Statsministeren bedrager det danske folk

Nu snakker han om, at klokken er fem min. i 12. Det har den været længe takket være statsministeren selv, hans parti og Socialdemokratiet samt alle de andre partier.
Statsministeren udtalte selv helt tilbage for 7 år siden følgende:
»De, der ønsker det, kan isolere sig og i enhver forstand vende alle paraboler og antenner – fysiske og mentale – mod det land og den kultur, de kommer fra.«

Så han må tro befolkningen er utrolig dum, når han som statsminister lader som om, han er overrasket over, at klokken er fem min. i 12.
Og nu udtaler han følgende: “Jeg frygter bl.a. regningen. Vi har regnet ud, at prisen for ikke-vestlig indvandring er 36 mia om året. Det er mange penge, som vi kunne have brugt på andre og mere muntre ting – investeringer i vores skoler, uddannelsessystemet, ældrepleje, sundhedsvæsen osv. Og den regning kommer til at stige.”

Manden er total faktaresistent. Som medlem af folketinget og især som statsminister er man utrolig meget mere velinformeret end den almindelige dansker. Statsministeren ved indtil mindste detalje, hvilke problemer der er kommet med den tilløbende islamiske indvandring.
Han og de andre politikere var selvfølgelig orienteret om de 100 påsatte brande, som regering, medier og politi forsøgte at skjule for den danske befolkning og de kender det nøjagtige antal voldtægter, mord og voldelige overfald korantilhængerne står for i dette land, hvor hovedparten af dem bor i ghettoerne, bla. Gellerup, som statsministeren besøger her.
Den samme ghetto som SIAD i 2006 forsøgte at afholde en demonstration i, se video længere nede. Allerede her var det helt tydeligt, at danskere med en anden mening slet ikke kunne færdes i pågældende ghetto. Politiet slåssede med 800 indvandrere i 1½ time efter politiet havde sendt os afsted med politibeskyttelse ud af byen.

Så statsministerens udtalelser viser tydeligt, at han hverken kan eller vil varetage danskernes interesser, når han mener, at løsningen ikke er at hjemsende disse uintegrerbare tilløbende korantilhængere.

Danskerne bør træde i karakter nu og forlange, at regeringen går af og bør så begynde at stemme på folk, der vil påbegynde hjemsendelserne af disse uintegrerbare folk.

Ved sidste valg stemte 741.000 på DF. Tiden er inde til at disse fornuftige folk kommer på gaden og viser deres utilfredshed med tingenes tilstand med demonstrationer i Københavns gader indtil politikerne makker ret og frigør os fra indvandrerbyrden og alle dens facetter.

SIAD beviste allerede for 12 år siden at klokken var fem minutter i 12 med ghettoerne, se videoen her:

 

BT: Løkke om udlændinge-udfordringen: Den er fem minutter i 12

lars_loekke_gellerupparken.jpg

Klik på billedet for at læse artikel fra BT

Læs om ghetto-planen her

9 comments

 1. Johannes Juhl

  “Det hele begynder faktisk på selve valgnatten, mens alle fester. Pludselig kigger Claus Hjort direkte på mig og spørger om jeg ikke lige vil med ud på lokummet og have en bane coke – og det er fandeme svært at sige nej til, når man lige er blevet statsminister for anden gang, ikke?
  Det er ord af vores statsminister
  Mon ikke det er ved den tid han bliver udskiftet?
  Og stillet for en rigsret?

 2. Johannes Juhl

  Vi var ellers advaret. For snart 20 år siden – i august 1999 – advarede befolkningsekspert, professor P.C. Matthiessen på forsiden af Jyllands-Posten om, at der 20 år ude i fremtiden ville bo næsten en halv million indvandrere og efterkommere i Danmark.
  Og hvis LLR virkelig tror at tiden kun er 5 min i tolv så tager han så grueligt fejl den er nærmere 5 min over tolv Og han har hjulpet gevaldigt til med at få den over tolv og gør stadig væk ikke det nødvendige kun lappeløsninger
  Jeg synes bare at DF også har svigtet også i den grad havde de gået med i regeringen og holdt dem til ilden så havde vi for længst haft et valg måske 2 hvis de havde turdet tage ansvar Så sørgeligt

