VI ER PÅ VEJ IND I BORGERKRIGEN

Nu blev bandelederen af Loyal to Familia dømt til at sidde 60 latterlige dage for at have truet en politibetjent på livet og han blev ikke hjemsendt til Pakistan, selvom man flere gange har forsøgt at få ham hjemsendt. Grunden var at han ikke havde tilknytning nok til Pakistan til at man syntes, man kunne udvise ham dertil.

Men selvfølgelig er hensynet til en mand der har sat København og Århus i borgerkrigslignenede tilstande med tilfældige skyderier i gaderne, hvor man også ramte uskyldige danske drenge, større, end hensynet til borgerne i Danmark, der har måttet leve i frygt pgra. bandeskyderierne. Det er så uforståeligt, at der må ligge en forordning om, at han blot skal have en proforma-dom.

Hele vores retssystem og tilliden til det er bundråddent og væk. Når retssystemet ikke vil dømme forbrydere, der er farlige for danskerne og når politiet ikke tør eller vil arrestere banderne, så kommer man i en situation, hvor frustrerede borgere selv tager affære og så er vi på vej ud i det værste scenarie Danmark måske nogensinde har oplevet.

Så derfor, kræv at dine politikere dropper deres “luk ghettoen” projekt og istedet starter med at smide problemerne ud af landet med hård hånd. De danske politikeres kære darling præsident Obama udviste mere end 2½ million mennesker fra USA under sin regeringsperiode.
Så skrot nu al den snak om menneskerettigheder, verdens førende demokratiske land med den demokratiske Obama i spidsen kunne gøre det, så kan Danmark også.

Hvis ikke der snart bliver skredet rigtigt ind fra poitikernes side, kommer vi snart alle til at stå midt i det værste tidspunkt i Danmarkshistorien.

Den rådne islamiske bandit igen på gaden:

Læs artikel, tryk på billedet

14 comments

 1. Johannes Juhl

  Gadaffi sagde efter Lockerbie : ” Allahs tilhængere behøver ikke bomber – de har babybomben.

 2. Johannes Juhl

  Landsretten skal høre sagen om en pressefotograf, der nægtede at forlade en motorvej under flygtningekaos.
  I september 2015 trodsede Politikens pressefotograf Martin Lehmann politiets påbud, da han blev på den sønderjyske motorvej for at filme den vandrende flygtningestrøm.
  Lehmann blev anholdt og siden tiltalt for at forstyrre den offentlige orden. Nu skal landsretten tage stilling til, om den anklage holder stik.
  Herligt mon også politiet har navne på alle de flygtninge som forstyrede den offentlige orden ved at gå på motorvejen Så er der nok en ret stor fortjeneste hvis pressefotografen bliver dømt.
  Men de/ politiet havde jo mere travlt med at holde små flygtningebørn i hånden en at noter flygtninge med navn og evnt. identitet, vi får ikke lov og orden i Danmark før vi får skiftet hele folketinget ud og kommer ud af eu så vi selv kan bestemme hvilken konventioner vi vil være medlemmer af
  Det kan godt være vi ikke helt er der men mega tæt på den borgerkrig, den ligger og ulmer lige om hjørnet.

 3. Michael Unna

  Hjertelig tak for din indsats Anders (Gravers), og alle I der aktivt støtter SIAD

 4. Michael Unna

  Åh I skal ikke være bekymret. Her på -kvindernes internationale kampdag- er Lars Lykke Rasmussen rejst til Gellerup for på topplan at diskutere ligestilling med et par værdige repressentanter af Islams kvinder, og trykke hånd og hilse. Så der er styr på det hele…….og det har jo intet (jeg gentager) intet med Islam at gøre……(uanset hvad der er bag skønmaleriet, og hvad realiteterne siger). ….ja ja ja…sort humor fra virkeligheden.

  • Michael Unna

   “Gellerup er godt på vej” Statsministerens udtalelse, så er alt jo såre godt. I år 2030 er Ghettoproblemet med Islam ude af verden…..(Statsminsterens målsætning)…og i 2033 er Danmark verdens stærkeste millitærmagt (Min forudsigelse på statsministerens målsætning)…..ja ja ja …sort humor 🙂 🙂 :-). God kampdag for kvinderne :-). God torsdag. mvh Michael Unna

 5. Johannes Juhl

  Her ses tydelig en minister som prøver at fjerne fokus fra problemerne herhjemme
  Som de fleste folkevalgte kryber uden om og i stedet for finder andre syndebukke de prøver at bilde befolkningen ind er et problem. Mest fordi de ikke maget opgaven.

