Vores politikere har inviteret en barbarisk kultur til landet

Hvad hvis det var jeres sønner, der blev udsat for en barbarisk kulturs straffe, Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen, Eva Smith, Michala Bendixen, Johanne Schmidt Nielsen, Birthe Rønn Hornbech – for at tage et lille udvalg.


Ved ukritisk at invitere folk ind i vores land, uanset hvilken mærkelig kultur de udøver, så udsætter vi os selv for kollektiv skyld for, hvad der foregår i vores land.

Det land der engang var et af verdens ufarligste lande at bo i ang. naturkatastrofer/terror, vilde dyr, sygdomme og kriminalitet, lavede vores politikere om til et ufredeligt sted, ved at tillade enhver tilløbende muslim ret til at bo i landet.
Vi fortæller dem ikke engang, hvordan de skal opføre sig i vores land. Retssystemet nærmest frikender forbrydelser, hvis de er begået af en muslim.

Men mon ikke det sidste eksempel på de inviteredes barbariske opførsel kan få ekstremister som Zenia Stampe og Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre til at se, hvad de har lukket ind i landet. Indtil videre er eliten i Danmark forskånet for den store kontakt til regeringens gæster. Kommer de i kontakt med dem, bl.a gennem politikernes børn i skolerne, flytter de børnene til privatskoler, for at undgå kontakten (læs konflikten).

Så det er kun almindelige mennesker som du og jeg, der står med problemerne.
Selvom Sofie Carsten Nielsen nu tordner mod de muslimske bander, fordi de står ude foran hendes børns skole, så er det hende selv og hendes parti, der tillader, at de er slæbt hertil.

Hvordan vil hun reagere, hvis et af hendes børn, når de bliver ældre, bliver udsat for denne form for barbariske afghanske straf, bare fordi han havde talt med en afghansk pige?

Læs her:
Hel afghansk familie kræves udvist: Skar al huden af offerets penis

Anders Gravers

4 comments

 1. Johannes Juhl

  BT med endnu en usandhed af de mest eftersøgte i Danmark skulle være Tvind medarbejdere Jeg ser da flere indvandre eller efterkommer af indvandrer på denne list Ikke at Tvind folkene skal have lov at gå fri men bare en konstatering af pressens usandheder
  Dem vil politiet have fat i: Her er de 15 danskere, der er efterlyst over hele verden
  Nyeste Interpol-efterlyste er drabssigtede 63-årige Bent Ovesen fra Kolding. Tvind-toppen dominerer wanted-registret

  Netop nu er 15 danskere efterlyst over hele kloden.
  Seneste danske navn på det internationale politisamarbejde Interpols såkaldte wanted-liste er den 63-årige sydjyske salgschef Bent Ovesen, som er sigtet for at have dræbt sin hustru, 61-årige Aase Ovesen, i deres hjem på Christiansøvej i det nordlige Kolding natten til fredag den 27. oktober.
  Et drab der er kommet som et lyn fra en klar himmel i det nydelige parcelhuskvarter med ligusterhække og velplejede haver, og hvor ægteparret, som har to voksne døtre, har boet siden midten af 1980’erne.
  Læs også: Britisk familiefar gav cigaret til hjemløs mand: Da han så, hvem han var, fik han et chok
  Bent Ovesen og hans bil, en gråbrun Ford Mondeo, har været genstand for intensiv eftersøgning både til lands, til vands og fra luften i det syd-, vest-, og sønderjyske område. Uden resultat.
  Den 10. november blev han for lukkede døre varetægtsfængslet in absentia – dvs. uden at være til stede – og med kendelsen fra Retten i Kolding blev det muligt at få hans navn og billede ud via Interpol, så han nu også er internationalt efterlyst.
  Carit Andersen, politiinspektør og efterforskningsleder ved Sydøstjyllands Politi, har tidligere over for BT udtrykt frygt for, at Bent Ovesen kan være død for egen hånd. Men både han og bilen er som sunket i jorden.
  Interpols aktuelle liste med i alt 15 danske statsborgere er domineret af Tvind-toppen med den karismatiske stifter og leder Mogens Amdi Petersen som den mest prominente.
  Tvind-lederne fylder en tredjedel blandt de navne, som de danske myndigheder allerhelst vil have kontakt til og bragt hjem til rettergang ved de danske domstole.
  Den næsten to meter høje og i dag 78 år gamle Mogens Amdi Petersen befinder sig efter alt at dømme stadig i Tvind-imperiets Utzon-tegnede luksusdomicil ud til Stillehavets skvulpende bølger på den afsides beliggende halvø Baja California i det nordlige Mexico ikke langt fra grænsen til USA.
  Amdi har ikke vist sig offentligt siden 2006. Han forsvandt ud af Danmark, inden statsadvokaten kunne nå at forkynde for ham, at byrettens frifindelse af Tvind-lederne blev anket og derfor skal for Vestre Landsret.
  Her på siderne kan du læse nærmere om hver af de danske statsborgere, som netop nu er efterlyst over alt i verden.

