Danske globalister prøver at stoppe DF

Sådan ser globalister ud på dansk. Her er det formanden for Arbejdsgiverforeningen Jacob Holbraad og formand for LO Lizette Risgaard, der har slået sig sammen om at fremme udenlandsk arbejdskraft, sådan at de får jobs istedet for danskerne.

SIAD AKTION – baggrund

DF forhandler med regeringen om integration, den såkaldte IGU (integrationsgrunduddannelse), hvor DF ønsker, at de asylsøgere der har fået asyl efter paragraf 7 stk. 3 (midlertidig beskyttelsesstatus) kommer hjem og ikke ender med at være varige borgere i Danmark.
Det blander de danske globalister sig nu i og vil spænde ben for. De danske globalister er i dette tilfælde Dansk Arbejdsgiverforening (DA) og LO.

Den ene er rimelig logisk. Dansk Arbejdsgiverforening ønsker selvfølgelig billig arbejdskraft til deres medlemmer og ser gerne en verden, hvor de fattige fra andre lande kommer til Danmark, så de kan virke som løntrykkere overfor dansk uddannet arbejdskraft. De er den slags mennesker som Trump kæmper imod og advarer om i USA.
Så det er ikke den store overraskelse, at de vil holde regeringen fast på den aftale LO og DA lavede med regeringen ang. integration, den såkaldte IGU. Den sikrer nemlig at arbejdsgiverne får kastet arbejdskraft i nakken betalt af staten, hvor de får kæmpe beløb for at tage en udenlandsk arbejdskraft frem for en dansk. Den sikrer også gratis danskundervisning til de tilløbende hovedsageligt muslimske fremmede.

Så det er selvfølgelig klart, at DA vil kæmpe med næb og kløer for at bevare status quo, men at LO, som skulle være de danske arbejderes organisation, står op for de tilløbende fremmede, som ingen tilknytning har til Danmark, bortset fra at de vil have fat i vores velfærd, er uforståeligt. De burde i sagens natur istedet stå op for den danske arbejder, som ellers betaler penge nok til den organisation.
Det er især uforståeligt at arbejderne i den organisation ikke gør oprør, når deres hovedorganisation er med til at etablere brohoved for løntrykkere.

Arbejdsgiverne opfører sig blot som de plejer igennem historien, de skal bare have billig arbejdskraft, om man så bliver kaldt landsforræder. De er parate til at sælge deres bedstemor og deres land for den bedste pris.
Dette skrev Kaj Munk et digt om, da det var tyskerne der var problemet og ikke tilløbende muslimer som idag.

Her er Kaj Munks tidsløse digt om forræderne:

“Hvor er dit fædreland?” fra 1941:

Du siger, dit fædreland findes der,
hvor prisen for flæsk er fin.
Forstår sig! Hvad er vel mere værd
på Jorden end flæsk for svin?

SIAD sammenligner DA og LO med nutidens globalister og politikere. Deres fædreland var ikke i Berlin, hvor flæskepriserne gik op og op i 1941, men i Danmark hvor globalisternes indtægt stiger og stiger fordi de indfører udenlandsk arbejdskraft eller flytter arbejdet ud, hvor det bliver lavet billigere.
Selv på de tilløbende muslimer passer det fint, deres fædreland er også hvor de kan tjene flest penge uden at lave noget, i dette tilfælde på de hårdtarbejdende danskeres bekostning.
SIAD mener at de tilløbende muslimer skal sendes hjem, da dansk arbejde er for danskerne.

SIAD AKTION

SIAD opfordrer medlemmer og støtter til at give LO og DA klar besked om at blande sig udenom DF’s forhandlinger med regeringen, da de ellers vil blive betragtet som landsforrædere, med hvad det fører med sig ud i fremtiden.

Ring, skriv og mail til DA her:

Dansk Arbejdsgiverforening
Vester Voldgade 113
1790 København V
Telefon : 33 38 90 00
Telefax : 33 12 29 76
E-mail : da@da.dk
Att: Jacob Holbraad (formand for DA)

Ring og mail til formanden for LO her:

LO Formand Lizette Risgaard
Direkte tlfnr: 3524 6000
E-mail: lri@lo.dk

3 comments

 1. Michael Unna

  Må de begge to vinde en påtvungetbopælspligt i en lejlighed på Gudrunsvej i Gellerup :-). Her kan de så praktisere – integration-. God jul og godt nytår :-).

  • Jette Laustsen

   Hvad pokker skal de to personer nu mene – noget med flere muslimer i arbejde – berigelse ?? Jeg fatter det ikke ! Udenlandsk arbejdskraft ? Blot, de dog ville forholde sig i ro, og lade forhandlingerne Regeringen og DF imellem falde på plads.
   Uanset hvad, så vil jeg da mene, der er mange danske arbejdsløse. Her i byen, hvor jeg bor, gør de gader og strædet rene for affald. Assisterer her og der. Når der måtte komme et job, der er mere relevant for hver enkelt, vil de fleste med glæde tage imod. Hvorfor dog undergrave danskernes iver efter at få et arbejde ? Med mindre sygdom tvinger den enkelte til at stoppe job, så er det ødelæggende at daske omkring, uden udsigt til anerkendelse. Om det er rengøring, piccoline, hjælp i Ikea, Bilka, Brugsen, planteskoler, renovation !
   Er der mangel på tandlæger, ergoterapeuter, IT-managere, matematikere, osv, så tvivler jeg på, der er kompetente folk blandt asylansøgere.
   Vi uddanner mange akademikere og ikke alle kan få et job, der lige passer. Indtil de måtte få det, skal de vel “ud i job” – det går jeg da ud fra.
   Hvis de 2 formænd vil gøre nogen nytte, så gælder det om at støtte danske unge og alle danskere som helhed i arbejde ! De betaler vel kontingent for at have organisationsstøtte i ryggen.
   De mange af fremmed herkomst har rødder og familie i Mellemøsten, Afrika.
   For mig er det naturligt, at de bliver genforenet med familierne. Om det er tidligere bopæl eller måske beskyttede landsbyer i Nærområder, det får være. Danmark er slet ikke et nærområde; men vi hjælper for en tid.
   Den hjælp bliver ikke altid positivt modtaget. Ofte stiller mange krav på krav og kalder os “vantro”.
   I de senere år har vi i Europa kun haft “bøvl” med de mange fremmede : Overfald, knivstikkerier, tyverier, kast med brosten, “no go zoner”, ødelæggelser af boliger, kirkegårde ..alt for mange er imod vort demokrati, vore frihedsværdier.
   Man har givet de muslimske folk “lang snor”. Nu er det på tide at de hjælpes retur. Hvor, hvordan, det må Røde Kors, andre organisationer, vide en del om.
   Der må være brug for arbejdsduelige mænd til genopbygning og til at støtte børnene under vanskelige vilkår.
   Jeg synes ikke de 2 formænd skal påvirke politiske partier eller “flygtningene” til at forblive i Danmark. Et dårligt signal til at man blot kan “vende hjemland og familie ryggen” og måske “glemmer” forpligtelserne, derhjemme, hvor der ventes på dem.
   Lad nu fornuften sejre !