Frihedspartier ønsker EU nedlagt

Logo for MENF (venstre billede). De blå lande med en eller flere repræsentatnter af MENF. Danmark glimrer ved sin fraværelse. Kan ikke engang DF stå op for frihed og nationalstaternes suverænitet?

En koalition af frihedselskende partier i Europa ønsker EU nedlagt.

Koalitionen består af Marine Le Pen og Gert Wilders partier, Det italienske Lega Nord, Det tjekkiske parti Frihed og Direkte Demokrati (SPD) samt Østrigs Frihedspartiet.

Partierne kalder sig selv for Movement for a Europe of Nations and Freedom (MENF) og blev grundlagt i 2014. Trods det er 3 år siden bevægelsen blev grundlagt, er det yderst minimalt, hvad danske medier har valgt at informere om den til den danske befolkning.

citat Gert Wilders på et nyligt afholdt møde:

“Bruxelles er en eksistentiel trussel mod vores nationer”

,

Vi synes der mangler et dansk bidrag og der ville det klæde DF at være med i denne frihedens forsamling, som vil forsøge at få nedlagt EU diktaturet.

Flere og flere EU love bliver implanteret i Danmark og ved afstemninger om disse love skal indføres i Dansk lov, har DF ikke vist sig som den store EU kritiker. Partiet har stemt for 94 procent af EU-lovene under de seneste to regeringer.

Så DF’s udmeldinger om at være imod EU virker mere og mere hule. Det kunne man rette op på ved at støtte frihedspartierne i Europa, der bekymrer sig om Europas fremtid, eller ved at arbejde for et dansk Dexit.

 

7 comments

 1. Michael Unna

  God jul og godt nytår til alle SIAD medlemmer og til dem som støtter dem. Hjertelig tak for jeres deltagelse. mvh Michael Unna

 2. Sofus

  Det bliver nok en rigtig ” Glædelig Jul ” i år……… ALLAH”S små hjælpere har været flittige i lang tid. Bare dog ” HOLGER DANSKE LOVEN ” kommer igang snart. En lov som den rigtige Dansker kan leve under.

 3. Jette Laustsen

  Selvom vi skriver og taler om frihed, næstekærlighed, fredelig sameksistens på tværs af grænser, så har vi “omfavnet” de mange fremmede fra Mellemøsten, Afrika, som var de alle flygtninge. Vor grænse har været åben – vore porte på vid gab.
  Vi priser vore frihedsrettigheder og tror blindt, folk fra andre lande har samme indstilling; blot de bliver taget godt imod.
  Men vi er I et EU-diktatur nu. Med Kansler vældet i Tyskland har vore regeringer blot fulgt med i takt ! Nu står vi i kviksand til halsen.
  Langt de fleste fremmede migranter er koran-tro folk. Muslimer med en hidsig had-deologi.
  Og er man I tvivl om Islams hensigt ( læs Koranen ) så se dog blot på, hvad der sker i Verden. Langt de fleste muslimer er opflasket til at hade alle vantro. Ved at infiltrere sig i Europa får de mere og mere at “skulle have sagt”. Dialog ønsker de ikke. Men handlinger som bombardementer, nedskydninger af almindelige borgere, overfald, stenkast, kvindeundertrykkelse er nogle af de lovløse og ondskabsfulde handlingen, de udfører.
  Islam vil og kan ikke indpasses i vor civiliserede verden, hvor folkestyre, ligeberettigelse, frihed er naturligt for os.
  EU er blevet en magtfuld mastodont, som er sværere og sværere at komme ud af. Alt det juridiske kan de færreste gennemskue.
  Men vi kan mærke, hvor svært det er, selv at styre grænsekontrollen og de store hobe af fremmede, der strømmer hertil og regner med forsørgelse og kræver deres ret til sharia, hvilket er helt umuligt at parre med demokrati.
  Hvordan det går efter Storbritanniens snarlige udmelding af EU er vel endnu uvist. Der tales om betingelser ! Og konsekvenser for Norden !
  Jo flere lande, der med Danmark ønsker at løsne aftalerne/konventionerne, jo bedre !
  Men det går ikke af sig selv. Vore egne regeringer har pænt “gået i takt med” die Mutter og gør det fortsat.
  Når EF, der har vokset sig til EU, har tilegnet sig så store magtbeføjelser at det skal være en stridskamp at trække sig ud, så er vor tale om frihed, næstekærlighed, fredelig sameksistens svær at få øje på !
  Vi mangler lederskab. Klog forståelse af landes særprægethed, kultur, tro, interesser, økonomi, handel, styreform og dermed en sund tilgang til Danmarks fremtid. Og nutid, hvor vi selv bør kunne manøvrere uden at være med på slæb !
  Vore medier er næsten alle ret venstreorienterede. Meget skidt for alle borgere, at få nogenlunde de samme meldinger og oplysninger fra aviser og TV.
  For at få bredere info bør mange flere også læse, Den Korte Avis, Breibart.com, Fox News – danske blokkere som Hodja.s Blok, Urias Posten, Snaphanen, andre.

  Glædelig Jul
  Godt Nytår, 2018.

 4. Jeanette Hansen

  CHOK
  Har DF stemt for 96% af EU lovene !
  “Flere og flere EU love bliver implanteret i Danmark og ved afstemninger om disse love skal indføres i Dansk lov, har DF ikke vist sig som den store EU kritiker. Partiet har stemt for 94 procent af EU-lovene under de seneste to regeringer.”

 5. Michael Unna

  Enig. EU består af en kommission (uden at man aner hvilke spindoktorer eller udenfrakomne diplomatisk indflydelse via lobbisme, er på), som hen over hovedet på folkevalgte nationale parlamenter, spytter direktiver ud, og så et eller andet pynteparlament (Ikke helt så hårdt, men i princippet ligesådan konstrueret som det tidligere DDR). At Tyskerne var så dumme at genstemme Merkel til magten, må så stå for Deres egen regning, når hun fra ungarn lukker flere flygtninge ind, fordi Ungarn opfylder Schengenkravene om de ydre grænser, så de tidligere østlande, skal selvfølgelig ikke modtage EU påtvungne -kvoteflygtninge-. EU er ikke værd at tage alvorligt i nogen sammenhæng på udenrigsfronten eller økonomisk. Så nedlæg dette ufolkelige bureaukratiske monster….God jul og godt nytår. mvh Michael Unna