Aktion mod Özlem Cekic og baggrund derfor

DEL PÅ INTERNETTET

Her bliver Özlem forskrækket, da Anders Gravers hopper helt tæt på taxaen og råber “islamiske børnemishandler!

SIAD udførte en vellykket aktion mod Özlem Cekic  i Fredericia d. 17. januar om formiddagen. 8 veloplagte menneskerettighedsaktivister og 2 medlemmer fra Brotherhood of Asgård, et civilt vagtværn, delte foldere ud om Özlem og baggrunden for vores aktion. Her er baggrunden som vi beskriver i folderen:

“Der er ikke plads til dialog med Islam!
Özlem Cekic fremstiller sig selv som brobygger, men er i virkeligheden islams talerør og shariaforekæmper.
Danskerne skal ifølge hende acceptere at Islam er en del af Danmark, det er det ikke.
Islam er en fremmed og tilbagestående kultur der håndhæver bestialske love og principper.
Islam har ingen plads i et moderne samfund. De der tror at islam kan reformeres er naive, og de der
forsøger på dialog med Islam har overhovedet ingen kontakt med virkeligheden.
Der skal ikke gives plads og tid til personer som Özlem Cekic!
De naive ”godmennesker” fra Folkekirken der tror at man kan holde dialogkaffe med Shariaforekæmpere og få noget som helst ud af det, andet end yderligere knæfald for Islam, er med til at fremskynde samfundets konvertering og fald.”

AKTIONEN:

Vi ankom til p-pladsen foran kirken og bliver mødt af to uniformerede betjente, der kører en politibil hvor der står “indsatsleder” på. Der var ikke meget indsatsleder i ham, da han kun havde en person at lave indsats med, men da SIADs aktivister og menneskerettighedsforkæmpere er fredelige folk, så var der heller ikke noget at lave indsats imod. Politiet bad os om ikke at gå ind på kirkens grund fordi menighedsrådet havde bedt betjentene om at sige det til os. Et forbud som indsatslederen og hans ene mandskab overholdt nidkært. Hver gang en af vores folk trådte bare et par skridt frem, var indsatslederen der med det samme med løftet pegefinger.

Vi fik fundet vores Dannebrog og bannere frem og stillede os ned ved indkørslen til kirken, som politiet havde foreskrevet. Kort efter vi var stillet an, kom Özlem standsmæssigt kørende i taxa. Anders Gravers sprang resolut hen til taxaen og med to tommelfingre nedad råbte han så højt han kunne: “islamisk børnemishandler!”

Taxaen kørte op til kirken og den skinhellige menighedsrådsformand rystede på sit hellige hovede af demonstranterne, da de begyndte at råbe “Özlem, nej til omskæring, nej til børnemishandling – føj for satan!” Dette råbte demonstranterne taktfast, indtil Özlem med et jaget udtryk i ansigtet skyndte sig ind i kirken- et organ hun ellers normalt hader.

SIAD er dybt rystet over det indremissionske miljø, der havde inviteret Özlem til at komme og forklare om sit arbejde som brobygger. Der er ikke megen brobyggeri i at kalde freds- og menneskerettighedsaktiviter “ekstremt højreorienterede”, når man ved at hun sidder og smisker for Grimhøjsmoskeens imamer og griner af de dumme danskere, der tror på hende, mens hun fører islam ind ad bagdøren på den mest usle og lede manér under dække af at være brobygger.

Anders sammenlignede menighedsrådet med købmændene der havde lavet Guds tempel om til en markedsplads og som Jesus jog ud af sin faders hus med pisk og væltede markedsborde. Det menigheden har gjort er værre end at have gjort Guds hus til en markedsplads. Menighedsrådet har inviteret en udsending fra satan selv ind i kirken og Anders Gravers talte om billedligt og symbolsk at menigheden skulle have pisk og have væltet deres dialogborde inde i kirken. Et større forræderi fra kirkens side er vist meget vanskeligt at finde et eksempel på og så endda fra de mest hellige af dem alle, Indre mission.

