SIAD-aktion mod endnu en landsforræderisk biskop

Foran Hammelev sognehus: SIAD havde medbragt tre burkakvinder der ønskede at stille biskoppen relevante spørgsmål til mødet. Det fik de så ikke lejlighed til, da hun i al hast var flygtet til et andet mødested.


Marianne Christiansen, biskop over Haderslev Stift, er ligesom sin kollega i Roskilde en af islams forsvarer. Hun siger det ikke så direkte som biskoppen i Roskilde, men i adskillige landsdækkende aviser har hun givet udtryk for, at det er forkert at forbyde islamisk burka og niqab og at hun kunne finde på at tage sin burka på, hvis det blev forbudt – en burka hun har indkøbt på en rejse i Qatar. Tidligere har hun tilmed inviteret en imam til at deltage i nytårsgudstjenste.

SIAD stempler hende derfor som en af den kristne kirkes landsforrædere.
Hun burde, hvis den øverste myndighed for kirken tog sin opgave alvorligt, fratages sin bestalling øjeblikkeligt. Hun bryder det løfte, som hun højtideligt afgav, den dag hun blev præst, for da sværger hun ved den Augsburgske bekendelse, at hun vil bekæmpe kættere og muhammedanismen.
Man bekæmper ikke muhammedanismen ved at støtte den og endda på en så latterlig måde, at det går ud over udskyldige muslimske kvinder, som er fanget i religionen, fanget af sin familie og fanget i sit burka-fængsel. Biskoppen giver ikke de kvinder nogen vej ud, når hun ønsker at de skal fastholdes i deres burkafængsel og i deres trældom under deres muslimske mand og igen under den muslimske umma og dens luner.

Derfor havde SIAD og medlemmer fra Brotherhood of Asgaard slået sig sammen i en aktion mod biskoppens tydelige kristne forræderi.
Vi ville have stillet hende til ansvar, ved at have stillet hende spørgsmål om, hvordan hun sådan kan lade sine medsøstre i stikken, når hun ovenikøbet kalder sig selv feminist.
Det havde biskoppen så ikke lyst til og derfor får hun al hast ændret mødestedet, som ses her i screendumpet på billedet af sognehuset, hvor planen var, at hun skulle have talt. Artiklen fortsætter under billedet

Biskoppens møde flyttet i huj og hast som det tydeligt ses her på billedet, for at undgå SIAD-aktivister.

Vi var klar over, at hun kunne have fået at vide at SIAD ville dukke op, så vi havde allerede planlagt en pop-op demo inde ved biskoppens domkirke, for at huske biskoppen på, at hun ikke kan skjule sig for os, når hun har et offentligt embede.

Vi fik mange spørgsmål fra helt tilfældige nysgerrige turister og beboere i Haderslev, som åbenlyst var på vores side, da de hørte om hvordan biskoppen støtter muslimsk tildækning.
Artikel fortsætter under billedet

Pop-op aktion foran Haderslev Domkirke. Denne gang fik vi ikke den forræderiske bisp i tale, men vi fortsætter ufortrødent. Biskoppen i Roskilde hørte eller så heller ingen aktivister første gang, han fik besøg, men det gjorde han til gengæld næste gang.

Dette var de første indledende øvelser i at få biskoppen i tale, så det er absolut ikke sidste gang hun har hørt om os.
Vi ser frem til næste gang vi vil forsøge at møde biskop Marianne Christiansen.

Relaterede artikler:

Læs om baggrunden for aktionen mod biskoppen i Roskilde

Se video fra aktionen mod biskoppen i Roskilde

10 comments

 1. Michael Unna

  inspireret af Cinemaxx imambesøg….Det er bedre at smide bacon eller/og lægge en lort i en mooske, end det er at glemme at understøtte SIAD. 🙂 🙂 🙂 mvh Michael Unna

 2. Jytte vesth

  Hun og roskilde biskoppen burde omgående fyres uden pension for at misligholde trosbekendelsen .det er set med mine øjne landsforræderi. Og burde straffes som sådan

 3. Johannes Juhl

  Hvotnår komventere du Biskop Marianne Christiansen til islam så du kan vise sit sande ansig?
  Vi må jo have krav på at vide hvor og hvem der hvad i folkekirken og især hvad de står for?

