SIADs styrelses svar til vredt SIAD medlem

Tak for dit indlæg Steffen. Du beskriver meget tydeligt baggrunden for den taktik og hetz SIAD er udsat for igennem stigmatisering af os, ved at en statslig organisation som PET bruger en rapport fra “Afdelingen for beskæftigelse og integration”, som ligger under ”Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold” – det daværende “Social- og Integrationsministeriet”.

Med den rapport i hånden stempler staten og især PET, SIAD, som de sætter i bås med højreradikaliserede, komplet uden grund. Vi kan se i rapporten, at det værste vi har lavet, er at stå op for jødernes ret til at være på Nørrebro.

Vi vil nu ihærdigt arbejde for at rense vores navn, efter at staten dæmoniserer os ved at sige, at vi ikke lever op til “idealer om tolerance”. Vi var ikke klar over, at det stod skrevet nogen steder i definationen af et demokrati, at man skal vise tolerance overfor utolerante tilløbende muslimer. Men mere om det senere.

Vi vil indlede en kampagne for renselse af vores navn og renselsen af det danske folks navn, da det ifølge rapporten og den nuværende regering åbenbart er ekstremistisk at være nationalsindet

Sp 1: Med den opridsning, er det vist gjort enhver klart, at vreden er rimelig. Men hvad gør vi ved os selv, når vi nu er ved at gå ud af vores gode skind ?

SP.1 og SIADs styrelses svar: Du siger, hvad gør vi ved os selv, når vi er ved at gå ud af vores gode skind. Her melder man sig ind i nogle af de grupper, der vil stå op for Danmark og vil kæmpe for at Danmark aldrig bliver islamisk.

For øjeblikket befinder vi os på et stadie, vi kalder OPVÅGNING og SAMLING. Det betyder at flere og flere danskere får øjnene op for, hvad der er ved at ske.

Snart vil en 1/4 af dem, der bliver født ud i fremtiden, være af muslimsk herkomst, med hvad det bringer for vores børn og børnebørns fremtid, når vi kan se, hvor meget ballade de muslimer der er her nu, kan lave. Hovedparten af de indsatte i fængslerne er muslimer. De står bag de fleste voldelige overfald, de står bag de fleste voldtægter osv. Somaliere og palæstinensere er 7-8 gange mere kriminelle end danskere. Danske piger tør ikke gå alene ude om aftenen og natten uden eskorte, ganske som i de muslimske lande.
At et større og større antal danskere får øjnene op er selvfølgelig en god ting, men vi mangler stadig at få engageret dele af befolkningen som vi ved ikke vil forære deres børn og børnebørns arveret til Danmark væk til en flok tilløbende muslimer.

Så det man kan gøre er at deltage i arbejdet med at opvågne sovende danskere til virkeligheden. Det kan gøres i arbejds- og venskabskredsen, i familien men også på internettet. Vær med til at dele links til de uretfærdighedere der foregår under islamiseringen af Danmark via private mailinglister og sociale medier som Twitter, facebook og VK. Et arbejde man absolut ikke må underkende, når man så hvordan danskerne stemte til kommunalvalget. Trods kuglerne, volden og voldtægterne stemte de folk ind i de forskellige kommunalbestyrelser, der er FOR indvandringen og opløsningen af det danske samfund, som vi kender det.
I SIAD har vi grupper der specifikt arbejder med at oplyse det danske folk.

Sp 2: Når ellers så godmodige og tålmodige folk går ud af deres gode skind, som det sker når vredesskalaen overskrides år efter år, er det så tid til at tage på sig det onde skind ?

Sp 3: Problemet er, at hvis man går til uhyrligheder ligesom de islamistiske muslimer, banderne og de røde, bliver man så ikke selv uhyrer – ligesom dem ? Eller er der forskel på terror ? Er forsvarsterror bedre end angrebsterror ?

Sp 4: Ethvert normalt menneske vil tage afstand fra begge, men bliver vi som folk – muligvis med SIAD som vejviser – nødt til, i et eller omfang midlertidigt, nødt til at påtage os det onde skind, for at bekæmpe noget der er langt ondere ?

Sp 2, 3, og 4 svarer SIADs styrelse på én gang:
MEGET VIGTIGT:
I SIAD har vi en strategi, at vi aldrig går længere med vores aktioner og demonstrationer, end at vi ved, at det brede flertal i befolkningen har samme mening. Hvis vi skrider til handlinger, der er længere forud end hvad folkemeningen er, vil medier og politikere have nemt ved at dæmonisere os og kalde os terrorister og dermed vil vi forspilde den ene chance vi har for at redde vores land, og det vil vi under ingen omstændigheder tillade eller acceptere.
Så derfor er det vigtigt, at alt hvad vi laver er tilpasset, hvad almindelige danskere finder acceptabelt.

