SIAD holdt sit løfte overfor Skovgaard museet i Viborg

Billedstorm udstilling, Skovgaard museet, Viborg. Foran Jesus krucifiks dyppet i urin står Anders Gravers med det som muslimer opfatter som nutidens største blasfemi, tegningen fra Pamela Gellers tegnekonkurrence, der kostede to terrorister livet. Tegningen blev doneret til evig ejendom for museet, så de kunne prale af at have blot én blasfemisk ting på en ellers kedelig billedstorm udstilling


En regnfuld blæsende formiddag kørte en lille gruppe SIAD aktivister fra Nordjylland til Viborg. Der var et løfte der skulle holdes.

Løftet var at vise muhammedtegningen inde på museet, som Skovsgaard museum havde fravalgt til deres Billedstorm udstilling, som skulle være blasfemiske billeder og tegninger op igennem tiden, men af angst for ballade havde man fravalgt nutidens mest blasfemiske billede, muhammedtegningen.

SIAD og kunstneren Uwe Max Jensen var til ferniseringen d. 29. sep. nægtet adgang til udstillingen, så vi holdt vores muhammedudstilling foran museet. Og Uwe viste sin nøgenhed iført muhammedmaske mens han luftede et krucifiks på sin tissemand til de forargede bedsteborgeres (gamle 68’ere) skræk og rædsel. Den gang lovede vi at muhammedtegningen nok skulle dukke op på udstillingen på et eller andet tidspunkt.

Det gjorde den så onsdag formiddag, da vi gik ind på museet og betalte indgang med muhammedtegningen under en jakke.
Vi gik rundt og så på den temmelige tandløse blasfemiudstilling, der var ikke megen billedstorm over den, udstillingen ville kun kunne tilfredsstille en flok gamle 68’ere, som ville finde det morsomt at se en diskoskaster og et krucifiks med Jesus dyppet i urin eller en flok satiriske billeder, der gjorde nar af præster og kirken. De ville være de eneste, der kunne fryde sig over disse uskyldige billeder.

Derfor donerede vi den tegning, der vandt tegningskonkurrencen i Texas, om hvem der kunne tegne den bedste muhammedtegning. Konkurrencen fandt muslimerne blasfemisk, så de sendte to af deres bedste forargede jihadister ud for at skyde og dræbe alle deltagerne. Det endte bare omvendt. Det var terroristerne, der blev skudt af beredte texanere.
SIAD viste efterfølgende tegningerne i København, hvor den hvide enke fra Islamisk Stat havde lovet at få arrangementet terrorbombet. Derfor var der mødt ca. 400 politibetjente op til arrangementet + en helikopter i luften og antiterrorkorpset med rifler på tagene.

En tegning, der kan lave sådan et postyr, er da værdig til at kunne kaldes blasfemisk og derfor havde det været berettiget, at billedet havde været med på udstillingen.
Men det turde de gamle hippier fra 68 ikke, da det jo kunne støde kulturberigerne.
Men nu har SIAD holdt sit løfte og doneret billedet til museet til evig ejendom.
Så man kan jo sige at SIAD har kulturberiget museet.

Den donerede muhammedtegning fik en flot plads ved siden af en halshugget Jesus eller Johannes døber, hvem ved.

8 comments

 1. Pingback: Godt nytår til alle SIADs medlemmer og støtter. | Stop Islamiseringen Af Danmark
 2. Anonym

  hahaha fuckin danskere igen mand håber jeres børn får aids i istedgade når de suger kokain fra beskidte seddler hahahaha

 3. Jeanette Hansen

  Tak til SIAD og Anders Gravers for det utrættelige arbejde I lægger i at kæmpe for frihed og retfærdighed. Godt at I sørgede for at museet endelig fik et muhammedbillede op, det trængte det gevaldigt til. Når de er parate til at smide vores ytringsfrihed (og frihed generelt) væk, må der jo være andre som viser dem vejen tilbage på rette spor. TAK.

 4. Johannes Juhl

  Rigtig godt gået 🙂
  En stor tak til Anders Graver for det store arbejde han lægger i SIAD

 5. Michael Unna

  Ja nu har en eller anden arabisk prins jo købt verdens dyreste maleri, som forestiller Jesus……det er jo en joke i sig selv, men kunne man ikke tilbyde en kopi af Muhammed fra Kåre Bluitgens bog, eller bare sende museet eller Saudi Arabien, som jo er repressenteret i FN,s menneskerettighedsgruppe, selvom de ikke har underskrevet FN,s menneskerettighedserklæring, en kopi af de 12 sjove billeder, som JP engang trykte? 🙂 🙂 :-). God jul og godt nytår. mvh Michael Unna