ISIS truer med at dræbe dig derhjemme i privaten i julen

Juleønsker fra ISIS

“Snart i julen…” lyder teksten

ISIS har lavet opslag og plakater der viser julemanden, der har fået skåret hovedet af og billeder af julemarkeder i Europa med bomber og en jihadist der venter på at angribe med kniv.
Den medfølgende tekst lyder “snart i julen…” og “Kalifatets gave er på vej”

Jihadister har også offentliggjort en 17-punkts plan, der skal hjælpe “lone wulfs” til at angribe og myrde almindelige mennesker i deres hjem i julen, brænde kirker ned og afspore toge.

Så vidt vides er disse skræmmende nyheder ikke blevet bragt i Danmark. Hvorfor er vi ikke blevet advaret af politiet og PET?
Som sædvanlig skal vi have nyhederne fra udlandet, her USA, ganske som under 2. verdenskrig hvor vi måtte ty til BBC, for at vide hvad der skete i vores eget land.

Kilde: PamelaGeller

3 comments

 1. jørgen zacho

  rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.
  vis ikke frygten til isis,
  lad det nye år blive, ud med den gamle regering og en ny, der vil smide alle muslimer ud af danmark.
  koranen er falsk og vantro.

 2. Sofus

  En rigtig ” GLÆDELIG JUL ” til alle i Danmark……… I er blevet advaret. Byrden ligger hos alle DANSKERE der stemte dem in i regeringen som er der nu. Skulle have lyttet til GLISTRUP. NU er det for sent.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Sofus, så lang tid der bare er én dansksindet der trækker vejret, er det ikke for sent.
   SIAD har ikke et sort syn på fremtiden, tværtimod. Flere og flere danskere vågner op til den kolde virkelighed og ser med skræk, hvad der er ved at ske. De er parate til at gøre noget for at bevare landet og vi bliver flere og flere.
   Glædelig jul og op med humøret derovre på den anden side af dammen.