Den barske virkelighed kalder på handling. Nu.

Piges kønsdele stukket ild på efter gruppevoldtægt. Skal vi fortsat lade disse barbarier ske? Eller skal vi rejse os og beskytte vores lande og vores folk?

Dette er IKKE en film. Dette er foregået for nylig meget tæt på Danmark og kunne ligeså godt være sket i dit nabolag.

Nu er det på tide at alvoren går op for ALLE. Vores folk og lande skal beskyttes NU. Der skal sendes ud med hård hånd. Vores fremtidige generationer skal sikres. Indse det nu. Det er alvor. Det er virkeligheden lige nu. Vores folk er under pres. Når vi hører om mishandling eller drab skal vi huske på, at det er en af vores folk, en fra vores område. Det kunne ligeså godt være sket for din nabo, eller for dig. Rejs dig og kæmp, for dette er ikke en grusom film, der får en ende. Dette er VIRKELIGHEDEN og det får kun en ende, hvis du rejser dig og kæmper imod, sammen med andre der vil deres land og deres folk.

Gruppevoldtægter i Malmö

I et af overgrebene midt december blev en 17-årig pige gruppevoldtaget på grusomste vis og fik efterfølgende hældt brændbar vædske ud over sit skød hvorefter der blev sat ild til hendes kønsdele. Hun fik alvorlige skader.

Læs fra 10news:
https://www.10news.one/sweden-girl-gang-raped-private-parts-set-on-fire/

Jeanette Hansen

3 comments

 1. Johannes Juhl

  Og Svenskerne frygter Russerne
  De stakler ved slet ikke hvad de er oppe imod
  De har alle ods imod sig men de ligger jo som de har redt

 2. Michael Unna

  Min opfordring til behandling af disse subjekter. Kastrer dem (Hvis ikke de skal dræbes). God weekend. (Holder skrivepause næste uge). mvh Michael

 3. Sofus

  Så vidt jeg husker skal, ifølge ” Holger Danske Loven ” disse modbydelige fyre uskadeliggøres een efter een. Der må da være nogle DANSKERE der er så opfindsomme at de kan komme op med noget. Bliver det surt nok for “Banditterne ” rejser de nok hjem.