32% sygefravær på danskundervisning til såkaldte flygtninge. SIAD har løsningen.

Flygtningene skal slet ikke gå i skole. Vil man give dem noget undervisning, skulle det være at træne dem til at stå op om morgenen, og være parate til når flyet står klar til at flyve dem hjem.

Til stor overraskelse for kommunerne viser det sig, at flygtninge der går til danskundervisning, på landsplan har et sygefravær på 32% og at det er svært at gennemføre undervisningen nogle steder pgra. dette.
Derfor vil man ansætte sygeplejersker, hvor man skal melde sig syg ansigt til ansigt med sygeplejersken. Det har hjulpet i Skive kommune, så derfor er der nu mange kommuner der skæver dertil.

SIADs mening: Den største drivkraft i verden er begæret efter at opnå noget. Har man et sandt begær til at opnå noget, så går man igennem ild og vand for at opnå det og i dette tilfælde med flygtningene burde begæret være, at blive dansk statsborger eller at passe ind i det samfund, man nu er kommet til.
Dette begær eller trang til at være dansk statsborger eksisterer åbenbart ikke hos de flygtninge, der nu gratis modtager danskundervisning. (Det skulle forøvrigt aldrig have været gratis.)
Man kommer tilløbende til et fremmed land og har åbenbart ikke ønsket om at yde noget, for at tilpasse sig, men hånligt melder sig syg, som man lyster. Med denne handling overfor skolen, viser man, at man ikke er kommet til det danske samfund for at tilpasse sig og yde, men at man er kommet for at lade sig opvarte af den danske befolkning, som i forvejen knokler alt for hårdt for at poste penge i tilløbende muslimer og håbløse projekter i udlandet for at hjælpe dem der.

Der er fred nu i Irak, og det er der også de fleste steder i Syrien, og det var der, vi fik at vide at flygtningene kom fra, trods det viste sig at det var løgn. Dette betyder, at der sådan set ikke længere er nogen såkaldte flygtninge, der kan gøre krav på at være i Danmark, så derfor skal de slet ikke modtage danskundervisning. Danskundervisning til flygtninge bør lukkes ned øjeblikkeligt. Så kan man derimod træne dem til at stå op om morgenen og passe klokken, så den dag toget eller flyet står parat til afgang til deres hjemlande, at de kommer op til tiden til at nå det.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/hver-tredje-flygtning-melder-sig-syg-sygemelding-ansigt-til-ansigt

6 comments

 1. Jeanette Hansen

  Det kunne være interessent at se hvilken diagnose på en hjernesygdom man ville kunne sætte på de mennesker i dette land der sætter dagsordenen for, hvordan man skal behandle vildtfremmede, der har valgt at tage turen helt herop til Danmark i det kolde nord. For det første har disse rejsende fået carte blanche, da de kom til landet, til stort set at opføre sig som de vil. For det andet bliver de af systemet pakket ind i vat og behandlet som rådne æg. Hvad har disse individer dog gjort, siden de har gjort sig fortjent til en sådan fyrstelig behandling? Intet. Derfor må der være tale om, at de fleste myndighedspersoner har seriøse problemer med dele af hjernen og bør få stillet en diagnose, så de kan blive flyttet til et skånejob på en anden arbejdsplads uden den store indflydelse. Det kan synes hårdt at erkende, men vi kan ikke blive ved med at holde hånden over dem og sige, at de nok kommer til fornuft på et tidspunkt, for så er det for sent. De skal afsættes og skuden skal rettes op igen, ellers går vi meget snart ned med mand og mus.

 2. Michael Unna

  Altså det er med Islam, som med Pest.
  Hvis et menneske bliver sygt med Pest, kan man se det på bylderne. Hvad skal man så gøre? Jo først og fremmest drejer det jo sig om at bekæmpe …bylderne….det er jo som sådan ikke Pesten der er problemet. Problemet er jo at Pesten er dårligt -integreret- i kroppen, og derfor bekæmper den. Her skal vi hylde – mangfoldigheden- og prøve på at gøre Pestbakterien venligere overfor kroppen. At der i kroppen opstår et – immunforsvar- imod pesten er jo et problem. Dette – imunforsvar- er et utolerant, fremmedhadsk, hvis ikke ligefrem racistisk på bakterieniveua, imod de stakkels pestbakterier, så det skal jo helst bekæmpes, så -integrationen- af Pesten kan forløbe bedre og bedre. vi ved jo at alle bakterier er lige gode, så derfor må vi forholde os til det utolerante immunforsvar. Tilsidst må vi lige bede Pesten om at tage lidt hensyn til resten af kroppen, sådan i alt venlighed, for at kroppen kan få et mere harmonisk forhold til kroppen. Her løfter vi vores pegefingre og ryster den grundigt, hvis pesten fortsætter med at ødelægge kroppen. Vi ved jo alle sammen- at det som sådan at det ikke er Pesten som sådant der er problemet- selvom alt historisk og samtidsmæssig erfaring siger det modsatte…..åh hvor er jeg stolt af denne politisk korrekte morale. (Sort humor igen 🙂 🙂 :-)) God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

 3. Johannes Juhl

  Jeg ser med undren på det her og dog Faverskov kommune helt oppe på 34 %
  Det må altså være en af de kommuner med fleste såkaldte flygtning/velfærdsturister men efter at have haft besøg af mine børnebørn forstår jeg det godt den ældste går i 7 klasse og der er blot 4 af anden etnisk oprindelse end Dansk Den yngste går i 1 klasse hvor der er 30 % af anden etnicitet end Dansk
  Skræmmende at vi skal bruge så mange kræfter på deres børn når forældrene ikke gider at intrigere sig
  Mange af dem syrer og afghanere hvornår begynder vi at sende dem hjem

 4. Michael Unna

  Åh SIAD. I skal ikke frygte fremtiden. Thi landets 3 største kommuner har i årevis brugt et 3 cifret millionbeløb- 150 millioner pr kommune, har været nævnt i radioen- på – Integration-. (Dette herlige ord som hverken har mål eller med, eller forholder sig til hvad det har med at gøre, i sit indhold). Om det har virket har man ikke fulgt op på. Det har selvfølgelig inspireret mig til at starte som -integrationskonsulent- for kommunerne. For 50 millioner kan jeg sagtens sætte 3 muhammedanere i arbejde. En graver huller, en anden bedækker den igen, og en 3 nivellere.. Onde tunger vil vel påstå at det er spild af arbejde og penge (som selvfølgelig går til mig, og lønninger), men det højner jo moralen og er pædagogisk politisk korrekt. Her kan DR jo så blæse i trompet over mit succesrige projekt i 3-4 dage, og så kan alle se at alt er godt og pengene er ikke spildt- når gager og bestikkelse og ferier er betalt. For dette beskedne beløb vil jeg nedsætte mig som skrædder for blinde royale (Integrations inspiration fra H. C. Andersen). Så I skal ikke brokke jer over det høje skattetryk, for det går til et fabelagtigt teoretisk videnskabeligt luftkastel, og der egoistisk set i forhold til min fremtidige karrieremulighed som integrationskonsulent, givet godt ud. God jul og godt nytår 🙂 🙂 🙂 mvh Michael Unna (Ps: ja ja ja sort humor)

  • Johannes Juhl

   Endnu mere sort humor
   Hvad værre er at der bliver brugt de mange penge på at holle øje med de muhammedanere
   Mogens Glistrup fik så evig ret