Først censurerer FB folks meninger – nu starter overvågningen

Store Broder er en figur i George Orwells roman 1984 og den gådefulde diktator i Oceanien – den totalitære stat drevet til sin yderste konsekvens. I det samfund, som Orwell beskriver, overvåges alle af myndighederne, primært via teleskærme.


Facebook optræder mere og mere som Big Brother systemet i Oceanien fra George Orwell’s bestseller 1984.
Den lader kun folk med den rigtige mening komme til orde. I facebooks version af Big Brother benytter facebook sig af venstreorienterede fascister der ikke bryder sig om den nøgne sandhed og derfor melder enhver, der kritiserer den mørkeste ideologi i verden, islam.

Jeg selv er for 3. gang indenfor 3½ måned blokeret med 30 dage. Blokeringerne er fundet sted fordi jeg har brugt udtrykket “tilløbende muslimer”. 1. gang var de et år tilbage i tiden for at finde noget jeg har skrevet forkert efter deres mening. 2. og 3. gang måtte de næsten 2 år tilbage i tiden for at finde noget. Jeg selv har ikke kræfterne til at gå så langt tilbage i tiden, men mest af alt, jeg vil heller ikke, fordi jeg siger intet forkert.

Nu er facebook gået skridtet videre med folk, de mener ikke har de rigtige meninger ifølge facebook. Nu bliver de ikke blokeret med det samme, men får lukket profilen, hvis de ikke går med til, at facebook går deres computer efter, for at se om der kunne være nogen risiko i deres computer.
Meningen er helt klart at efterlade en spion i computeren. Hvorfor ellers true på denne måde – det er jo brugernes egen sag hvilke anti-virus programmer de bruger og ikke facebooks.
Se herunder hvad brugeren fik tilsendt af facebook. Han havde ingen mulighed for bare at lade være eller springe over. Enten gik han med til det, eller profilen blev slettet.

Screenshot tilsendt fra FB-bruger. Facebook minder mere og mere om George Orwell’s Big Brother i 1984

Anders Gravers

7 comments

 1. Birgit-Marie Silword

  Jeg er rystet over at EU har så meget magt over mit land.
  Det hele kommer fra Merkel, vi er i nattens mulm og mørke ført til Bruxelles af Uffe E. Og hans EU-sokker for 40 år siden.
  Ingen folkeafstemning!!
  Nej et forræderisk politisk tiltag af de ældgamle mænd, der nu sidder i gyngestolen. Håber snart vi ikke hører fra dem længere.

 2. Johannes Juhl

  Endnu en grund til at jeg ikke høre til der
  Jeg har en udmærket mail og et tlf. nr. Og kan sagtens klare mig med det Det eneste tidspunkt hvor jeg mangler det er hvis og når jeg evntuelt kunne tænke mig at skrive til dagbladene for de har også solgt deres indflydelse til fjæsbogen

 3. Michael Unna

  PS. Fjæset er et privat selskab, og kan derfor desværre tillade at cencure eller fremvise det det vil, også udenom sin egen privatlukkede grupper, da det køre under fjæset. Boycot det og brug andre medier…(så kan det også miste reklameannoncer på sin boycot). God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

 4. Michael Unna

  Så boycot da fjæsen. Lad den da tumle med sin egen Merkel agtige shariacencur. Brug andre medier- eller nøjes med Email. Så vigtig er fjæset ikke.

 5. Henning Lyk

  Der er ikke mange andre muligheder end at forlade forrædderiske FB, som desværre ikke anerkender, at der stadig er “folkets nationer” i Europa, der ikke anerkender fbs ret til censur. I Danmark er censur IKKE til nogen tid tilladt, det står i grundloven, hvorefter ALLE i Danmark har sig at rette. Censur er ulovligt og kan anmeldes til politiet i DANMARK.