Observationer


Angående observationer og indrapportering : En socialrådgiver har skærpet opsynspligt. Også i fritiden. Det betyder, at er man eksempelvis vidne til, eller vidende om børnemishandling, så er man i særlig grad forpligtet til at reagere. Den måde at være ansvarlig på, sidestiller jeg med, at have meldt sig i efterretningsgruppen. Der er jo tale om mishandling af et land og et folk.

Vedr. et par observationer :

a) På et tidspunkt, var der i fitness-centret en ex-soldat (ham der nu er lokomotivfører, og som fortalte mig, at de i Arriva hyppigt er i allerhøjeste alarmberedskab), ham snakkede og diskuterede jeg meget med dengang jeg trænede i Ulfborg. På et tidspunkt, så trøstede han mig, og sagde, bare rolig. Vi er en masse soldater, der lige nu ikke i aktiv tjeneste, men parate til at træde til. Så svarede jeg ham. Det er da ingen trøst for mig. Det er da på grund af sådanne som mig, du indkaldes/aktiveres, og som du kommer til at kæmpe imod, når vi har fået nok, og griber til våben !

I forlængelse heraf vil jeg bare sige, at myndighederne er jo ikke på vores side. Det er ikke os der beskyttes mod muslimerne, men muslimerne der beskyttes mod os. Dertil skal tilføjes, at det er længe siden, at vi var lige for loven. Pander du en islamistisk samfundsfjende ned, så straffes du langt hårdere, end hvis det er ham der pander dig ned.

b) Heller ikke for den sociale lovgivning er vi lige. Hver 3 måned er kommunen forpligtet til social opfølgning. Prøv engang at tænk på, hvor prompte der lukkes for kontanthjælpen, hvis opfølgningsskemaet ikke kommer retur fra Hans, Jens eller Bodil, sammenlignet med Muhammad og Mohammad der er på jihadtur i Syrien. Dertil kan jeg tilføje, at der er stor forskel på, hvor skrap kommunen er, når der skal grupperes i ikke-, delvist- og helt arbejdsmarkedsparat. Vi etniske danskere trynes og diskrimineres på enhver tænkelig måde i eget land !

c) Jeg har måske nævnt det før, men jeg syntes at der for tiden i overdreven grad kører nazi-tema i TV. Som I ved, så stemples enhver der er patriot som højreekstremister, så snart de venstreorienterede journalister ser sit snit til det. Jeg har en mistanke om, at de håber på, at befolkningen laver koblingen mellem frihedselskende patrioter der er elsker deres land og flag, og det der foregik i Tyskland under 2 Verdenskrig, ved at vise nazi-gru-historier igen og igen.

d) Frem for at fremstå som myndighed og håndhævende autoritet, så prøver politiet at være på god fod med de “unge mænd” i ghettoerne. Nogen gange kammer det over i kammeratskab, hvor de er pot og pande, og hvor selv grove forseelser bagatelliseres. Min mistanke er, at sharia nu ikke bare er en del af løsningen på bandekonflikten på Nørrebro. Sharia har muligvis været implementeret og med som en aktiv del af politiets arbejde i nogen tid, hvor den enes tjeneste er den andens værd. Lad mig spørge : “hvad sker der, når hash salget til hundredevis af millioner kroner på årsbasis udraderes på Christiania” ? Ja, rigtigt. Det ryger ud til indvandrebanderne ! Nu vi taler om samarbejde med islamister/imamer/sharia……kig engang på Odense politis ansættelse af Asma Abdol Hamid. Uanset hvor islamistisk hun opfører sig, så fyres hun ikke….hvorfor…..fordi sharia allerede er urørlig.

e) Politiet i Tyskland er meget infiltreret af kriminelle islamistiske bander. Sådan kan det snart blive i Danmark. Forestil jer, at I ringer til politiet efter der har været indbrud. To biler kører ud, men den ene bil – en sort BMW M5 – parkerer diskret lidt væk fra adressen. Der sidder 4 mænd i bilen. Da de to betjente når frem og du åbner døren, konstaterer du, at det er to betjente af arabisk herkomst. Da de går rundt i huset for at lede efter spor efter indbruddet, støder de på de postkort fra Trykkefrihedsselskabet der hænger med magneter på køleskabet. Det ene forestiller en svensk Jul og det andet Muhammed med horn i panden. På stuebordet har du dit yndlingskaffekrus stående med Muhammed afbildet. Den ene betjent går lidt afsides, og kalder diskret over radioen. Snart efter er der 4 mere i din stue. Også de har back-up !

