ØDELÆG DET DOG FOR JER SELV, VENSTRE.

Af Anders Gravers

Ledende Venstre-folk i regeringen angriber den person der gør, at der stadig er nogen i dette land, der har tillid til Venstre. Fortsætter de med at defamere hende, så vil vi se en historisk tilbagegang for Venstre til næste valg.

Det er hjerteskærende at se Inger Støjberg stå til mål for angreb for hendes totalt rigtige betragtninger ang. muslimers ydeevne under ramadanen, hvor man må undvære mad og drikke i de lyse timer, hvor normalttænkende mennesker vil sørge for, at få mad og vædske nok, for at kunne klare dette højtydende danske erhvervslivs krav, hvor man har skåret alle de personer væk man kan, og effektiviseret de tilbageblivende arbejderes formåen på arbejdspladsen.
Så er der ikke plads til en eller anden korantilhænger, der går lidende rundt og er til fare for sine omgivelser, som alle ville gøre, hvis de ikke får vand igennem en hel dag.

Uanset hvor mange læger, medier og islamvenlige Venstrefolk finder frem til at sige, at fasten ikke betyder noget, findes der ligeså mange læger der siger det modsatte.

I virkeligheden er ramadanen også grundlovsstridig, idet det strider mod dansk sædvane og skik, ifølge grundlovens §67.

Vil da opfordre Inger Støjberg til at forlade Venstres synkende skude, hvor de siddende politikere kun tænker på at udføre EU-baronernes ordre og ikke tænker på danskerne.
Nu spiller jeg normalt ikke Kirsten Giftekniv eller reklamerer for LGBT, men et rigtigt godt ægteskab mellem Pernille Vermund og Inger Støjberg ville kunne skabe et parti over natten, der for en gangs skyld kunne bestemme selv, uden at skulle spørge andre partier til råds om noget som helst.

Læs artikel fra DR her:

Støjberg står fast efter kritik fra partifæller: Ramadanen giver problemer på arbejdspladser. DR.dk

Er du på facebook, kan du læse en læges betragtninger om faste her:
https://www.facebook.com/henrik.keller.1

3 comments

  1. Michael Unna

    Hop til “Nye borgerlige” Inger. Venstre vil bare efter næste valg i regering med De Radikale -via Kristian Jensen- og – Jacob Ellemann Jensen-. Ingen grund til at spilde sin tid i Venstre. Indtil videre er Inger Støjberg bare et logrevedhæng for Venstretoppen for at tækkes nogle DF vælgere. Mere ikke. Uanset hvad så stem ikke på dem.

  2. Michael Unna

    Fuldkommen enig og et godt tilbud til Inger. Venstre er blot et EU-logrende Radikalt parti, som popper lidt rundt engang imellem, der hvor vinden blæser. Inger Støjberg. Du har fortjent langt bedre end det parti du nu repressentere.