Medieblackout: tilløbende syriske muslimer laver blodbad i Maastricht

I Maastricht blev to mennesker torsdag aften stukket ihjel og tre personer blev såret. Politiet har foretaget anholdelser ved Weustenraadstraat moskeen.

Tilløbende muslimer fra Syrien, alle medlemmer af “fredens religion” islam var i moske sammen og kom op at skændes. Personen der var kommet op at skændes med de andre tager hjem og bliver så opsøgt af en gruppe unge syrere fra moske-skænderiet. De kommer op at slås og manden bliver tæsket med baseballbat og derefter  stukket ihjel. Efter det brutale mord går de hen til myrdedes kone, som ikke lever sammen med den myrdede og skærer halsen over på hende og angriber de to børn + en tilstedeværende. De tre bliver alvorligt sårede.

SIAD kommentar: Hvornår har vi sidst hørt om kirkegængere, der kommer op at skændes under gudstjenesten for derefter at opsøge hinanden på bopælen, hvor den ene tæsker den anden med et baseballbat og dræber vedkommende med kniv for derefter at fortsætte hen til konens lejlighed og skærer halsen over på hende og forsøger at slå den myrdedes to børn ihjel?

Vi er ved at give fremtidige generationer umulige livsbetingelser, hvis vi lader en så ukristen kultur slå rod i vores midte.

Kilde: Telegraaf.nl

4 comments

 1. Sofus

  Ked af at nævne det, ……..men……det er da DANSKERNE der er noget ivejen med, sammen med resten af Europa. Prøv at se på jer selv i et spejl. Større fjolser findes ikke. SEND DEM HJEM

 2. Knud Madsen

  Fredens kærlige religion på i aktion.
  Kommer nærmere og nærmere dine børn og børnebørn.

 3. Michael Unna

  Ja det er jo fredens religion, sådan kommer vi nok til at opleve meget mere, som msm fejheden ikke dækker, men her er det jo godt vi har nettet og blandt andet især jer. Hjertelig tak til SIAD. Holder nok en skrivepause til efter nytår engang. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna