Igen: Afvist asylansøger myrder. Medierne tavse.

Den smukke 18-årige Pamela Mastropietro blev fundet skændet og parteret i to kufferter. Gerningsmanden er en afvist asylansøger fra Nigeria som er tidl. straffet for narkokriminalitet.

For øjeblikket skriger medier i Europa om det racistiske angreb og nedskydningen af seks migranter i Italien, men ikke et ord om historien fra samme område, der udløste balladen.

Hvorfor synes medierne det er værre med nedskydningen af seks sorte, der stadig er i live, end det bestialske mord begået af en afvist asylansøger, hvor man har skændet og parteret liget og fjernet kønsdele? Men det er måske ikke en historie for de multikulrede danske/europæiske løgnemedier

Pamela Mastropietro, en smuk 18-årig pige havde forladt et afvænningshjem og blev to dage efter fundet opskåret og fordelt i to kufferter.

Pigen blev fundet i Pollenza lidt udenfor byen Macerata d. 31. jan., efterladt i en grøft af en bilist der undrede sig over de to kufferter.

Pamela kom fra Rom hvor hun levede normalt men et mindre narkoforbrug havde gjort at hun var blevet sendt på afvænningshjem på landet.
Pamela havde forladt afvænningshjemmet uden nogen form for papirer eller telefon. Hun kørte med en rød kuffert-trolley. Her er hun åbenbart blevet samlet op af hendes morder, en nigeriansk 29-årig afvist asylansøger, som allerede havde modtaget dom for at sælge narko i Italien. Pamela er sammen med morderen inde at købe en sprøjte på et apotek og der bliver de foreviget af et overvågningskamera. Det leder senere til anholdelsen af nigerianeren på hans bopæl, hvor man finder opskæringsværktøj og Pamelas blodige tøj.
Så det hjalp ikke nigerianeren at han havde taget tøjet af Pamela og omhyggeligt havde tørret blodet af ligdelene før han havde fordelt dem i kufferterne. Politiet i Macerata leder nu efter en eller flere medskyldige, da der er fundet andre fingeraftryk på værktøj og i lejligheden.
Man har endnu ikke fundet noget motiv for drabet, men der mangler nogle ligdele omkring kønsorganerne, så det kan være et forsøg på at dække over en voldtægt. Dødsårsagen er heller ikke fastslået endnu.

7 comments

 1. Michael Unna

  Støt SIAD. Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet, og Den Danske Forening. (Holder nok en skrivepause. God fredag, weekend, og vinterferie). mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Tommy Robinson har været på besøg i Dresden. Han startede English Defense Leage. Han er værd at følge pæå Youtube, og de optagelser der er fra England. Flere teenagepiger bortført til sexslaveris voldtægt i områder. Kommer Engelsk presse frem med det??? Nej først når De har slået på tromme på nettet, og det ikke længere er en nyhed.

 3. Anders Gravers Pedersen

  Kære Anonym kan ikke lige se forældrene skal blandes ind i det, de sendte jo netop deres elskede datter til dette sted for at hun skulle blive rask. Istedet blev hun slået ihjel og skændet på den mest bestialske måde af en afvist asylansøger som ved ren sløseri ikke var udvist af de migrant venlige myndigheder i italien.

 4. Anonym

  Delvis forældrenes skyld da det r dem som har dikteret hun skulle ud på landet til alle de sindssyge migranter.. For de bliver nemlig stuvet op i områder de bliver tosset i hovedet af uden mosker og shopping og spa osv.