Dronningens nytårstale – som den burde have lydt

Hvis dronningen blot havde turdet at stå op for danskerne…

Af journalist Peter Qvistgaard

Det, som dronningen ikke sagde:

Mine tanker går her i aften til de soldater, der også i nat trofast vil beskytte vore jødiske medborgere. Mine tanker går tillige til de mange, der dagligt bruger deres tid til at opbygge koranklodser i landets byer for at beskytte os andre.
Og mine tanker går til hæren, politiet, domstolene og fængslerne, der også i deres hverdag mærker, at krigen er kommet til Danmark.
For ikke at tale om alle de borgere, der har oplevet overgreb, kriminalitet, vold eller død som følge deraf.

En udansk tilstand, som skyldes de mange fremmede, der valfarter til vort land.

Nogle af dem vil Danmark, og dem skal vi lovprise. Men endnu flere af dem vælger desværre helt bevist at udnytte vort unikke demokrati til at fremme en hadefuld bevægelse. En bevægelse, der mere og mere i dagligdagen påvirker den enestående kultur, gavmildhed og tolerance, som vi er er kendt for i den store verden, og som alle beundrer os for.

Vi er en af de mindste stammer her på jorden – omgivet af milliarder af mennesker, men mange af dem ser med misundelse på os, og derfor vil komme til os – men desværre vil de fleste af disse fremmede forvandle os til et spejlbillede af dem selv. Og det vil betyde fattigdom, intolerance, vold og krig.

Derfor skal min opfordring til jer – mine landsmænd – være denne:

Kæmp for alt, hvad I har kært. Kæmp for jeres familie, for jeres land, for jeres kultur, for jeres værdier, for jeres sunde fornuft, for et liv, der giver jer tryghed og ytringsfrihed, for jeres respekt for andre folkeslag – og kæmp mod dem, der ikke respekterer jeres land og levevis.

Denne frihedskamp vil vore børn og børnebørn være os evig taknemmelig for.

I aften vil jeg ikke sige “Gud bevare Danmark”. Men sige: – Lad os danskere bevare Danmark.

3 comments

  1. Kent

    Ja, det var en svag droning der talte,
    og regeringen formår ikke at beskytte folket.
    Lad folket samles, så land bevares.