Men kirken bliver mere og mere et tilholdssted for væmmeligboerne, som får kildret ørerne af de dialogsøgende præster, provster og biskopper, som omtaler de tilløbende muslimer som flygtninge og vores næste. Flygtninge kan godt være vores næste, men muslimer der ønsker død og ødelæggelse over danskerne og død og ødelæggelse over kristendommen, kan aldrig være “en næste” i bibelsk forstand.

SIAD opfatter aktionen som vellykket idet vi, på trods af politiets nidkærhed, fik adresseret Özlem selv. Og det er ikke sidste gang vi mødes med Özlem. Vi vil forsøge at være tilstede hver gang, hun prøver at sprede sin islamiske propaganda til dumme og naive danskere. Og dette er ikke en trussel, men et løfte.

Anders Gravers og et par af menneskerettighedsaktivisterne foran indsatslederens bil, hvor der var god plads til ham og hans folk (1 mand)

Fredericia Dagblad har lavet et sobert indlæg om aktionen uden for mange fortielser.

Kristeligt Dagblad har selvfølgelig deres agenda, men har dog trods alt skrevet en udmærket artikel.

11 comments

 1. Johannes Juhl

  Ingen kvaler,
  Indvandringen maler,
  Integrationen daler,
  Politikerne bare taler,
  … Du og jeg betaler.

 2. Bo Stent

  Er det seriøst det her? En lille flok arbejdsløse danskere der står og råber efter folk. Folk griner sgu af jer.

  • Michael Unna

   Ja nogle få folk har sat livet på spil for at vi kan leve i frihed (SIAD blev angrebet under en protestdemo imod en Saudi Arabisk menneskerettighedsbesøg i Danmark imod nogle tegninger..Kan ses på hjemmesiden). Men ok…forhåbentlig tager de debatten om børnelemlestelse op, hvis demoen kan fremskynde den debat. SIAD gør sgu mere gavn end dem der griner af dem. Fejhedsdiplomati ødelægger vores børns fremtid i frihed.

  • Janine

   Arbejdløse……??? Anders Graversen sidder i EU og hvor ved du fra de er uden arbejde…..????? Søg lidt fakta før du stjerner……
   Bo Stent……

 3. Johannes Juhl

  1. bud Du må ikke have andre guder end mig.
  Meget mere klar kan det vist ikke siges og det gælder både kirken og IM samt alle andre

 4. Michael Unna

  Ligge et Imamcitat- som IM jo kan fundere lidt over. Det er jo ikke uden grund man helt korrekt kaldte dem -Muhammedanere- før i tiden. Citatet “Muhammed var syndfri. Hvis Muhammed havde syndet, havde gud gjort synden til en pligt”. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

 5. Michael Unna

  Tilgiv dem. Thi de ved ikke hvad de gør. :-)….Altså Indremission. Du kan ikke dialogisere med en som er fortaler for sharialov- som ville have kostet Jesus moder livet, og umuliggjort Jesusbarnets overlevelse.

  Der er ikke nogen såkaldt guddommelig lov. Markus evg Kap 2 (imod slutningen)- Sabbathen (//sabbathen var streng lov, som kunne medføre dødstraf i yderste konsekvens for at bryde//) blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Sabbathens skyld. (DVS loven blev til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for lovens skyld).

  Sharialoven er tildels en kopi af Moseloven med alle dens drakoniske straffe. DVS det er derfor man kan finde stenningsdødstraf i dag officielt i en del muhammedanske lande- uofficielt i flere end de officielle (Da det er lokalt stammebaseret). Såvidt jeg ved er der overhovedet ikke forekommet stenningsdødstraf i Israel til dags dato. Moseloven er dog en del mildere og bredere fortolket end sharialoven.

  At der er kristne der vil forråde Deres religion med den slags tidsspilde dialog er yderst trist. Værst er det at de også er med til at forråde Deres næste, og specielt dem som flygter fra sharialovens konsekvens eller Muhammedanske familier med Deres -ære/skam- kompleks. Yderst trist.

  Trods alt. God torsdag. mvkh Michael Unna

 6. Martin Sommer

  De naive menighedsrådsmedlemmer må have glemt, hvad der står i Lukasevangeliet 19,41-48. Eller sidder de der, lige som mange andre, i offentlige institutioner, kun for at skumme fløden.