 3. Michael Unna

  Lederen af “Britan First” er blevet fængslet for at have fornærmet nogle Pædofile profetfølgere. Vi taler her om de registrede 1400 engelske småpiger i Nordengland, som blev holdt som sexslaver. Der er en protestskrivelse, som kan linkes på DenDanskeForenings hjemmeside. Sagen uddybes også der. Må jeg (selvfølgelig) opfordre folk til at skrive under (ligesom jeg selv har gjort). En politisk fange i England. God weekend. mvh Michael Unna

 4. Martin Sommer

  … og ikke bare på det politiske/religiøse plan, men helt ned på det menneskelige plan, hvor de, der har mere end to børn, ikke skal have ret til, flere penge end til de to. Der ved kan man, måske, bremse nogle af dem, og den reelle trussel, nemlig den menneskebombe der ligger og venter, måske den allerede er gået af, for på den måde ikke at gentage den samme fejl, som andre har begået, tidligere i historien.

  Danskere for demokratiet.

 5. Michael Unna

  PS. Og selvfølgelig skal Islam bekæmpes. Man kan ikke- Integrere- en -usekulær diktatorreligion (med dens Førerprofet)- i et -frit demokratisk samfund-, uden det ene eller det andet går istykker. Det ved Imamerne godt. Så med Glistrups ord. Det er dem eller os. Hjertelig tak til SIAD for Deres kamp. mvh Michael Unna

 6. Michael Unna

  Ja….Hvad er der andet end at sige til Statsministeren vedrørrende Ghettoplan og trylleordet- Integration- (uden at man forholder sig til hvad man vil -Integrere-), inspireret af den myrdede Hollandske politiker Pim Fontyim (Sikkert forkert stavet . Undskyld): “Luk for vandet inden I begynder at tørre op”. (DVS. Sikre grænserne inden i ævler løs om Integration og Ghettobekæmpelse). God torsdag. mvh Michael Unna

 7. Bent Bang

  Hele den såkaldte politiske elite og MSM har fyldt befokningen med løgn i mere end 30 år. Det har ikke skortet på advarsler. Men de blev fejet væk og dem der fremkom med dem blev kaldt facister, racister og ikke stuerene. Nu når problemerne ikke længere kan skjules, har alle travlt med at udvise handlekraft. Men det er varm luft og valgflæsk, som den almene dansker desværre er naiv nok til at ror på og stemme som de plejer. LLR siger at klokken er 5 minutter i 12. Men hvor var han henne da klokken var halv 12? Han har været med længe ( alt for længe ) og er medskyldig i den katastrofale udvikling. Det er fake news at påstå muslimsk indvandring koster 36 milliarder. Det koster meget mere. Så,meget at det er umuligt at udregne. Men prøv at tillægge de omkostninger islam belaster vores samfund med – til: social- og sundhedsvæsen, politi og retsvæsen, tolkebistand, børnepenge, terror sikring, fokeskole, specialskoler, tilskud til muslimske friskoler og nu ydeligere 12 milliarder til et totalt virkningsløst ghetto indgreb. Der kan føjes mere til listen over omkostninger, som kun vil stige år efter år. Vi skal nok påregne at de faktuelle omkostninger er over 100 milliarder om året. Hvis vi så også medregner en offer betragtning, dvs hvad kunne vi have fået for de penge istdet for, så er beløbet mange gange større. Alt imens forfalder vores samfund. Nedslidt sundshedvæsen og skoler. Elendig infrastruktur Offentlig transport er mega dyr og helt til grin. Vejnettet forfalder og der tales evig og altid om besparelser og øgede skatter og afgifter. Desværre er gennemsnits vælgerne tilsyneladende ligeglade med udviklingen og stemmer forsat på de gamle partier, der alle er medskyldige og årsag til problemerne. Det er både naivt og utroværdigt at tro, at de partier og politikere der er ansvarlige for det er gået så galt, nu pludselig også er de rigtige til at løse problemerne. De er ikke en del af problemet og ikke en del af de fremtidige løsninger, som vil kræve nytænkning og beslutninger som vores handlingslammede levebrødspolitikere slet ikke er kompetente til. Hvis en virksomhed kommer i uføre og økonomiske problemer, gennemfører man ofte en såkaldt turn around. Det første der som regel sker, er at ledelsen bliver udskiftet og nye kompetente kræfter ansættes. Men i den politiske verden, er det de samme inkompetente utroværdige politikere der år efter år forsætter med deres destruktive adfærd. Desværre er demokratiets pris, at det er de mindst egnede der får magten. Og det må vi andre så finansiere og leve med. Indtil systemet bryder sammen. Gud bevare Danmark 🇩🇰