Islam fører jihad mod Europa

Albanske muslimer skænder grave i Kosovo og Metohija

Islam fører jihad i Europa, i det store og i det små.

Små grupper af muslimer driver rundt i Europas gader og spreder terror hver dag, det være sig med voldtægt, gennembankning af børn, mænd og kvinder og oldinge, man tager ikke hensyn for det er vantro.

I Østeuropa foregår den jihad mest om natten, hvor muslimske albanere ødelægger kristne kirker og kirkegårde, som billedet viser ødelagte gravsteder i Kosovo og Metohija.

4 comments

 1. Michael Unna

  Mit gæt- bygget på Lars Hedegaards teorier, og vel også synligt de fleste steder i Vesteuropa- Man chikanere og terrorisere på lokalt plan, imens der lefles på diplomatisk plan, således at indfødte Vesteuropærere chikaneres ud af Deres boligområder- med chikanering af ambulancefolk, brandfolk, og politi, så der kan blive -hallal plads til shariafolket -(Muhammedanere)- (Indbyrdes kæmpes der også om plads blandt klanerne fra de islamiske lande.På den måde forrådes de indfødte af Deres egne, og friheden og demokratiet bliver undergravet af det diplomati som lefler for det, vi sender soldater ud til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af. God onsdag. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Det siger jo sig selv. De følger blot Deres religion, imens de virkelige forræddere er dem som logre for dem.

 3. Jette laustsen

  Islam er en lov-ideologi, der også benævner sig Fredens Religion. Med koranord og den største af alle, Allah, opdrages og indoktrineres alle fra små til at intet står over islam. Alle andre er vantro, urene som hunde og svin. Sådanne skal lide og brænde op i helvede. Er man muslim skal man adlyde iSlams lære,udbrede Sharia og tilintetgøre de vantro. Utallige muslimske grupper ligger i dvale eller har forpuppet sig. Indtil det rette tidspunkt, hvor deres islamiske lærdom bliver udført på grum vis. Alt for få vil vide af det eller tro på islamisk vrede, der benytter sig af vor naivitet og forsøg på integration. At indrette sig gør de færreste, Tværtimod. At lyve, lade som om, voldtage,ødelægge kirker og kristne symboler, lave No-Go-zoner, kræve beskyttelsespenge, halal,moskeer, kræve særrettigheder, andet er metoder de bevidst bruger for at true os. Mandesamfundets er øverst. Kvinder er 2.rangs, der helst skal føde drengebørn og være manden til rådighed,

 4. Sofus

  Jeg ønsker så tit at ” Holger Danske Loven ” var godkendt og at den var det eneste man skulle følge hvis man vil bo i Danmark.
  Hvis man ikke følger den og opfører sig ordentligt…….. ja, så vanker der SMÆK !!! Danskerne er så opfindsomme…………..