  Skal Danmark om føje år ende som et islamistisk rædselsregime?

  Hvis ikke ansvarlige politikere og kirkens fortalere, snart begynder at stille håndfaste (kultur)krav til alle ikke-vestlige mennesker her i landet samt får styr på indvandringen, vil Danmark i en nær fremtid været forvandlet til noget, som vore børn og børnebørn vil opleve som et rædselsregime. Sverige er allerede godt på vej til denne tilstand.

  I løbet af de næste 10-15 år vil andelen af muslimer i Danmark formentlig vokse med flere hundrede tusinde. Og dermed også deres indflydelse på vor kultur. Hvordan tror I så, at vort land ser ud til den tid?

  Ja, antallet af ”No go-zoner” vil hurtigt vokse tilsvarende. Det er ikke utænkeligt, at vi måske vil opleve op til 100 byområder, hvor borgerne lever i et parallelsamfund. Tillige vil afstanden mellem vore to kulturer vokse – i form af mistro, had, vold, kriminalitet og diskriminering.

  Men inden da vil de moderate muslimer have sat sig på afgørende poster i skoleråd, i bestyrelser i boligforeninger, i kommunalbestyrelser og i Folketinget, hvor de med deres Muslimske Frihedsparti som allerede er godt igang i Belgien, hurtigt vil blive et af de største partier. For hovedparten af deres vælgere vil være dem, der af religiøse årsager ganske enkelt er nødt til at stemme på det parti. Tillige vil venstrefløjens partier hurtig indgå alliancer med dette parti – naivt uvidende om at de blot er små brikker i et stort, globalt spil om magt og dominans.

  En af partiets første mærkesager vil være at forbyde letpåklædte piger og kvinder i bybilledet og skolerne samt forbyde alle reklamer med samme emne. Næste tiltag fra det Muslimske Frihedsparti vil være at begrænse ytringsfriheden – godt hjulpet af venstrefløjen. Allerede nu er der kun få mennesker, der tør stå op og fortælle, at de ikke bryder sig om islam. For så bliver de hurtigt udskammet. Selv medierne tør ikke længere kritisere islam. Og f.eks. Facebook er jo allerede styret af islamvenlige bagmænd. I flere lande arbejder man i øvrigt på at forbyde kritik af islam.

  Så kommer turen til de danske domstole, som nu ikke længere må dømme alle borgere. For muslimerne skal nu parallelt dømmes ved såkaldte ”Sharia-domstole”. En praksis, som i mange år har været indført i England, hvor mange typer af kriminalitet og tvistligheder bliver afgjort uden for det officielle, engelske retsvæsen.

  Nu skal alt ikke kun være negativt. For det positive er, at vort politi til den tid vil blive aflastet af et ”Sharia-politi”, der i alle byer vil sørge for at vejlede letpåklædte kvinder og berusede mænd. Et såkaldt ”moral-politi”, og det bør vi vel ikke kimse ad. Disse enheder findes allerede i de fleste europæiske lande.

  Også den danske hær vil i fremtiden mærke muslimernes indflydelse. Blandt andet vil der blive sat krav om, at mindst halvdelen af soldaterne skal have en muslimsk baggrund. Tillige vil alle udenlandske hær-operationer omgående blive stoppet, idet vi i et muslimsk domineret land som Danmark ikke længere vil have nogle fjender. Også det er da positivt.