  BENT OVESEN
  Den 63-årige salgschef i en kemivirksomhed forlod sit og hustruen Aases hjem på Christiansøvej i det nordlige Kolding tidligt om morgenen den 27. oktober. Halvandet døgn senere fandt ægteparrets yngste datter sin mor liggende død i villaen. Obduktionen bekræftede, at Aase Ovesen var blevet dræbt.
  Hverken Bent Ovesen, som er sigtet for drabet, eller hans bil, en gråbrun Ford Mondeo årgang 2015 med registreringsnummeret AU 24 836, er set siden.

  OMER HASSAN SHEIK MUSE
  Den 32-årige dansker med somaliske rødder formodes at have begået knivdrabet på den jurastuderende 21-årige Jonas Thomsen Sekyere på Diskotek Bakken på Vesterbro i København i november 2012. Omer Hassan Sheik Muse er siden flygtet til Somaliland og er i fjor ved en lokal domstol blevet idømt 20 års fængsel samt en erstatning, der lyder på betaling af 33 1/3 kameler til sit offers familie.
  Selv om de danske myndigheder angiveligt ved, at Sheik Muse er blevet dømt og afsoner i et somalisk fængsel, ønsker Københavns Politi ham stadig udleveret. Det vil dog næppe ske.

  UNAL ÖZTÜRK
  Den 38-årige dansk-tyrker fra Fredericia er sigtet for omfattende narkohandel, afpresning og flere forsøg på brandstiftelse.

  FRANK SEYED MOHAMMAD SADEGH HESKJÆR
  Han er født i Iran men er dansk statsborger. 60-årige Frank Heskjær har stadig et selskab registreret med adresse i Silkeborg. Han er efterlyst for seksuelle overgreb mod mindreårige.

  MOHAMAD WALID HAMADEH
  At tage et andet menneskes liv er den alvorligste forbrydelse i straffeloven. 26-årige Mohamad Walid Hamadeh er sigtet og efterlyst for både drab og drabsforsøg. Han formodes at have begået skuddrabet på en 19-årig mand i Folehaven ved København i april 2011. Ifølge Københavns Politi begik han blot tre måneder senere drabsforsøg, da en 26-årig mand blev stukket med kniv og beskudt med en maskinpistol i ”Ali’s Bageri” i Heimdalsgade i hovedstaden. Offeret overlevede mirakuløst.

