Religion og “sikkerhed” kommer før børns tarv – ifølge Venstre

Venstre mener, at religion og “sikkerhed” kommer før dette barns tarv.

Ved ikke for længst at have sendt alle der ikke er ægte flygtninge tilbage øjeblikkeligt til hvor de kom fra, men istedet spendere danskernes surttjente skattepenge på unødvendig sprogundervisning, kost og logi, har vi en kriminel regering, der værdsætter tilløbende fremmede højere end danskerne.
Ikke nok med at danskerne bliver forfordelt i forhold til de fremmede, der skal også tages specialhensyn til barbariske kulturskikke.

Venstre folketingsgruppe har nu bestemt at de enstemmigt vil stemme imod et forslag om mindstealder for omskæring af raske børn. Regeringen og Venstres folketingsgruppe har tænkt sig at sætte sikkerhed og religionsfrihed højere end forslaget udtaler sundhedsordfører Jane Heitmann (V).

Det viser hvor langt man kommer fra den oprindelige befolknings mening, når man begynder at mænge sig med EU’s top-folk.

Børnemishandling har INTET med religionsfrihed at gøre.
Vi har forøvrigt ikke religionsfrihed i Danmark men derimod trosfrihed. Sørgeligt at politikerne ikke engang kan deres grundlov. Men det kan de ikke, de har endda brugt §67 i grundloven til at bevise, at det er OK at stemme nej til forslaget.

§67 begyndelse lyder sådan ifølge Venstres fortolkning:
“Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning”
,
Den del er blevet delt til befolkningen i utallige artikler og endda Danmarks Radio, så alle kunne tro, at det var iorden ifølge grundloven at stemme imod forslaget. De glemte bare at tage hele paragraffen med for der står:

“…,DOG AT INTET LÆRES ELLER FORETAGES, SOM STRIDER MOD SÆDELIGHEDEN ELLER DEN OFFENTLIGE ORDEN.”

Det var selvfølgelig ikke for sjov, at Venstre og medierne ikke har taget den del med, fordi den viser jo klart og tydeligt, at der skal stemmes for forslaget, hvis politikerne skal overholde det løfte de gav, da de blev folketingspolitikere om at overholde grundloven.

Sædeligheden er et gammelt ord og betyder: “indbegrebet af det gode i et samfund omfattende sindelag, handlinger og vaner samt moralske, livsfilosofiske og politiske idealer.”
Den offentlige orden kan oversættes direkte til den danske straffelov.

Så både grundloven og straffeloven påbyder et forbud mod omskæring.
Vi kan endda tage den et skridt videre, den forbyder rent faktisk også islam, da den også er imod sædeligheden og den offentlige orden.

Til allersidst opfordrer SIAD ALLE til at gå ind på borgerforslaget og give sin underskrift. Der mangler i skrivende stund kun godt 5000 underskrifter for at nå op på de 50.000.

Bliver forslaget stemt ned i folketinget, har vi noget at dømme politikerne efter, når vinden har vendt helt og vi får en befrielse som d. 5. maj 1945 og opgørets time kommer med dem der tillod en barbarisk ideologi’s indtog i Danmark samt tillod børnelemlæstelser men godt kunne forbyde halekuperinger for hunde og grise.
Men Venstre er jo også et gammelt landbrugsparti hvor svinepriserne altid har været vigtigere end menneskeliv.

4 comments

 1. Michael Unna

  Omskæring er et overgreb, hvis eneste årsag er religiøst. Der er intet, som rent menneskeligt kan retfærdiggøre det. Hvis det er medicinsk påkrævet for barnets sundhed, så ok. Jeg har intet imod Jøderne og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke fremtidigt. De har været et formidabelt positivt tilskud, især i forhold til Deres antal, til videnskab, musik, forfatterskab, kultur og sikkert en hel del mere, men jeg mener ikke det kan retfærdiggøre at man risikere et barns fremtid. Der er milevidt forskel på at fjerne noget forhud fra penis, og sjatte noget vand på hovedet, som jo kan tørres af. Da overgrebet mod forhuden ikke kan ændres. Må jeg konstruktiv komme med et forslag, selvom jeg ikke er Jøde selv. De kan male barnets forhud blå (eller en anden farve). Det lyder måske bizart, men det er da vel langt mere bizart at skære forhuden af, og så tager forhuden og muligvis penisen ikke skade af indgrebet. Det er jo en følsomhed som barnet som dreng går glip af under samleje (mit gæt).
  Jeg opfordre hermed partierne i Folketinget til at stille Deres medlemmer frit til en eventuel afstemning, som jeg håber vil finde sted. (Vi må så respektere flertalsbeslutningen). Et eventuelt forbud, er jo heller ikke et forbud imod Jødedommen i sig selv. Den kan tankemæssigt set stadigvæk, med synagoge, og øvrig kulturel forsamling stadigvæk være velkommen, og hvis omskæringen forekommer i udlandet ( f.eks Israel), kan dansk lovgivning jo ikke blande sig i det. Shalom. mvh Michael Unna

 2. Michael Unna

  (Søren Pind har været rimelig underholdende i den forbindelse….-sort humor- Christiansborgtossen :-)). God bededag og weekend. mvh Michael Unna

 3. Michael Unna

  Tænkte det nok. Politisk set tør man ingenting, selvom det betyder lemlæstelse af drengebabyers kønsorgan. Venstre tør intet når det kommer til stykket (teater for galleriet)

 4. Jørn Møller

  Det hele er aftalt i Barcelona Erklæringen fra 1995. Politikerne spiller bare efter denne drejebog. Selvom det ser ud til, at de stritter lidt imod en gang imellem er det kun spil for galleriet. Macron vil have 20 mill. “kulturberigere” til Europa inden 2030. EU vil udviske grænserne og bortskaffe nationalstaterne. Så er vi nemlig meget nemmere at styre og Juncker kan blive kejser. Meget sørgeligt.