Skjulte terrorangreb nytårsaften?

I dette telt undersøger politiet et af gerningsstederne

TERROR? 4 uafhængige knivstiksdrab og 1 mordforsøg nytårsaften og nat i London.

4 af hinanden uafhængige knivdrab og et mordforsøg i én by og på en dag og nat er statistisk set temmelig usandsynligt, især når man ser på mordstatistikken på ét år i London.
Og når samtidig Islamisk Stat har været ude og opfordre sine støtter til at dræbe tilfældige civile mennesker op til nytårsaften, så lyder det krampagtigt at myndighederne så hurtigt konstaterer, at det er helt tilfældigt, at de fire mord sker samtidigt og at det ikke er terror.

Et smart træk fra myndighedernes side idet ingen andre landes medier skriver om det, idet det “kun” er tilfældige mord, som nu tilfældigvis skete nytårsaften….Og der er dog heller ikke ét ord om det i de danske medier.

Her en oversigt over drabene:

Nytårsaften og nat blev 4 af hinanden uafhængige knivdrab udført. Kun i det ene tilfælde er der foretaget arrestationer, hvor fem yngre mænd er blevet anholdt. Myndighederne har ikke oplyst etnicitet. Politiet betegner drabene som “sanseløs vold”.

Det første drab fandt sted kl. 11.30 i Larmans Road, Enfield, hvor en 18-årig mand blev knivdræbt.
Kl. 19.30 blev en 20-årig mand stukket ihjel på Memorial Avenue, West Ham.
Omkring kl. 22.40 blev en kun 17-årig ung mand knivdræbt i Norwood Road, Tulse Hill.
Og i de tidlige morgentimer d. 1. januar omkring kl. 2.30 blev en 20-årig mand dræbt mens en mand i 20’erne blev hårdt såret af knivstik. Hans tilstand er alvorlig.

Kilder: Evening Standard og GellerReport