Steffen Wernberg-Møller

5 comments

 1. Michael Unna

  Fortsæt bare Steffen. Du har en fortrindelig indsigt, som jeg er 100 procent enig i, og kan understøtte. Håber på at mødes med dig på et tidspunkt. Vi har jo begge haft bolig i Gellerup kan jeg forstå- for lang tid siden. Boede selv derude fra cirka 1985 til cirka 1993-94 (var selv naiv dengang). Der var et håndbryggerlaug og nogle hippiefamilier med børn. Jeg gætter på at det altsamment er væk- Bistandsbul ekspressen linie 16 etc etc etc. Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard- Jadak, og Jydekompagniet 3. Hvis vi ser bort fra Herrerfolket og Deres hærgen, som endnu ikke var noget særligt i 80 erne og frem til starten af 90, så var (og er muligvis) området jo smukt grønt, men allerede dengang var der mærkelige tendenser, som jeg dengang trak på skuldrene af. Vi har samme grundlæggende forståelse af Muhammedanismen og Deres strategi. Det ville være mig en ære at hilse på dig engang. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Det meste er selvfølgelig imamstyret, bag mooskeer og dunkle selskaber på arabisk. Det siger sig selv at -Integrationen- aldrig vil kunne fungere. For at bruge Det Radikale udtryk-. Der er forskel på- Dem- og – Os-. DVS ihverttilfælde fra Deres side. Vi er de -vantro/urene-, og De er de -Rettroende/rene-. Hvordan kan man forvente at der skal være lighed imellem de to Verdensforskellige syn på Individet, som for Dem set er eller skal være -Underkastet- Deres religiøse selvforståelse. Dem som søger indadtil at sympatisere med os, vil blive kastet ud i social kontrol eller udsætter sig selv for livsfare, og på den måde vil den socialkontrollerede stædighed holde orden i egne rækker, imens nogle udadtil, vil infiltrere magtbaser i offentlig regi (Østrig skulle efter sigende allerede have en særlig Muslimsk hærenhed….fuldstændig vanvittigt…hvor tror man loyaliteten ligger hos den?). Den kollektive selvforståelse vil på det basis skabe en mur imellem dem, og os….som vi ikke kan bryde med mindre vi underkaster os totalt. Det er klart at omskærelsen (Især), religiøse kvindetørklæde, og andre symboler, er med til at forstærke sammenholdet. For at retfærdiggøre det bruger man -offerkortet-. Eks “Se hvor uretfærdigt Vesten røver vores olie, eller hvordan Palestinænserne bliver behandlet.” Underforstået. I er så onde med alle de ting i gør, derfor er vi retfærdige (altså ikke noget med selvkritik eller selvvudering…det ville desuden i Deres religiøse selvforståelse, jo også være sympati med vantro eller vækkonvertering til vantro…enten eller) Vi er ofre, og derfor er sharia, undertrykkelse etc etc etc, jo retfærdigt…….fordi de andre er så onde. Man kan altid finde fejl eller mangler i en kultur der tillader selvkritik, berettiget eller uberettiget, men skal eller kan det være et forsvar for en afstumpet underkastelseskultur?(Du stjal fra en butik, derfor slår jeg dig ned???).Forklaring: Altså den sociale indignation skal helst forblinde os med hvad vi har med at gøre. Venstrefløjen og kulturradikale er den letteste politiske gren til at hyptonisere til det, fordi de med Deres drømmeidealer ikke lader virkeligheden stå ivejen, men bruger det som en forklaring, på Deres idealer, som intet har med det at gøre. Eks Osama Bin Laden angreb New York, fordi der er så mange fattige i verden…naivt? Ja. Men det virkede i en årrække på nogle. Kapitalismen udbytter, derfor er sharia undertrykkelse retfærdiggjort. Lemmingerne løber i fælden. De bliver så brugt som nyttige idioter, som ikke kan slippe ud af Deres vanetankegang.
  Umiddelbart efter 11 september sagde Bush. “Folk spørger. Hvorfor hader de os så meget? Svaret er. De hader vores Frihed”. Han havde og har fuldstændig ret. Hans udtalelse gjaldt Taleban……men virkeligheden er langt breddere. De hader vores frihed. For Dem er det en form for- legaliseret lovløshed- idet – Loven for Dem- er tilknyttet Gud. Ikke mennesker. Der er intet (Markus evg kapitel 2 imod slutningen, som gjaldt Sabbathen-der igen var meget streng lov) -“Loven (sabbathen) er til for menneskenes skyld. Menneskene ikke til for Lovens skyld”. Loven er statisk tilknyttet Koran og Hadith tolkning- DVS Førerprofeten og koran. I sunniislam er der 4 retsskoler etc etc etc. Loven er altså Guddommelig statisk. Ikke noget med at en menneskelig etik skal blande sig i det, eller lave nogle tolkninger. Så hvis vi vil have at vores børn skal arve den frihed vi fik i arv, og ikke synke ned i denne fordummende undertrykkende ondskabsfulde afstumpede usekulære diktatorreligion…så har vi intet andet valg end at bekæmpe den….med de midler vi nu engang har….Det er enten eller. Mist ikke modet. Trods alt. God torsdag. mvkh Michael Unna