Danmark befinder sig på et højt terrortrusselsniveau men også på privatlivsniveau er danskerne truet på gader og stræder, ja enddog i de private hjem. Derfor er det klogt, at være i stand til at kunne passe på hinanden eller sig selv, så derfor opfordrer SIAD sine medlemmer til at deltage i selvforsvar. Vi har selv holdt nogle kurser i det, da vi har nogle særdeles kompetente folk indenfor dette. Vi opfordrer også folk til at danne SIAD skytteklubber og vi er allerede startet på dette.
Det betyder ikke at vi vil bruge dette til at angribe nogen, det har SIAD ALDRIG gjort i sin snart 13 års levetid trods utallige angreb på os. Men vi vil have ret til at forsvare os og de folk, der befinder sig i SIAD og også almindelige danskere, der er udsat for muslimsk terror.

Vi behøver aldrig at starte et angreb på muslimerne, det vil være muslimerne der starter konflikt, aldrig SIAD. Danskerne skal bare leve ligeså frisindet som vi gør og gjorde i feks. 70’erne og 80’erne, det vil være nok til et muslimsk angreb på Danmark.

Vi så at der skulle 400 politibetjente, en politihelikopter og indsatsstyrken på tagene med sniperrifler da SIAD viste nogle uskyldige og morsomme muhammedtegninger fra Texas i København.

Så vreden fra muslimerne ligger lige under overfladen og kan snart komme i fuldt udbrud. Derfor skal man være klar over, at ting som vi finder harmløse, kan bringe Danmark ind i en fuld skala borgerkrig – en borgerkrig som vi forøvrigt allerede befinder os i lige nu, bare på en lavere skala af borgerkrigen. Den starter med uenighed mellem befolkningsgrupper enten politisk eller religiøst eller andet emne som kan optage folk. Det fører til skænderier og voldsomme uenigheder. Derefter kan overfald, voldtægt være et andet stadie og derefter åbne skyderier i gaderne. Det punkt er vi allerede i, så nu er det bare spørgsmålet om mængden der deltager. Det kan hurtigt bringes højt op fra begge sider, hvis de rigtige omstændigheder indtræffer.
Så derfor bør alle fornuftige mennesker sætte sig ind i, hvordan de vil klare sig under en konflikt, der gælder hele landet eller dele af landet og hvordan de vil beskytte sig selv og deres land.

Sp 5: Hvis svaret på det er ja, eller måske, hvad er så grænsen ? Hvor meget ødelæggelse skal uansvarlige forræderiske politikere, journalister, kultur- og erhvervselite forøve på Danmark, før modstandsbevægelsen som den var under besættelsen, skal vækkes til live ? Og hvis i så fald, skal det være i SIAD regi ?

Sp 6: Der er mange flere spørgsmål. Hvis SIAD i en eller anden udstrækning skal skrue op for modstandskampen, hvis en nærmere defineret grænse overskrides, kan bissen så skrues på, samtidig med, at foreningen et langt stykke hen ad vejen fortsat kun bruger fredelige uskadelige virkemidler ? Svaret kunne måske være blød terror ? Gylle og bacon ! Når de smider med sten, så svarer SIAD tilbage med bacontern og balloner med gylle.

Sp 7: Hvor går grænsen og hvad er planen hvis grænsen overskrides ?

Sp 8: Nu er det vist klargjort, at vores vrede er mere end rimelig. Mit tastatur har længe været rødglødende, og de modige folk der aktionerer råber så højt de kan. Men er det nok ? Er der behov for en detaljeret aktionsplan i flere trin ?

Sp 5, 6, 7 og 8: SIADs styrelses svar: SIADs taktik er følgende:

For at få DANMARK på ret kurs igen skal der et MAGTSKIFTE til:

SIADs styrelse har udarbejdet en strategi, som vi har lånt fra organisationer og lande, som med held har udført et magtskifte på fredelig vis eller næsten fredelig vis. Strategien hedder “politisk guerillakamp” som er blevet brugt af frihedsbevægelser med held rundt omkring i verden.

Man udpeger nogle modstandere som man så angriber politisk og dermed underminerer deres magt, så deres politiske anseelse i befolkningen daler og de dermed nemmere kan afsættes.
Politisk guerillakrig er guerillataktik uden våben og uden vold. Kan bedst vise jer eksemplet ved det vi lige har gjort ang. moskeen i Roskilde:
Vi laver en demonstration mod moskeen, der vil få minaretter.