  (- Vi ser, hvordan Rusland i stigende grad udbreder falske nyheder, siger Claus Hjort Frederiksen.
  – Det er ærligt talt rystende at se, siger han.
  Rusland er både anklaget for at blande sig i valg i USA og Europa og for at stå bag falske nyheder for at undergrave tilliden til de vestlige demokratier.)

  • Michael Unna

   Fake News kan d
   Danmark også udbrede. Der er kun 200000 muslimer i Danmark, og det har jo heller intet med Islam at gøre….:-) 🙂 🙂

 6. Johannes Juhl

  Danmark sender 75 millioner kroner til Sydsudan og Somalia
  Så nu kan vi endnu engang se vores penge blive brugt til endnu flere flygtninge derfra.
  Vores politikkere har ikke andet at lave en rende rundt og spille fandango for vores penge
  De kunne have lunet meget i ældreplejen eller i vores skoler

 7. Michael Unna

  Ja når retten ikke engang tager hensyn til trusler imod politiet, hvordan kan man så forvente at retten i Danmark kan beskytte retssamfundet. Selvfølgelig skulle han bare smides ud, uanset- tilhørsforhold-. Er han Dansk Statsborger, så er det i realiteten svært, men hvis han har Pakistansk statsborgerskab, er dommen ufattelig foragtelig i juridiskl forstand.

 8. Michael Unna

  I Sverige er en mand blevet frifundet for hustruvold, da hun jo var muslimsk gift. Hun skulle ikke være gået til politiet, men til mandens familie…ifølge domstolen. (Bevares der er jo Sverige).

  • Johannes Juhl

   Hvilket vil sige at 2 af de 3 domsmænd var muslimer
   Så selv retten i Sverige er infiltreret af muslimerne
   Jeg håber vi kan og bør gøre oprør før det kommer så vidt i Danmark og i hvertfald før det er forsent.
   Politikkerne stikke jo halen mellem benene og ved ikke hvilket ben de skal stå på for at tækkes muslimerne eller som Glistrup sagde muhamedanerne

 9. Jeanette Hansen

  Jeg er desværre bange for at I har ret, kan man ikke længere stole på Danmarks regering og Danmarks lovsystem og Danmarks politi så er retsstaten brudt sammen, fordi de tre hovedfunktioner ikke længere fungerer – den lovgivende, den dømmende, og den udøvende magt.

 10. Ian

  Som før nævnt så er borgerkrigen et godt sted for patrioter af Danmark! Regler og love vil være sat delvis ud af kraft, og jagten på værnemagere og islamiske svin kan begynde 😉

  • Anders Gravers Pedersen

   Kære Ian, både du og jeg kender borgerkrigens væsen. Det er der ikke ret mange danskere der gør. Når man først kender og har set resultatet af en borgerkrig i et andet land og set de af kendsgerningerne der stadig er levende, så må man gøre alt hvad man kan for at rette sit eget land op inden med alle de midler, der er til rådighed i en retsstat. Og jeg mener ikke vi har brugt de midler endnu.
   Derfor lancerede SIAD det vi kalder politisk guerillakrig, en uvoldelig måde at gøre folk opmærksomme på sagen. Når man tænker på hvor mange mennesker der stemte på DF ved sidste valg, så vil det være sådan at man kunne møde op på Christiansborg hver uge med 100.000 mennesker og det kunne man gøre 7 uger i træk, før man skulle afsted igen med det antal mennesker der stemte på DF. Det ville have en virkning på politikerne.
   Hvis folk ikke står op for deres land og deres frihed, så kommer der folk på banen, der har fået nok, men det kan vi kun gøre hvis vi har befolkningen med os. Der er vi ikke helt endnu, så derfor vil et for tidligt igangsat modstandsarbejde medføre dæmonisering af hele bevægelsen og måske være det sidste skud vi havde i bøssen, pgra at bevægelsen vil blive udskreget som terrorister af de danske løgnemedier og at aviserne vil skrive, at hovedparten af befolkningen er imod den slags. Derfor skal alle fredelige metoder afprøves og især for at de skal virke på den del af befolkningen, som kan manipuleres af medierne.