2017: Liste over dræbte og sårede i islams navn

Kun en brøkdel af disse terrorangreb valgte de europæiske medier at nævne


Når vi ser tilbage på terrorangrebene i 2017, New York, Marseille, Spanien, Turko (Finland), Manchester, Stockholm, London, Paris, Jerusalem – som kun er den brøkdel løgnepressen valgte at nævne, og ikke de over 2000 der rent faktisk blev begået, med over 15.000 dræbte og over 14.000 sårede til følge, se hele listen her fra Religion of Peace, så er risikoen for et terrorangreb i Danmark overhængende. Flere landes efterretningstjenester mener, at et større terrorangreb i Europa er under forberedelse

Statsministeren mente i sin nytårstale, at Danmark burde skele til Indonesien, når det kom til samhørighed mellem islam og andre religioner.
Hvis det ikke var fordi, man vidste, at man optager nytårstalen et par dage før, vil man have troet han var spritstiv.

Han talte om en muslimsk imam og en katolsk præst, der sad og kom godt ud af det med hinanden. Ja den katolske præst turde vel ikke andet, når man ved, at der er flere præster, der er blevet dræbt af IS sympatisører i Indonesien samtidig med, at mange kristne er blevet halsoverskåret.

Husker især billederne af tre piger, der havde fået hovederne skåret af, fordi de var kristne og fra en episode i 2016, hvor en IS sympatisør forsøgte at detonere en bombe under kirkegang, for at dræbe den katolske præst. I 2017 ifølge listen blev 3 dræbt og 12 sårede i to forskellige terrorangreb i Indonesien.

Eksemplerne er mange og vi skal nok komme med dem, men nu drejer det sig først og fremmest om de ekstremt høje tal fra hele verden over muslimske terrorangreb i 2017.

Anders Gravers

3 comments

 1. Dan Mark

  Rasmus er en farlig mand, men desværre mest for højrefløjen. Han har blokeret mig fordi jeg spurgte om hans samarbejde med PET.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Bare det at du kalder os højrefløj er nok et tegn på, at du ikke har noget med vores side at gøre og at du er ude på at miskreditere Stram Kurs og Rasmus Paludan. Overfaldene på ham fra de venstreorienterede autonome viser jo klart og tydeligt, at han ikke har et samarbejde med PET, fordi så var de bag lås og slå og din email du har oplyst ved indsendelse af din kommentar, er vist heller ikke den du bruger til hverdag. Mit gæt er at du er en af de ildelugtende tyndarmede sortklædte autonome, trods dit utroligt danske navn.

   Anders Gravers