  MOGENS AMDI PETERSEN
  Mogens Amdi Petersen er blevet 78 år, men de danske myndigheder tørster stadig efter at få den karismatiske Tvind-stifter foran dommerne i Vestre Landsret, som anklagemyndigheden i 2006 ankede byrettens kendelse om frifindelse af Amdi til i den årelange sag om mulig økonomisk kriminalitet. Mogens Amdi Petersen rejste ud af Danmark få dage efter byrettens afgørelse, og derfor nåede statsadvokaten ikke at forkynde ankesagen for ham.
  Tvind-lederen er tiltalt for at have snydt den danske stat for op mod 47 millioner kroner i skat samt for at have begået underslæb for andre 57 millioner kroner.
  De danske myndigheder har gennem flere år vidst, at Amdi Petersen højst sandsynligt opholder sig på Tvinds overdådige luksus-ressort i det nordlige Mexico. Et ressort, som sammenslutningen selv kalder et kursus- og konferencecenter.
  Det er dog ikke lykkedes Justitsministeriet at få Mexico til at udlevere den 78-årige dansker. Begrundelsen er, at når Amdi er frifundet ved én retsinstans, kan der efter mexicansk lov ikke umiddelbart ske udlevering.

  STEN BYRNER
  60-årige Sten Byrner fra Dragør var tidligt med i Tvinds inderkreds og har bl.a. været sekretær i Tvinds Humanitære Fond. Det var også Byrner, som med sin underskrift sørgede for at købe en luksuslejlighed i milliardær-paradiset Fisher Island et par gode stenkast syd for Miami South Beach til selveste Amdi Petersen. Sten Byrner blev i 2006 ved Retten i Ringkøbing idømt et års betinget fængsel for medvirken til underslæb og skatteunddragelse. En dom, som kritikere betegnede som ”at tage skraldet” for de øvrige folk i Tvind-toppen.
  Når han alligevel er efterlyst via Interpol skyldes det, at han lige som de andre stak af, inden ankesagen skulle for landsretten.
  Han har selv hævdet, at han forlod imperiet allerede i 1993. I 2000 afslørede Ekstra Bladet, at han levede en skjult tilværelse lige midt i København under navnet ”Forlaget Hans G. Dal”.

  CHRISTIE PIPPS / KIRSTEN FUGLSBJERG
  Den 66-årige aarhusianer Christie Pipps hed oprindelig Kirsten Fuglsbjerg men tog navneforandring til det engelsk klingende navn i begyndelsen af 1990’erne. Hun var og formentlig er stadig med i Tvinds jura-gruppe, som tager sig af alle juridiske spørgsmål. Er af et tidligere medlem af Lærergruppen betegnet som hensynsløs og brutal i sin fremfærd, og at hun lader målet hellige midlet.
  Blev ligesom flertallet af Tvinds topfolk frikendt i 2006 i sagen om underslæb og skatteunddragelse og nåede at stikke af inden ankesagen. Opholder sig angiveligt på Tvinds ressort i Mexico.

  MARLENE GUNST
  Sammen med Ruth Sejerøe Olsen stod Marlene Gunst for økonomien i Tvind-forretningen. Den 58-årige københavner, som blev frikendt i byretten i sagen i 2006, er som den eneste af de seks tiltalte i landsretssagen blevet fundet af myndighederne.
  Det skete i 2009 i en London-lufthavn, hvor hun officielt fik at vide, at hun skulle møde i Vestre Landsret i Danmark. Man lod dog Marlene Gunst rejse videre, og hun har ikke siden sat sine ben i fædrelandet.

  KIRSTEN AMBROSIUS LARSEN
  Er Mogens Amdi Petersens kæreste og livsledsager. Den 70-årige kvinde fra Viborg har udgjort og udgør formentlig stadig den egentlige topledelse i Tvind og er så tæt forbundet med Amdi, at de i henvendelser til Lærergruppen underskriver sig med KLAP – en forkortelse for Kirsten Larsen Amdi Petersen.
  Stak af sammen med den karakteristiske leder inden ankesagen og boede bl.a. sammen med ham i skjul gennem en årrække på et af verdens mest mondæne steder; nemlig Fisher Island, en privat ø for de superrige syd for South Beach i Miami i det solbeskinnede Florida. Her har Kirsten Larsen og Amdi haft prominente naboer som tennisparret Steffie Graff og Andre Agassi, den danske topspiller Caroline Wozniacki, talkshow-milliardæren Oprah Winfrey, skuespilleren Julia Roberts og instruktør og skuespiller Mel Brooks.
  Kirsten Larsen opholder sig i dag angiveligt i Mexico sammen med den øvrige topledelse, som også er efterlyst gennem Interpol.

