvem var det der sang- Ingen raacister i vores gader?…..tanketomme fraser fra Venstrefløjens pavlovske hunde idioter……Har forslået at de tanketomme Venstrefløjsfacister fremover kan råbe…..”Kun islamister i vores gader:” :-)). God jul og godt nytår til SIAD. mvh Michael Unna