DE ONDE LER OG DE GODE GRÆDER

Kommentar af Anders Gravers
Sidst var det den thailandske pige der skulle hjemsendes, mens man ikke udviste en ekstrem kriminel bandit til Pakistan.

Nu er det så en hel dansk familie, der må flytte ud af Danmark, fordi moren, som er fra Brasilien, ikke kan få lov til at blive i Danmark, – mens Lars Løkke og de andre banditter i habitter har travlt med at slæbe enhver tilløbende analfabetisk koranfølger til landet, som kun kommer til at bidrage Danmark med mere ufred.

Ser frem til vi afsætter Lars Løkke og hans kriminelle regering.

Familien Pedersen: 4 danske statsborgere plus brasilianer-mor der er udvist
Læs mere her: EkstraBladet.dk

 

4 comments

 1. Michael Unna

  Endelig har regeringen taget sig sammen, og tager det Nationale Ansvar til sig….Hurra for det. Fra nu af vil grænsen bliver bevogtet langt bedre, og grænsen vil endelig blive lagt fast, og hegnet ind……landmændende kan sove trygt om aftenen. Ingen Vildsvin vil have en chance for at ødelægge eksporten på 30 milliarder kr…(at indhegningen så muligvis også kan holde andre subjekter ude taler vi ikke højt om….her 🙂 🙂 :-)). (Holder nok en skrive pause) :-).God påske. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Islam skal bekæmpes. Mit bud er-1) Forbyd omskæring. 2) drop konventionerne, da de alligevel vil blive droppet, hvis Islam vinder integriteten af Danmark. 3)Der skal massiv propaganda imod islam og alle de modbydeligheder den skaber i enhver anden fri civilisation, og hos den selv, og 4) hjemsendelse af de flygtninge fra Den islamiske verden, som begår kriminalitet, og det er med det samme. Hjemvendte flygtninge eller folk på tålt ophold, skal isoleres på enten en båd eller en ø-ligegyldigt om hjemlandes myndigheder vil modtage dem eller ej. Ud skal de, om det så er med faldskærm. 5)En usekulær diktatorreligion med en Førerprofet (som Islam), skal aldrig godkendes som religion.

  Islam har intet med kærlighed til mennesker at gøre. Islam betyder slaveunderkastelse. Den har generalt intet med kærlighed at gøre. Folk skal vide. Hvis de vil have frihed og demokrati, så er vi i krig imod Islam. Hvad enten vi vil det eller ej.

  Trods alt. Tab aldrig modet. (Islam har tabt før-bl.a i Spanien, Indien, samt Syditalien, østeuropa). God søndag. mvh Michael Unna

 3. Sofus

  Kom til at tænke……..mon det er Svenskerne der har valgt den danske regering ind som nu sidder der. ???? For det er ikke Danskerne når der spørges.

 4. Johannes Juhl

  En regering skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed.
  i en lidt omskrevet fortolkning men hvor ville det klæde vores regering ikke at lave love og regler som var imod Danskerne.
  Og ikke til for migranterne som aldrig har og aldrig kommer til at bidrage til samfundet Kun for at nasse og berige sig på vores bekostning
  Når jeg læser sådan noget så er min restbevisthed krænket også den grad
  Endnu et tegn på at kl er over 12 Vores politikkere skidder flot og elegant på Danskerne for at tækkes islam og eu samt deres menneskerettigheder men hvor er den når det gælder Danskere?
  Det må være på tide vi afsætte hele bundtet ingen af dem har fortjent at være folkevalgt hvad de for det meste heller ikke er demokratiet her er ikke meget bedre en i Rusland der siger og skriver de da at der kun er en man kan stemme på her kan man stemme på mange men partierne bestemmer selv hvem der skal ind
  Og så skriver de at det er imod eu regler endnu et tegn på at kl er over 12
  Moral er godt men dobbelt moral er dobbelt så godt