Özlem og DR fake news. Lyver i bedste sendetid.

Den tyrkiske løgner Özlem Cekic og løgnepressen Danmarks Radio er ude med nye fake news.


Özlem og DR har været ude både i hehv. P1 og Clemens dabatprogram med en løgn, der ikke er blevet givet en undskyldning for. Måske skal vi være glade for, at de ikke dementerer eller vil undskylde, for så har vi endnu et søm til Özlems og DR’s ligkiste. For her er en så beviselig tyk løgn, at alle kan forstå den.

Özlem Cekic påstår, at hele 97% af det muslimske segment ikke har begået kriminalitet. Så er det jo nok derfor, at de danske fængsler bugner med muslimske indsatte. Det er nok også derfor, at vi læser i aviserne og medierne om det ene efter det andet overfald og voldtægter, begået af tilløbende fremmede.

Hvis 97% af muslimerne er fredelige, så er det nok også derfor at unge piger og ældre mennesker ikke tør færdes ude efter mørkets frembrud i og omkring forskellige ghettoer.

Statistikken siger som eksempel, at somaliske mænd er 8 gange så kriminelle som danske mænd, når det angår voldskriminalitet, og det statistikken så fejlagtigt kalder “libanesiske mænd”, som vi retter til palæstinensiske mænd, er 7 gange så kriminelle i voldskriminalitet som danske mænd.
Disse tal er kun for dem der er taget i det, altså dømt, men samtidig bugner aviserne med artikler om vold og voldtægter, hvor man ikke har fundet gerningsmændene, som er af anden etnisk herkomst end dansk.

Så kære DR og Özlem, undskyld ikke jeres løgne, lad os bruge dem imod jer og vise at Özlem er meget værre end den værste islamist til at sprede muslimsk propaganda. Hun bruger den islamiske hellige løgn taquia. En løgn muslimer må bruge overfor ikke-troende, hvis det gavner islam.

Og til DR, det værste medie i Danmark til at sprede fake news og til at proportionsforvrænge islam i Danmark: Hvis den muslimske indflydelse er så lille i Danmark, hvorfor bruger DR så enhver lejlighed til at promovere islam som godt? og her vil vi ikke nævne navnene på det utal af programmer hvor islam forsøges at gøres stueren.

En anden ting med Özlem er at både hun og Clemens snakker om muslimsk mindretal.

Der findes ikke noget muslimsk mindretal i Danmark, ergo muslimerne er ikke en minoritet i Danmark og kan ikke defineres som sådan!

Den europæiske menneskerettighedskonvention anerkender ikke indvandrere som nationale mindretal. Den bygger på en erklæring fra Europarådet, ifølge hvilken de nationale mindretal er “skabt af historiske omvæltninger i Europa”, altså grænsedragninger, forflyttelser etc.
Ingen er nationale mindretal med deraf følgende (moralske) rettigheder, blot fordi de rejser til at andet land for at søge lykken.
Fremmede, der frivilligt ankommer til et land, har dermed accepteret dette lands normer. De har ikke krav på at der tages særlige hensyn til dem. Men de skylder at tage alle mulige hensyn til deres værtsfolk.

Herunder kan indslaget fra Clemens ses. Vi har kørt frem til passagen hvor Özlem fremturer med sin løgn om de 97%.

Anders Gravers

https://www.dr.dk/tv/se/vi-ses-hos-clement/vi-ses-hos-clement-tv/vi-ses-hos-clement-2018-01-07#!/14:36

3 comments

  1. Johannes Juhl

    Jeg fatter ikke hvorfor hun ikke tager hjem til tyrkiet og prøver at lære dm noget om demokrat der
    Hvis ikke hun som hun mener taler og forstår demokrati
    Ci har ikke brug for hendes islam prædiken her

  2. Alice

    2011. – skt hans samtlige afd. lukkes. på gaden med psykisk syge PTSD -ANGST- OCD ADHD- depression jeg ku blive ved FYRESEDEL TIL PERSONALE😡🌹var en tur derude med min søn og svigerdatter. gik ind på afdelingerne. OG JO DET ER BLEVET ASYLCENTER😡😡🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 kender til 15 – 20 pt. som er afgået ved døden. andre i misbrug😡😡😡 FY FOR EN SVINESTREG