For at gøre opmærksom på demonstrationen laver vi først morgenbønnekald til borgmester og biskop kl. 5 om morgenen og får det i udenlandske medier som det første og derefter bliver de danske medier nødt til at skrive om det.

Så fører vi aktionen videre ved at gå direkte efter biskoppen, som påstod, han ikke hørte morgenvækningen. Vi dukker op til nadver, mens han forretter gudstjeneste i Domkirken.
Derefter hænger vi ham ud på hjemmeside og blogs, og her kommer tastaturkrigerne ind i billedet. (Tastaturkrigerne er en gruppe i SIAD for dem der elsker at udtrykke sig på skrift eller for dem, der ikke kan deltage i vores demonstrationer el. aktioner)

Planen i dette tilfælde var at hænge de venstreorienterede og multikulrede biskopper og præster ud og få vores side til at indse, at man må handle politisk, dvs. at man må søge at få indflydelse.

Dette kunne gøres ved at dem, der har meldt sig ud af folkekirken, melder sig ind igen og måske lader sig opstille til menighedsrådsvalg til november eller ihvertfald støtte dem der gør. Nogle gange kommer man ind i menighedsrådet med kun to stemmer.

Og her er planen ikke at vi skal fremstå som en kristen organisation, men dette er et EKSEMPEL på hvordan man kan infiltrere forskellige grupper i samfundet, og dermed være med til at få dem til at ændre mening.

Jo flere organisationer man har styr på, jo bedre har man mulighed for at organisere de helt store demonstrationer som skal til for at lave et magtskifte.

Dette var bare ét eksempel på, hvad politisk guerillakrig er.
Nu kører vi ikke meget mere i Roskilde-sagen for guerillataktik er jo netop at komme som enkeltpersoner til målet, forrette så voldsom skade som muligt på målet så mange som muligt og derefter forsvinde lige så hurtigt, som da man kom, – for derefter at angribe et nyt mål som i dette tilfælde nu bliver politikerne.

Vi vil give politikerne samme tur, fordi i beg. af 2017 kom DF med et forslag om at forbyde bønnekald og minaretter i Danmark. Samtlige politikere, samtlige partier stemte enstemmigt DF’s forslag ned.

Derfor er ALLE politikere udenfor DF legitime mål for politisk guerillakrig.

 

Sp 9: Er der behov for en passiv gruppe på stand by – en såkaldt “sovende celle” ? Er der behov for, i mellemtiden, at indsamle data om de mest fjendtlige, så vi ved, hvor hvem er hvornår ?

Sp 9, SIADs styrelses svar: Et spørgsmål som vil være rigtigt dumt at besvare, derfor gør vi det heller ikke 🙂

5 comments

 1. Adam Sebastian Nielsen

  Danskerne er ved at blive rigtig godt irriteret over regeringens enormt sløve handlekraft.
  Små pip fra støjtrup batter Ingenting.
  Der skal andre boller på suppen. Det skal komme fra hver flække fra hvert sogn hvor de irriterede danskere sidder og skummer af indædt raseri over at folketinget der ligger under for Islam. Disse gæve vikinger skal rejse, både i skrift og i handling inden det er alt for sent. Behøver der at siges?

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Hej Jens. Jeg har ingen diagnosepapirer på at min hjerne fejler noget. Derfor har jeg heller ikke betegnelsen kugleskør, men noget tyder på at du kunne have diagnosepapirer, som rigtig mange på den yderste venstrefløj har. Glemmer aldrig til en demonstration i Aalborg, hvor de autonome prøvede at bryde igennem politispærringen, for at komme ind på Aalborg bibliotek, hvor vi befandt os, og hvor en af de autonome kvinder blev holdt fast af politiet, hvorefter hun skreg som en sindssyg: “Er I ikke klar over jeg har diagnosepapirer, I må slet ikke anholde mig på denne måde, jeg har diagnosepapirer, slip mig!”
   Kære Jens, en landsforræder er en der forråder sit land. Dem der forråder dette land er dem der stiltiende lader den mest barbariske ørkenreligion islam overtage Danmark. Dem hører jeg ikke til, så prøv en af de mange andre ting den yderste venstrefløj altid kalder folk der står op for deres land.

 2. Sofus

  Der er lige fundet kamre i Pyramiderne i Egypten der dateres 4400 År tilbage i tiden. Skrifterne på væggene kunne måske fortælle om hvad de tænkte om os dengang. Om “fremtiden ” de så dengang. Stem de rigtige ind i Den Danske Regering ved næste valg……….fks. SIAD. Så er vi på rette spor. Opret en ” HOLGER DANSKE LOV ” der er modsat Sharia loven , og så følg den.