  Endelig og ikke mindst – vil kristendommen langsomt blive elimineret. Den økonomiske støtte til Folkekirken vil naturligvis straks blive fjernet, og efterhånden vil det fysiske symbol på denne tro – nemlig vore smukke kirker blive nedlagt. Det gør muslimerne jo i Mellemøsten, så hvorfor skulle de ikke gøre det i Danmark, når nu de har magt til det?

  Ovenstående er blot nogle af de skrækkelige fremtidsudsigter, som vore børn kommer til at leve under. Dette skrækscenarium kan kun ændres, hvis de naive politikere kommer til fornuft – ikke mindst dem fra venstrefløjen.

  Gør de ikke det, får de om føje år svært ved at se deres børn i øjnene, der ikke kan forstå, at deres forældre frivilligt valgte at forvandle et trygt og rigt land til et intolerant og utrygt samfund – styret af religion i stedet for sund fornuft.

  Johannes Juhl
  Tinglev

  Sendt til biskop i Haderslev stift Marianne Christiansen

  • Johannes Juhl

   Mail til og fra Gimpen Marianne Christiansen
   Mon man kan diskutere med sådan en forrædder?

   Dit direkte spørgsmål har jeg allerede besvaret, men gør det gerne igen.: Jeg konverterer ikke til islam. Mit sande ansigt går jeg med til daglig, og du velkommen til at komme og se det, hvis du ønsker en samtale. Dog går jeg ud fra, at det så bliver med andre vendinger, end de skældsord, du åbenbart mener, du har ret til at bruge.

   Jeg anser hermed din henvendelse for besvaret.

   Venlig hilsen

   Marianne Christiansen

   Biskop over Haderslev stift

   Ribe Landevej 37, DK-6100 Haderslev, +45 7452 2025

   Fra: Johannes Juhl [mailto:juhle@dlgmail.dk]
   Sendt: 7. maj 2018 01:31
   Til: Haderslev Stift
   Emne: Re: Fra Johannes Juhl vedr. islam og ytringsfriheden (STPR F2: 53415)

   Hvornår komventere du Biskop Marianne Christiansen til islam så du kan vise sit sande ansig?
   Vi må jo have krav på at vide hvor og hvem der hvad i folkekirken og især hvad de står for?

   Du kan jo læse nedenstående, og se hvad der sker hvis du, og dine landsforræddere bliver ved med at lægge jer ned for islam. Når det går helt op for den danske befolkning, så skal i nok komme til at ligge som i har redt.

   Og om du betaler 45% i skat af dine blodpenge du burde ikke have haft mere end 30 sølvmønter det er det der blive betalt for forrædderi.

   Skal Danmark om føje år ende som et islamistisk rædselsregime?

   Hvis ikke ansvarlige politikere og kirkens fortalere, snart begynder at stille håndfaste (kultur)krav til alle ikke-vestlige mennesker her i landet samt får styr på indvandringen, vil Danmark i en nær fremtid været forvandlet til noget, som vore børn og børnebørn vil opleve som et rædselsregime. Sverige er allerede godt på vej til denne tilstand.

   I løbet af de næste 10-15 år vil andelen af muslimer i Danmark formentlig vokse med flere hundrede tusinde. Og dermed også deres indflydelse på vor kultur. Hvordan tror I så, at vort land ser ud til den tid?

   Ja, antallet af ”No go-zoner” vil hurtigt vokse tilsvarende. Det er ikke utænkeligt, at vi måske vil opleve op til 100 byområder, hvor borgerne lever i et parallelsamfund. Tillige vil afstanden mellem vore to kulturer vokse – i form af mistro, had, vold, kriminalitet og diskriminering.

   Men inden da vil de moderate muslimer have sat sig på afgørende poster i skoleråd, i bestyrelser i boligforeninger, i kommunalbestyrelser og i Folketinget, hvor de med deres Muslimske Frihedsparti som allerede er godt igang i Belgien, hurtigt vil blive et af de største partier. For hovedparten af deres vælgere vil være dem, der af religiøse årsager ganske enkelt er nødt til at stemme på det parti. Tillige vil venstrefløjens partier hurtig indgå alliancer med dette parti – naivt uvidende om at de blot er små brikker i et stort, globalt spil om magt og dominans.