  HAMZA KAZMI
  22-årige Hamza Kazmi fra Rødovre har relation til bandegrupperingen Black Jackets og er efterlyst for drabsforsøg og besiddelse af skydevåben med ammunition.
  Han stak af efter et voldsomt bandeopgør på Peter Bangs Vej på Frederiksberg i juni 2016. Ifølge sin advokat Mette Grith Stage ønsker han at komme hjem til Danmark for at melde sig hos dansk politi. Men selv om der er udstedt en international arrestordre på Hamza Kazmi, er hendes klient fanget i et limbo, hvor han ikke er blevet anholdt men heller ikke kan få sit pas udleveret, forklarer hun:
  ”Han har simpelthen været henne og banke på hos myndighederne for at melde sig, da han gerne vil hjem til Danmark, men de vil åbenbart ikke anholde ham og påstår, at de ikke kender til nogen arrestordre. Heller ikke selv om han jo står i Interpols register. Det er lidt bizart at have en klient, som gerne vil hjem og tale med politiet, men ikke kan komme til det. Så indtil videre ved vi ikke, hvad der sker i sagen,” siger Mette Grith Stage til BT.

  AFSHEEN BUKHSH
  Den 41-årige dansker med pakistanske rødder har gennem flere år været efterlyst for at bortføre sine to børn, nu 13-årige Duaa og 15-årige Hera.
  Børnenes far, Tahir Bukhsh, har tidligere gennem danske medier stået frem og fortalt historien om bortførelsen af de to piger, som hans kone ifølge ham har taget med til Pakistan i forbindelse med en samværssag, som kørte på sit højeste i 2013.

  HISHAM MOHAMED HAMMOUDA
  51-årig dansker med arabisk baggrund har angiveligt taget sit barn med væk fra Danmark og er gået under jorden med barnet.

  ABDALLAH BEN ABDERRAOUF DHAFLAOUI
  Den 26-årige dansker med arabisk baggrund er sigtet for sammen med en medgerningsmand at have begået knivdrabet på den 19-årige Andres Vo Riis alias Hamza Samsam på Nørrebro i København i maj 2015.
  Han er ikke set siden drabet. Rygter har meldt ham død af et hjerteanfald i Tunesien, men det er ikke bekræftet af officielle kilder.

  KRISTIAN SØRENSEN
  Vestjyske Kristian Sørensen blev for ni år siden ved Retten i Herning idømt et halvt års fængsel for besiddelse af 60.000 børnepornografiske billeder og 800 film i samme kategori.
  Hans hus blev overmalet med ukvemsord, og dagen efter dommen forsvandt han sporløst og er ikke set siden. Ifølge Dagbladet fandt politiet hans pas i huset, og der er ikke hævet penge på hans konto. Kristian Sørensen, som er født i 1954, er internationalt efterlyst men frygtes død for egen hånd.

 2. Johannes Juhl

  ‘Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden. Men han fik desværre ret’

  Integrationen er på lange strækninger slået fejl.
  Vi var ellers advaret. For snart 20 år siden – i august 1999 – advarede befolkningsekspert, professor P.C. Matthiessen på forsiden af Jyllands-Posten om, at der 20 år ude i fremtiden ville bo næsten en halv million indvandrere og efterkommere i Danmark.

