Bispens samarbejde med ugræs

“Det haver så nyligen regnet,
det har stormet og pisket i vor lund.
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.
Årets løb har sin lov,
der blev lyst i vor skov,
ak, hvor kort, indtil alt er stormens rov”


Hverken politikkerne eller Dansk retssystem har lært en skid af tiden 1940 – 1945. Og tiden efter, for så ville biskoppen fra Roskilde have været blevet skudt uden rettergang.

Det der er sket med de 2 [se tidl. artikel, red] er jo at side stille med et klokkeklar justitsmord.
Nu må nok snart være nok.

Støt disse 2 underskriftsindsamlinger, da det er på høje tider vi får gjort noget ved det!!!!!!
https://www.skrivunder.net/vi_vil_kunne_leve_i_fred_for_politikernes_gaster_i_dk
https://www.skrivunder.net/luk_de_danske_granser_nu

Her har vi et gammelt ord der siger ” Frø af ugræs er føget over hegnet ” Som stod i alle forsamlingshuse i stort set hele Sønderjylland og stadig står der. Og hvor det dog passer også nu.

J.J.

2 comments

  1. Michael Unna

    En Biskop der lefler for en- usekulær diktatorreligion- som i sin frihedsundertrykkelse på det lovmæssige plan helt sikkert ville få – Maria dømt for hor, så hun ville blive stennet ihjel, imens barnet som en- horeunge bastard- enten ville gå i døden med hende eller hvis stenningsdødstraffen- hadith- (eller de 80 piskeslag) blev udsat til efter fødslen, ville gå en fremtid med ringe overlevelsesmuligheder i møde-har grundlæggende forrådt sit kald. Josef modtog eller havde den kærlighed, som omgik den stregne farisæiske udgave af mose lov. Hvis vi tror på Gud som altings skaber er vi jo alle-(indirekte) Guds børn- ud fra det logisk filosofiske princip. Læs lukas evangeliet i starten. Eneste evangelie der i detaljer omhandler fødslen.
    Man kan sige at Jødeloven var mere mild, alsidig, og omfangsgribende end den åndsindsnævrede sharialov med dens 4 lovskoler i den sunni islamiske udlægning, men sharialoven er hårdkogt moselov i dens farisæiske perspektiv. Havde jeg haft magt var biskoppen blevet fyret øjeblikkeligt. Det er tegn på åndelig råddenskab i folkekirken. Trods alt. God tirsdag. mvh Michael Unna