 3. Michael Unna

  Det er jo ikke uden grund at erfarne folk fra fortiden mere afslappet kaldte denne civilisationskatastrofale religion for – Muhammedanisme-. Det er en usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet som udgangspunkt (om så vedkomne i det hele taget har eksisteret, eller det blot er en titel der er blevet personificeret til ental,…som noget forskning fremviser). Trods de dystre meldinger. God onsdag aften . mvh Michael Unna

 4. Michael Unna

  Steffen skriver fortrinligt og gør det fabelagtigt godt.

  Problemet er politisk set at man ikke vil se i øjnene, hvad man har med at gøre. Man taler endimensionelt om- integration-. Men man kan ikke – integrere- en – usekulær diktatorreligion- i et frit demokratisk samfund, uden det ene eller det andet går istykker. Undskyld jeg bruger udtrykket, men jeg mener det er på sin plads. Idiotnaivisterne vil ikke se i øjnene, hvad de har med at gøre. Der er tonsvis oceaner af eksembler der alene ud fra Islams synlige konstruktion, burde være almen sociopsykologisk videnskab, for hvorfor det går galt med at sætte Demokrati i den islamiske verden, og hvorfor de går istå. Det burde sige sig selv. Vi sender soldater ud i verden for at bekæmpe det, som Idiotnaivisterne lefler for herhjemme,……og det bliver lynene alvorligt for vores børn. Du kan ikke forlange individuelt loyalitet fra en mand eller en kvinde som går op i denne dumdoktrinære usekulære diktatorreligion, så loyaliteten til det samfund vi har kendt vil fordufte i takt med at Politikerne er ligeglade med, hvem de ansætter indenfor hæren, politiet, og andre magtbastioner.
  Ikke alle (Hjertelig tak for det), men mange af de Danske præster har simpelthen være forræddere af Deres egen religion, og det folk som de burde bekymre dem om, imens Deres moral har været oppe i himlen uden jordnær kontakt. Desværre er situationens alvor ikke gået op for alt for mange. Enten fordi de ikke vil eller fordi de ikke tør…..og det er synd for næste generation.(Men ikke denne der lod stå til).

  Hjertelig tak fordi der findes folk som Steffen, der gør opmærksomt på det, og fordi der er folk der kæmper imod.

  mvkh Michael Unna

 5. Michael Unna

  Jeg tror strategien fra Islamisk side er således. I Ghettoområder laver man selvfølgelig så meget ballade som muligt, sammentidig med at mand så skræmmer myndighederne væk (Brandmænd, Redningsmandskab, Politi) for derigennem at lave et autonomt område. Det bliver selvfølgelig et pin point guerilla aktion. (Inspiration fra Lars Hedegaard). Det skal selvfølgelig være dosseret, så det kan opslide myndighedernes magt over området.

  Sammentidig bliver der også fra såkaldt naivistiske (integrationsmyndigheder) brugt såkaldte- moderate- muslimer til at komme ind i -skattevæsenet (Efter sigende skulle Hitz Buth Tahir folk ansat)- Politi, hospitaler og skoler, hvor loyaliteten selvfølgelig udadtil er overfor myndighederne (Danmark), men selvfølgelig indadtil er det for Islam og Imamrepressentanterne. DVS myndighederne juridiske grundlag bliver ødelagt fra uloyalitet internt (mit gæt), og hvor så hard core repressentanter kan få magt. På den måde vil friheden blive undergravet af dem som skulle vogte over den.
  Naivistiske Venstrefløjs nyttige idioter, laver så det hårde arbejde på gadeplan (allerede) for dem som protestere. Den selvfrelste blindhed fra den side, vil selvfølgelig udhules med den islamiske magtkoncentration, indtil der ikke længere er brug for de nyttige idioter, som så vil blive forfulgt pga Deres eventuelle lighedsideologiske overbevisning, hvor det så er forsent for dem at opdage, hvad de har banet vejen for.
  Det er almindelig jagtstrategi, både for dyr og mennesker at komme så tæt på målet som muligt inden man for alvor går i aktion.