REGERINGENS GHETTO-PLAN ER FØRSTE SKRIDT PÅ VEJ TIL GRAVEN

Pgra. at danske løgnemedier kun ønsker én version af sagen bør denne artikel DELES.

Regeringens ghetto-plan er første skridt på vej til graven og Danmarks endelige hvileplads på historiens losseplads.

Regeringen vil fjerne ghettoerne ved at sende uintegrerbare tilløbende islamtilhængere ud af ghettoerne og sprede sig med danskerne. Politikernes naive håb er, at den integration de har brugt massevis af milliarder på så vil lykkes.

Nu vil de så bruge massevis af milliarder af danskernes surttjente skattepenge på at nedlægge ghettoerne. Har regeringen nogensinde hørt udtrykket at “nissen følger med”? Hvis ikke, skal jeg gerne forklare hvilket resultat der kommer ud af regeringens ghettoplan.
Man vil sprede de problemer, som følger med ideologien islams tilhængere til hele Danmark og med deres høje fertilitet i forhold til danskernes, vil de snart få overtaget i hele landet.
Nu flytter de ud i landsbyer, og snart vil kravene være flere moskeer, bederum i lokalskolerne, halalmad i institutionerne mens venligboerne rundt om i landsbyerne vil tage imod dem med åbne arme. Snart vil islams jernring lukke sig om Danmark og ingen vil turde udtrykke modstand eller endsige lave modstand mod det der kommer til at ske.

Så ved at lukke ghettoerne og sende Isis-tilhængere, kriminelle bander og imamer ud til steder i Danmark, der indtil videre har fungeret nogenlunde normalt, så varer det ikke længe, inden det er danskerne, der kommer til at leve i ghettoer i eget land.

Ghetto-planen er det største forræderi mod Danmark, der kun skal få regeringen til at se handlekraftrig ud, men i virkeligheden så følger de Merkel og EU’s plan om at få spredt islams tilhængere ud over hele EU og alle landsdelene i de enkelte lande.

Politiopbudet som var nødvendigt, for at regeringen kunne fremlægge deres plan i ghettoen Nørrebro, viser lige nøjagtigt, hvad der kommer til at ske. En regering der har brug for skudklart politi, PET-agenter til at cleare området inden politikerne kom derind samt PET-agenter og politiets indsatsstyrke til at køre rundt i lukkede varevogne, viser hvilke kræfter vi er oppe imod.
De almindelige danskere har bare ikke indstatsstyrken til at køre rundt i lokalområdet i lukkede varevogne eller PET til at cirkle rundt eller sikre områder, de har svært nok ved at få det almindelige politi til at komme pgra netop arbejdsindsatsen med de tilløbende islamtilhængere.
At regeringen har behov for den slags beskyttelse viser deres hykleri. Dette scenarie vil de eksportere ud til enhver lille fredelig flække i Danmark.

Så mange fine ord og tomme handlinger, når regeringen kunne have løst problemerne ved at sende problemerne hjem hvor de kom fra.

Læs regeringens forslag her:

Regeringens strategi mod parallelsamfund

Anders Gravers Pedersen

7 comments

 1. Pingback: Statsministeren bedrager det danske folk | Stop Islamiseringen Af Danmark
 2. Martin Sommer

  Regeringens forslag virker, som et defekt immunsystem der ikke opdager sygdommen, og i stedet begynder at nedbrydes sig selv, hvormed sygdommen spredes til hele organismen, og undergang er uundgåelig.

 3. Michael Unna

  PS: Hvis, man mener man spare en masse eller bare lidt af de 36 milliarder der bruges, så ok for min skyld, men landsbyer og mindre provinsbyer må nok forberede sig på yderligere belastning (Hvis hovedlederen forudsigelser holder stik). Det kan også godt være en del rejser ud af landet. Så ok. Men ellers er jeg neutral, med mindre man spare en del ressurcer til andre vigtigere ting. Ellers hjertelig tak til SIAD for jeres indsats.

 4. Michael Unna

  Forkert Johannes. Nye tal siger det er 36 milliarder :-). Bortset fra det, så er det jo blot symptombehandling på det problem, som man nægter at se i øjnene- nemlig islam (Usekulær diktatorreligion med Førerprofet). Trods alle synlige beviser, virkeligheden, realiteter, og det faktum at vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvenserrne af den religions hærgen, så nægter man at se det i øjnene, forholde sig til det, eller gøre noget konkret ved det (sikkert pga konventioners indbildte idealer, som intet har med de jordnære kendsgerninger at gøre). (Beklager men jeg gider ikke at fremvise alle eksembler og beviser på det, for tiden og lagerpladsen på harddisken er ikke til det) Så alt i alt kommer man blot til at eksportere problemet til andre steder i landet, og dermed vil symptomerne opstå andre steder i landet, og så kan man starte forfra. Man nægter at forholde sig til Islam fra historiske og samtidsmæssige erfaringer. Et andet problem er overbefolkningen. Ingen stater kan hænge sammen med den udvikling…..Trods alt. God weekend. mvh Michael Unna 🙂

 5. Johannes Juhl

  Ifølge en ny analyse fra Finansministeriet koster ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere 33 milliarder kroner,
  Nu vil regeringen herhjemme sætte ind med en målrettet indsats, der skal afsløre flygtninges ferierejser til hjemlandet med det klare formål at inddrage deres opholdstilladelse, da de jo ikke kan være forfulgte i det land, de tager på ferie i.
  Der er på finansloven for i år afsat 17,5 millioner kroner til projektet, der blandt andet omfatter stikprøvekontrol af cirka 800 udvalgte ansøgninger om forlængelse af opholdstilladelser med det formål at afdække eventuelle ferierejser til hjemlandet.
  Iraker blev 2003 blev han dømt for Dankort-svindel for over to millioner kroner – nu er han dømt for socialt bedrageri til næsten én million, men bliver alligevel ikke udvist.
  Da jeg arbejdede som socialrådgiver i Svendborg – kontanthjælpssagsbehandler – var en ung kvinde fra Sri Lanka lige pludselig ikke mødt op til aktivering. Hun havde ikke givet besked til nogen. Hun var bare væk. Da hun ikke reagerede på flere breve, måtte jeg til sidst stoppe kontanthjælpen. En dag dukkede hun pludselig op i døren til mit kontor. Hun var et stort smil, for hun havde lige været i hjemlandet og blive gift. Hendes ægtemand havde hun taget med, for nu skulle også han have kontanthjælp.
  Familien modtog årligt 327.656 kroner i offentlige ydelser.
  Af tallene fremgår det, at der sidste år blev brugt 152.244 kr. på sprogtolkning til danske statsborgere.
  Hibo Abdulahi gør det klart, at disse somaliere i videst muligt omfang ønsker at leve efter deres egen islamiske lov – uden dansk indblanding.
  Som hun siger: ”Jeg forstår simpelt hen ikke, hvorfor vi skal være så integrerede.”

  Og jeg kan bare blive ved og ved. ” Frø af ugræs er føget over hegnet.” Og nu vil de folkevalgte sprede dem overalt. Hvorfor ikke tage fat ved nellens rod. Danmark har ikke brug for de såkaldte kultruberigere. Og slet ikke råd til dem så send dem hjem istedet for det ville være langt billigere.
  Tænk hvad bare 33 milliarder ville gøre godt ved vores ældre pleje, eller på vores sygehuse