   En af partiets første mærkesager vil være at forbyde letpåklædte piger og kvinder i bybilledet og skolerne samt forbyde alle reklamer med samme emne. Næste tiltag fra det Muslimske Frihedsparti vil være at begrænse ytringsfriheden – godt hjulpet af venstrefløjen. Allerede nu er der kun få mennesker, der tør stå op og fortælle, at de ikke bryder sig om islam. For så bliver de hurtigt udskammet. Selv medierne tør ikke længere kritisere islam. Og f.eks. Facebook er jo allerede styret af islamvenlige bagmænd. I flere lande arbejder man i øvrigt på at forbyde kritik af islam.

   Så kommer turen til de danske domstole, som nu ikke længere må dømme alle borgere. For muslimerne skal nu parallelt dømmes ved såkaldte ”Sharia-domstole”. En praksis, som i mange år har været indført i England, hvor mange typer af kriminalitet og tvistligheder bliver afgjort uden for det officielle, engelske retsvæsen.

   Nu skal alt ikke kun være negativt. For det positive er, at vort politi til den tid vil blive aflastet af et ”Sharia-politi”, der i alle byer vil sørge for at vejlede letpåklædte kvinder og berusede mænd. Et såkaldt ”moral-politi”, og det bør vi vel ikke kimse ad. Disse enheder findes allerede i de fleste europæiske lande.

   Også den danske hær vil i fremtiden mærke muslimernes indflydelse. Blandt andet vil der blive sat krav om, at mindst halvdelen af soldaterne skal have en muslimsk baggrund. Tillige vil alle udenlandske hær-operationer omgående blive stoppet, idet vi i et muslimsk domineret land som Danmark ikke længere vil have nogle fjender. Også det er da positivt.

   Endelig og ikke mindst – vil kristendommen langsomt blive elimineret. Den økonomiske støtte til Folkekirken vil naturligvis straks blive fjernet, og efterhånden vil det fysiske symbol på denne tro – nemlig vore smukke kirker blive nedlagt. Det gør muslimerne jo i Mellemøsten, så hvorfor skulle de ikke gøre det i Danmark, når nu de har magt til det?

   Ovenstående er blot nogle af de skrækkelige fremtidsudsigter, som vore børn kommer til at leve under. Dette skrækscenarium kan kun ændres, hvis de naive politikere kommer til fornuft – ikke mindst dem fra venstrefløjen.

   Gør de ikke det, får de om føje år svært ved at se deres børn i øjnene, der ikke kan forstå, at deres forældre frivilligt valgte at forvandle et trygt og rigt land til et intolerant og utrygt samfund – styret af religion i stedet for sund fornuft.

   Johannes Juhl
   Tinglev

   From: Haderslev Stift

   Sent: Friday, May 04, 2018 4:46 PM

   To: Haderslev Stift ; Johannes Juhl

   Subject: Sv: Fra Johannes Juhl vedr. islam og ytringsfriheden (STPR F2: 53415)

   Kære Johannes Juhl

   Jeg konverterer ikke til islam. Min årsløn er ca. 865.000 kr., og jeg betaler 45% i skat. Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig.

   Venlig hilsen

   Marianne Christiansen

   ——————————————————————————–

   Til:
   Haderslev Stift (KMHAD@KM.DK)

   Fra:

   Titel:
   Fra Johannes Juhl vedr. islam og ytringsfriheden

   E-mailtitel:
   ?

   Sendt:
   15-04-2018 23:44:44

   Hvornår konventere biskop Marianne Christiansen til islam?

