Muslimsk socialt bedrageri – Glemmer I, så husker vi…

Bag hver af disse postkasser ligger der måske en palæstinensisk familie i liggestolene og nyder solen i Beirut, mens de bliver oppasset af underbetalte folk fra Thailand eller Indonesien – altsammen finansieret af de danske skatteyderes surttjente skattepenge.


I februar 2006 brænder muhammeds tilhængere det danske konsulat i Beirut pgra muhammedtegningerne. Rigtige danskere må flygte ud af Mellemøsten for ikke at blive slået ihjel.

Derfor er det med forbavselse, at man opdager, at der faktisk stadig befinder sig 5.800 danskere – eller ihvertfald såkaldte – i Libanon, da Hizbollah begynder at bombe Israel med raketter fra Libanon hvor Israel selvfølgelig svarer igen.
Her bliver de 5.800 – lad os så kalde dem ved det rigtige navn, palæstinensere – der befinder sig i Libanon så bange, at de beder Danmark om at redde dem. Det gør Danmark (selvfølgelig), endda så godt at udviste kriminelle og deres familier kommer med til Danmark.

Ialt var regningen for dette på omkring 60 millioner kroner at betale for danske skatteydere.
Det var tallet dengang, 5.800 på ferie i Libanon, et land de var flygtet fra og derfor havde fået dansk statsborgerskab. Hvad i alverden lavede de så i Beirut?

Svaret er, at mange af dem er på dansk overførselsindkomst, -mange af dem på førtidspension, tildelt fordi de skulle lide af post traumatisk stress syndrom, en sygdom som de ifølge psykiatere slet ikke havde, fordi de ikke havde været udsat for begivenheder, der kunne udløse PTSD.
Resten af palæstinenserne levede stort set i Beirut i enklaver, hvor man levede livet i sus og dus for danske bistandspenge. Hvordan kan det lade sig gøre?

Ved at have co-adresser i Danmark. Haveforeningerne nedenfor Vollsmose fik pludselig slået en masse postkasser op udenfor hvert enkelt kolonihavehus. Det var der danskere der stillede spørgsmål ved og som klagede til kommunen og pludselig var alle postkasserne samlet for enden af vejen af kolonihavevejen istedet, så man ikke kunne holde øje med, hvem der tømte dem. Se billedet ovenover artiklen med et af eksemplerne.

Så der bor simpelthen enklaver af palæstinensere på dansk overførselsindkomst i Beirut. Efter sigende mødes de jævnligt for at give hinanden gode råd ang. hvordan snyderiet kan fortsætte. Samtidig bliver danske ældre behandlet svinsk, fordi der ikke er råd til det – manglende bad, liggende i egen tis og afføring osv. mens regeringen lader dette snyderi fortsætte, for ikke at opildne til ballade i det palæstinensiske segment i Danmark, som jo er kendt for at lave intifada mod dem, der ikke makker ret.

Vi graver nu dybere ned i sagen – følg med på siden.

10 comments

 1. Anonym

  Jørgen adzbøl ja de røde er squ meget bedre ,ha ha . Vi er da nogen der husker Helle Thorning 🤢🧟‍♀️

 2. Jørn Møller

  Ja, det kommer desværre ikke bag på mig. Boede en gang nabo til en lejlighed, hvor der kom en perle og tømte postkassen en gang om ugen, Så flere gange manden med kone og barn. Var garanteret skilt pro forma og brugte lejligheden som dækadresse.
  Tak for jeres gode arbejde.

 3. frank skovgaard

  meget enig i det overstående vi bliver ført bag lyset af vores egne folkevalgte og kan ikke gøre fem potter pis ved det de skalter og valter til deres egen fordel og ser stort på at ikke alle er lige så priviligeret som dem selv de fyrer rask væk mere af på en middag med god vin end de tillader syge at have som rådigsheds beløb under kamp råbet det skal kunne betale sig at arbejde de burde prøve det en dag tinget er ubestridt de største nasse røve vi har i det her land

   • Johannes Juhl

    Fordi vi ikke har mulighederne DESVÆRRE
    Demokratiet har spillet fallit ligesom diktaturet DESVÆRRE
    Den eneste mulighed vi har for at vælge nogle andre er at ALLE stemmer på den nederste på alle lister så må dem som bestemmer hvordan stemmerne skal fordeles komme til at sidde der med en flov smag i munden/og på deres samvittighed
    Altså hvis de kun skal sidde der med deres egne / og rygklappernes stemmer
    Der burde indføres ved lov at en politikker max må sidde i 2 valgperioder så mindsker vi i det mindste taburetklisteri

   • Anonym

    Hmmm, så hvis de ikke må sidde længere end 2 år, så får vi jo bare flere ministre og deres børn vi skal føde på, da de jo alle skal have pension. De skulle have pension, fordi man påstod, at de havde svært ved at få et job bag efter. Men da de hænger sammen, så får de jo med det samme en høj post i EU, FN eller WHO eller ligende. Måske derfor de ikke tør gør noget, for hvorfor råbe op og dermed miste en god stilling? Det skulle stoppes.

 4. Jørgen adzbøl

  Der er ikke så meget at sige vi ved godt at lille Lars løkkerøv ikke er fem potter Pis vær han er er fordrukken lille lort det er ved at ødelægge det vores forældre har kæmpet for og han gemmer sig bag livvagter menes unge og især gamle der har sørget for det vældfærd vi har at de bliver overfaldet af de mørkemænd han har lukket ind i Danmark jeg håber virkelig han bliver stillet for en rigsret 0g får frataget alle de privigereder og pensioner han var stillet i udsigt også bliver givet til dem Han har stjålet dem fra