Løkke og folketinget har givet slavehandlere frit spil

Dette billede er desværre ikke photoshop, men viser en pige fra Nigeria, der er blevet mishandlet og brændt levende til døde af muslimske slavehandlere. Manden på billedet har ikke noget med drabet at gøre.

Takket være Lars Løkke Rasmussen og en bred vifte af partier inkl. Enhedslisten, kan slavehandlere i Libyen nu frit vurdere og vælge, hvilke slaver de ønsker sig, da en stor del af Afrika af EU er blevet lovet guld og grønne skove om, at de frit kan slå sig ned i den nye superstat, Euromediterranien, Europa + alle landene omkring Middelhavet.

BAGGRUNDSVIDEN
Tre diktatorer var imod den euromediterranske union, det var Saddam Hussein fra Irak, det var Gaddafi fra Libyen og det er Syriens præsident Assad.
De to førstnævnte fik USA og EU væk fra magten og har overladt landene til ekstremistiske kræfter, så det nemmere kan styres, når roen skal genoprettes.

Sværere var det med Assad, fordi han fik hjælp fra Rusland. Han er stadig ved magten og en torn i øjet på kræfterne i EU, som ønsker det euromediterranske rige med fri bevægelighed for alle syd for Middelhavet med ret til at bosætte sig hvor de vil i Europa.

Det skulle være sket allerede i 2012, men der startede det såkaldte arabiske forår, som midlertidigt stoppede planerne. Da krigen brød ud imellem Islamisk Stat og Irak og Syrien, benyttede EU sig af chancen til at holde sit løfte til de arabiske og afrikanske stater om fri bevægelighed i den nye Union. Det har så medført at Libyen nærmest er et autonomt område, takket være Løkke og et bredt flertal af uduelige politikere, inkl. Enhedslisten, der nu har givet slavehandlere frit løb, især fordi en stor del af flygtningestrømmen fra Afrika mod EU går igennem Libyen og det benytter de muslimske slavehandlere sig flittigt af.

På billedet er det en kvinde fra Nigeria, som er blevet tortureret og brændt til døde af slavehandlerne. Den slags eksempler finder man mange af rundt omkring i ørkenen. Hvis de tilfangetagne sorte ikke bliver solgt videre af slavehandlerne, bliver mange af dem opereret for at få fat i organer, der kan sælges på det sorte marked.

Vi skal huske på at slaveri er TILLADT i islam – muhammed opfordrede direkte til at tage slaver som krigsbytte. Og dette har Danmark åbnet op for, ved at være med til at fjerne Gaddafi, som med hård hånd holdt de islamiske kræfter i ave.

Så måske var dette noget journalisterne på Danmarks Ramadan Radio skulle dykke ned i, istedet for at male et skævvredet billede af Danmarks slaveri på de Vestindiske øer for meget lang tid siden.

Dette sker her og nu i skrivende stund – men hvor er journalisterne?? Er de bange ligesom Ekstra Blads journalisten der ringede til mig og stolt fortalte, at ingen i Politikens hus, inkl. EB, vil komme til at vise muhammedtegningerne igen for det var en aftale, der var indgået, fordi man ikke vil udsætte medarbejderne for den terror, der kunne ske.

Så det er måske også muhammed der sidder ved redaktionsmøderne på DR og bestemmer at hundrede år gammel historie om slaveri som Danmark ikke har praktiseret siden er vigtigere, end det der foregår lige nu og her i den muslimske verden.

Anders Gravers

4 comments

  1. Martin Sommer

    Ja, historien har det med at gentage sig selv. Nu som tidligere er det lokale, der sælger deres egne eller andre til en utålelig tilværelse udenlands. Folk som vi må trækkes med, når det er gået helt galt, og politikernes glasbilledverden er smuldret.