  ”Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis,” sagde han dengang.
  ”Muslimerne vil givetvis kræve respekt for deres religion, traditioner og skikke jo større antal, de bliver – og det kan støde sammen med dansk kultur i alt fra børneopdragelse i vuggestuer til pædagogik i skolerne og adfærd på arbejdspladsen.”
  Professoren byggede sin prognose på tal fra Danmarks Statistik, men blev straks sat i gabestok af det politisk korrekte Danmark. Socialdemokratiets retsordfører beskyldte ham for at male Fanden på væggen, den radikale flygtningeordfører kaldte ham ”hoven”, statsminister Poul Nyrup Rasmussen fandt ikke sagen relevant, mens DR i et magasin-indslag havde hovedbudskabet, at professorens prognose var uvederhæftig.
  Det var dengang. Dengang havde de færreste fantasi til at forestille sig en bandekrig med uskyldige dræbte i hovedstadens gader i 2017. En bandekrig, som politikere og politi ikke kunne standse, men hvor indvandrerfædre som mæglere nu har skabt en såkaldt ”våbenhvile”, som om Danmark var i krig.
  Men hvad sagde prognosen dengang: At 13,7 pct. af befolkningen i 2020 ville være indvandrere eller efterkommere. I dag er vi så heldige, at vi kan måle, om professoren var en hysterisk og manipulerende skrigeskinke.

  Danmarks Statistik fortæller nemlig i en ny rapport, at indvandrere og efterkommere i 2017 udgør næsten 13 pct. af befolkningen. Godt 740.000 i alt – heraf 475.000 fra ikke-vestlige lande.
  Danmark har brug for udenlandsk arbejdskraft, og indvandrere fra andre EU-lande glider som regel let ind i danske job, traditioner og kultur. Udfordringen findes blandt indvandrere fra ikke-vestlige lande. På 30 år er det tal femdoblet, viser rapporten, som trods lyspunkter rummer dystre kendsgerninger:
  De ikke-vestlige indvandrere trækker f.eks. tungt på de offentlige kasser. Blandt de 55-59-årige er næsten to af tre ikke-vestlige indvandrere på offentlig forsørgelse.

  Så kunne man drømme om, at det gik indvandrernes børn lige så godt som andres. Men drenge og piger med dansk oprindelse får højere karakterer i Folkeskolen end indvandrere og efterkommere.
  Et af de store lyspunkter er de ikke-vestlige indvandreres døtre. Mange kvindelige efterkommere har nu en kompetencegivende uddannelse – 70 mod 52 pct. for 10 år siden. Blandt etnisk danske kvinder er det 82 pct. Vi ser de unge efterkommere på bl.a. medicinstudiet og jura som rollemodeller.

  Men desværre giver kriminalitets-tallene ikke håb om, at de svageste unge mænd klarer sig bedre end far og mor. Tværtimod. Når man tager højde for økonomi og sociale forhold begår indvandrere 13 pct. mere kriminalitet end normalt. Men for efterkommerne er kriminaliteten trods et fald hele 140 pct. højere. Øverst ligger efterkommere fra Libanon, Somalia, Irak, Pakistan, Marokko og Syrien.
  Skræmmende og splittende. En gruppe indvandrere uddanner sig, klarer sig godt og glider ubesværet ind i det danske samfund. Imens isolerer en anden gruppe sig i ghettoerne uden lyst eller evne til at integrere sig selv eller deres børn i Danmark.
  Blødsødenhed gavner ingen. Derfor gør regeringen ret i at insistere på en stram integrations- og udlændingepolitik. Vi må aldrig acceptere parallelsamfund og er nødt til at bryde den onde cirkel, som vi ser visse steder i Danmark – for alles skyld.
  For P.C. Matthiessen fik ret. Desværre.

 3. Johannes Juhl

  http://www.lokalavisen.dk/hel-afghansk-familie-kraeves-udvist-skar-al-huden-af-offerets-penis-/20171129/artikler/171129264
  Desværre så var naboererne ikke hurtig nok til at hjælpe
  For at komme den slags ulykker til livs bliver vi nok nødt til at anskaffe os våben legalt elle uloveligt vi bør da have ret til at forsvare os og vores
  Kriminaliteten er jo eksploderet med dem Det eneste de kan er de kan få nogle fædre til at mægle og sige de selv vil lade våbene blive hjemme i en måned Hvorfor kommer de fædre ikke og aflevere de våben? istedet for