Venner med tyskerne og tyskernes allierede – muslimerne. Sådan var det i 1940-45. Er det også sådan idag, Løkke Rasmussen?

Vores statsminister vender sig mere og mere til den arabiske verden, som om de er vores nye samarbejdspartnere. Det er de så også, hvilket de fuldgyldigt har været, siden der blev lavet en union med eget parlament – EuroMed-unionen, hvor vi har forpligtet os til at tage arabisk fødselsoverskud, for at få fingre i olien. 

Tre stater modsatte sig EuroMed, Libyen, Irak og Syrien. Og alle ved jo, hvad der skete med de to førstnævnte samt et temmelig kraftigt forsøg på et regeringsskifte i Syrien. Det lykkedes dog ikke for dem. 

Så nu vender vi os væk fra vores allierede, fordi EU har bestemt det og har bestemt at det er vigtigt, at vi tækkes vores nye partnere i EuroMed-unionen. 

Men hvor havde det dog klædt vores statsminister, at vi havde fulgt i USA’s fodspor – især fordi vores land var det land, der reddede flest procent af sin jødiske befolkning i hele Europa. Men vores statsminister vil hellere klappe hælene sammen og sige “jawohl” til Merkel og slikke brun r.. på araberne

Løkke er imod Trumps ambassade-flytning: “Jeg synes det er forkert.” Klik på billedet og læs artikel

 

7 comments

 1. Michael Unna

  Og hvordan står det så til i den arabiske verden angående Jøder, i forhold til muslimer i Israel????? God torsdag og god pinse. mvh Michael Unna

 2. Johannes Juhl

  Og nu hvor der er indført en % afgift på alt brændstof så er regeringen desværre ligeglad med hvad olien koster jo dyrer det er jo mere penge i statskassen
  Og alt vores kød bliver forædler efter deres regler og sælges til den billigste pris Det kaldes godt købmands skab De dumme däenen som de sige lige på den anden side af grænsen
  Alt for at tækkes islam

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Peter Buch
   Bulgarien var med i aksemagterne og havde ret til at bestemme over egen befolkning hvoraf ca. 50.000 var jøder. Bulgarien kæmpede på tysk side fra 1941.
   Derfor kan man ikke sige at Bulgarien reddede jøderne, altså at de blev reddet væk fra Bulgarien. Bulgarien var blot i en magtposition overfor tyskerne og derfor var jøderne i Bulgarien fredet.

   Anders Gravers

   • Peter Buch

    Man kan mene jøderne i Bulgarien- af alle steder, det lyder jo specielt, var bedre stillet end danske jøder.
    At blive reddet er ikke ensbetydende med grænseoverskridelse optræder.

  • Johannes Juhl

   Der var da mindst 11350 bulgarske jøder som blev udryddet under 2 verdenskrig
   Mod kun 60 danske jøder

   Jødeudryddelsen i tal
   Der er tale om minimumstal:

   Tyskland: 160.000
   Østrig: 65.459
   Polen: 2.700.000
   Sovjetunionen: 2.100.000
   Ungarn: 550.000
   Rumænien: 211.214
   Tjekkoslovakiet: 143.000
   Holland: 102.000
   Frankrig: 76.134
   Jugoslavien: 60.000
   Grækenland: 59.185
   Belgien: 28.518
   Bulgarien: 11.393
   Italien: 6.513
   Luxembourg: 1.200
   Norge: 758
   Albanien: 591
   Danmark: 116

   Kilde: Wolfgang Benz (udg.): Dimension des Völkermords, München 1991.