Ingen sikkerhed for politikere med de – efter statens øjne – forkerte meninger

Politiker Rasmus Paludan endnu engang udsat for venstreorienteret chikane uden at politiet vil gribe ind.

Det er ikke mange år siden at Venstre med deres daværende statsminister Anders Fogh var ude at sige, at politikere skulle forsvares og at deres ytringsfrihed ikke skulle begrænses ved at voldelige elementer forfulgte dem for deres meninger.
Idag klinger disse ord meget hult selvom det er en statsminister fra Venstre der sidder på landets højeste post.

Det lader til, hvis man er uenig med den siddende regering omkring indvandring og islam, at man så bare må klare sig selv og er frit bytte for venstreorienterede voldspsykopater. I SIAD har vi set det mange gange på flere måder, at politiet åbenbart har to procedurer, én for islamkritikere og én for alle andre.

Sidst er det gået ud over advokat og partiejer Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Foruden de ekstreme venstreorienteredes chikane af ham og hans parti under valgkampen + et smadret kontorlokale, så er de venstreorienterede begyndt at opsøge Rasmus Paludan på hans bopæl midt om natten. Det skete henhv. d. 27. dec. kl. 05.35 og igen d. 29. dec. kl. 05.45. Når Rasmus sender bud efter politiet, kommer de ikke. Det er simpelthen under al kritik i et demokratisk samfund.

Det lader til at man godt kan chikanere islamkritikere midt om natten og med SIADs kendskab til de ekstreme venstreorienterede, så kunne Rasmus Paludan ligeså godt have været udsat for mordforsøg.

Men det er åbenbart noget politiet ser igennem fingrene med, så SIAD har tænkt sig også at give det et forsøg. Denne gang med politikere der går ind for opløsning af Danmark, grænseløs indvandring af tilløbende muslimer og moskebyggerier.
De kan også få et natligt besøg, men denne gang med en god gang muslimsk morgenmusik, som lyder som psykedelisk kattejammermusik (islamisk bønneopkald), hvis ikke man sørger for, at Rasmus Paludan får den tilstrækkelige beskyttelse af hans person og hans ytringsfrihed.

Som sagt SIAD har også ved flere lejligheder prøvet at blive angrebet, se følgende link til et af angrebene. Det blev der heller ikke gjort noget ved, selvom PET vidste hvem voldsmændene var.
https://siaddk.wordpress.com/2011/02/19/mordfors%C3%B8get-pa-siad-toppen/

Anders Gravers

3 comments

  1. H. Rytter

    Ja det kunne blive ganske interessant og se om politiet ville rykke ud i al hast for at anholde de formastelige der kunne finde på at vække de landsvigeriske politikere i deres søde nattesøvn. Lad os se om loven er lige for alle – eller om der ER forskel på Per og Poul. (Det ved vi jo godt der er og har været længe, men lad nu alle de naive og godtroende se det også). Glæder mig til update på disse “vækninger”. De fortjener det – alle som én der stemmer for Danmarks undergang.

  2. Michael Unna

    I skal jo bare have de rigtige meninger. Politiets opgave er ikke at beskytte ytringsfriheden, men at sørge for fårerflokken følger hyrden i meningerne. Vi er jo alle lige….men nogle er mere lige end andre…(åh) gab…hvor får jeg det fra???? burde melde mig ind i De Radigale 🙂 Mææ (….undskyld ….sort humor).