   Vi har jo krav på at hvide hvad vi betaler 973.000 kr + tillæg og pension til samt måske 70.000 kr især hvis de går til lands undergravende virksomhed?

   Men den bliver måske ikke sat op her? i ytringsfrihedensnavn

   Johannes Juhl

   Tinglev

 4. Johannes Juhl

  Biskoppernes fagforening, Præsteforeningen, kæver en lønstigning på 77.415 kroner i aktuelle forhandlinger.Det er ikke kun folkekirkens præster, der kæmper for højere løn ved de offentlige overenskomster.Også nogle af kirkens biskopper ønsker at få mere end de cirka 973.000 kroner, de i gennemsnit årligt tjener, inklusive tillæg og pension.
  Et gammelt ordsprog siger FANDEN HYTTER SINE
  Det er hvad de kræver for landsforrædderi

  • Michael Unna

   Giv dem 30 sølvmønter…(.Altså Haderslevbispen og Roskildebispen). trods alt God tirsdag. mvh Michael Unna

 5. Johannes Juhl

  Ikke mindre end 2 migrantpræster har dom provst har Marianne Christiansen fået sneget ind i folkekirke Hun er en af de værste landsforrædder vi har.
  Jeg opfordre hermed alle i SIAD til at skrive til hende og evnt. spørge om hvornår hun konventer til islam hj@km.dk og hendes håndlangere brm@km.dkewl@km.dk
  https://www.haderslevstift.dk/stiftsrad-og-stiftsudvalg/haderslev-stifts-migrantsamarbejde/migrantpraester
  Og det er alle præster som ikke har noget embede men kun ene og alene prøver på at få islamiseringen udbredt som en tro ligesom kristendommen
  Men det er og bliver en forkvaklet ideolog og har intet med religion at gøre
  Et helt nyt undervisningsmateriale til ”Frihed i Tro og Tale”, der er udviklet i Haderslev Stift, er nu frit tilgængeligt på Folkekirkens Mellemkirkelige Råds hjemmeside. Materialet kan hentes gratis og er udviklet af asylpræster Birgitte Rosager Møldrup, Eva Wiwe Løbner, imam Kassem Rachid og lærer på Røde Kors-skolen i Jelling, Marianne Quist.
  Dette er jo rent landsforrædderi som i årene efter 2 verdenskrig blev straffet med dødsstraf.

 6. Michael Unna

  Fint. Anders- Hun burde fyres. Hvordan kan man stole på en kristen præst, som -forræderisk-advokere for en religion, der undertrykker kristne alle steder i verden. Da sharialoven i forhold til kvinder og andre er en langt strengere udgave af – Moseloven- som den ellers er en kopi af…så kan logisk sammendrage- ud fra Lukas evangeliet- at havde den dengang haft magt ville- Maria være blevet stennet ihjel, Jesusbarnet havde- som bastard- nok ikke overlevet- muligvis være blevet ofret til halvguden Molok -læs Esajas bog-, hvis altså Josef ikke havde mødt Helligånden- og historien udviklede sig anderledes.

  Hendes moral foregår hen over hovedet på alle de kvinder som igennem tiden har mistet livet, for at blive fri for det hun advokere for.

  Jeg vil her nøjes med at henvise til det jeg skrev om Roskildepræstens/Biskoppens forræderi- og så lade pågældende forræderiske Biskop i Haderslev selv vurdere sin samvittighed. For mig at se- Skam få hende, og må hun blive fyret. Jeg kan ihverttilfælde ikke have tillid til hende, som kristen præst. mvh Michael Unna

 7. Anders Gravers Pedersen

  Enig Erling Christoffersen
  SIAD vil klage til kirkeministeren og forsøge at få hende og biskoppen af Roskilde fyret for ikke at overholde det løfte hun aflagde, da hun svor at hun ville overholde den Augsburgske Bekendelse – og det er at bekæmpe muhammedanerne, ikke at samarbejde og undskylde dem uafbrudt.