Svenske politikere dræber budbringeren

Russisk statsTV har igennem lang tid afdækket den dødskamp Sverige er ude i pgra EU-gale svenske politikere.


Vi fik igår i dansk TV at vide, at svenske politikere mener, at der kan udbryde krigshandlinger mellem Rusland og Sverige.
Dette er en klar dæmonisering af Rusland og Ruslands leder, Putin.

Det som svenskerne måske opfatter som aggression er, at Russisk TV gang på gang afslører, hvordan svenske politikere helt åbenlyst lader Sverige og den svenske befolkning gå til grunde.

Så her er måske den virkelige grund til, at svenskerne prøver at få Rusland til at virke som den helt store skurk. Måske er det fordi, at russiske medier er nogle af de dygtigste til at afdække, hvor galt det står til i det svenske kongerige.

Igår aftes fik vi at vide, at regeringen havde opfordret til at almindelige mennesker skulle skaffe sig fødevarer og vand, så man kunne klare 7 dage uden hjælp fra samfundet. Med denne video fra RT russisk TV herunder, virker det nærmere som om, at der var brug for rationerne, fordi der kunne udbryde borgerkrig mellem svenskerne og tilløbende fremmede.

Men siden bibelsk tid har det jo som bekendt været en trend at skyde budbringeren af sandheden, istedet for at gøre noget ved problemet.

4 comments

 1. Johannes Juhl

  En indvandrerelev stak en anden i ansigtet med en gaffel – så fik Alexander nok: “De skal hele tiden vise,at de har magten”
  Hele Europa går i samme retning. Mod opløsning.
  Skolens forfatning er et symptom på, hvor galt det står til.
  Det først skred kom med 68-oprøret, som betød opløsning i normer og adfærd og manglende respekt for viden.
  Det blev forstærket af indvandringen, som medførte et stigende antal elever med anden etnisk baggrund. De kender ikke Sverige, og de bringer ofte en voldspræget kultur fra Mellemøsten og Afrika med sig ind i det svenske samfund – også i skolen.
  Hvad det betyder, giver Alexandra et uhyggeligt indblik i.
  Et kig indenfor      
  Alexander har afsluttet sit skoleforløb for et år siden. Han har gået på en katedralskole, der også er en teknisk skole med EFG, hvor elever som Alexander kan uddanne sig til snedker. På skolen går der også mange unge mænd, der er ankommet til Sverige alene – antageligvis de såkaldte uledsagede flygtningebørn.
  Overalt demonstrerede de udenlandske unge mænd deres magt. De lagde benene op på stolene for, så andre ikke kunne sidde der, fortæller alexander.
  De gik i store grupper, og skulede ondt til os andre fortæller Aleksander. De var truende og dominerende. Hvad de talte om, forstod man ikke. Man vidste aldrig hvad deres hensigt var. Det var meget utrygt.
  Han kender andre, der i dag går på skolen, og det har ikke forandret sig siger han.
  Det fortæller han i et interview til tidsskriftet Samtiden, der er på besøg hjemme hos ham og hans mor i Skara.
  Byen har siden 1800-tallet haft stolte traditioner for uddannelse med gode skoler og mange studerende.
  Men det har ændret sig.
  Både skolen og byen er forandret
  Alexander fortæller, at skolen en dag havde to besøg af både af politi og ambulancer.
  Der var indbrud, hærværk, skyderier med raketter indendørs. Og indimellem var der vagter på skolen.
  Helt galt gik det en dag:
  Et asyl-“barn” dolkede et andet asyl-“barn” i ansigtet med en gaffel. Derefter gik Alexander ikke mere i kantinen. Han havde derefter selv madpakke med, så han kunne undgå at komme i skolens kantine.
  Alexanders mor tog selv hen på skolen. “Jeg var chokeret. Der var knap en svensk elev at se”, fortæller hun.
  Men ledelse kaldte overfaldet en enkeltstående situation.
  Lærerne var også frustrerede, men de kunne ikke gøre noget.
  Pigerne er særligt udsat. I kantinens kø gnubber asyl-“børnene” sig op ad pigerne, og ingen tør sige noget af angst for at blive kaldt racist.
  I byens vildmarkscenter, hvor Alexander har haft fritidsjob, er man rystede over salget af store farlige knive. Mange, deriblandt Alexanders mor, tør ikke længere gå ud, efter det er blevet mørkt om aftenen.
  Det Alexander fortæller om med de dominerende grupper, er typisk for unge mænd fra en ikke-vestlig muslimsk kultur. Det hænger tæt sammen med behov for at hævde sig over for andre grupper, klaner og ikke mindst såkaldte “vantro”.
  Efter gaffelepisoden er det blevet forbudt at komme i kantinen iført sit arbejdstøj med værktøj i lommerne. “Vi plejede altid at have arbejdstøj med værktøj i lommerne, når vi gik ind i madsalen for at holde frokost”, fortæller Alexander.
  “Det føles som om noget er helt forkert, sådan har det aldrig før været. Er det her et psykiatrisk hospital? Et sted hvor vi risikere, at blive stukket ned med vores egne mejsler?”
  Svar på Alex spørgsmål
  Det er ikke et psykiatrisk hospital. Men en kultur som generelt ikke kan integreres i vores vestlige kultur.
  På Alexanders spørgsmål, om der er risiko for, at vi bliver nedhugget med vore egne mejsler, må jeg også svar ja. Særligt, hvis der med mejsler også menes vore egne love og frihedsrettigheder. Særligt hvis der med mejsler også menes internationale love og menneskerettigheder.
  I dag går Alexander ikke ud efter mørkets frembrud. Folk oplever at blive jagtet.
  Familien overvejer at flytte til et andet land.
  Men det føles forkert, dette er vores land, siger Alexander.

 2. Martin SOmmer

  Ja, medierne har jo ikke opdaget, at de forskellige flygtningestrømme går uden om eller kun gennem de central- og østeuropæiske lande. Hvorfor monstro de gør det!? Det er nok fordi, de lande har garderet sig mod de mennesker der ville være kommet, og har sørget for at de finder andre steder at slå sig ned, for på den måde at slippe for de problemer de uvægerligt bringer med sig. Man kan sige de sender bussemanden videre, men hvem kan fortænke dem i dette, udover bezzerwizzerne, den kulturelle og politiske elite i Nord- og Vesteuropa.

 3. Michael Unna

  Det er ligesom med Iran i 80 erne, som var glad for krigen imod Irak, fordi så kunne Mullaherne cementere magten igennem den ydre fjende……med lidt sort humor i mente. Hvis Putin (Rusland) kan erobre Sverige, så kan det være de bliver frelst for det fremtidige shariahelvede. Når de nationalt ansvarsløse politikere ikke vil beskytte Deres egen befolkning, så kan Putin forekomme som en redningsengel. (Kun lige inde i dag. Kommer igen i næste uge. Fortsat god tirsdag.). mvh Michael Unna

 4. Kjeld Hesselmann

  Sverige benytter den gamle taktik, som også diktatorer benytter sig af, nemlig, at pege på en ydre fjende. Sverige er ved at gå op i limningen, og de ved det. Men en stålsat ideologi – den globalt orienterede social-liberale der dikterer multikulturalisme – forbyder en retræte. Så er det nemmere at pege på Rusland, som ikke er afkristnet som Sverige, som fjenden. – I dag står svenskerne som deres egen værste fjende.